FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kakvi su pojedinci ako uzmemo u Istočnom neki će reći dovidite i Real M. mjesto Zrinjskog i sa njima ćemo se nositi na HasetuTHEC je napisao/la:nema mjesta euforiji jos uvijek, ako dobijemo slaviju onda se lagano mozemo zagrijavati do zrinjskog pa dalje cemo vidjeti ali kao sto sam rekao ako poslije viteza i dalje budemo prvi makar i bod imali vise od drugog eh tek tad ce delirijum da nastanepitic je napisao/la:Lijepo je vidjeti da nam presica nije prošla u nekoj euforijiDženo se uz čupkanje nosa i uha malo pogubio prvo reće za Cimija ima 2 žuta pa onda nema pravo nastupa u Istočnom
Nadam se profesionalnom ponašanju naših hairlija van terena kada je sutrašnji dan u pitanju.
ps. mada znajuci nas to bi moglo nastati mnogo ranije pogotovo ako na derbiju dobijemo

SRETAN BROJ - 1725
@pitic ja cu prvi rec dovedite nam Real ako vidim onu trku ko protiv Listice. Mi kad igramo i kad se borimo, nema te ekipe kojoj ne mozemo parirat(izuzmi velikane). Samo se sjetim Gladbaha.. Al sjetim se i porodice pojedinacno svakom igracu i u upravi kad ne vidim trku, kad vidim setanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Svoj ti pos'o.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Eee neki su odmah nakon pobjede u prošlom kolu počeli da likuju kako na forumu tako i na ulici, a ko kojim slučajem kiksamo nećemo moći živjeti.THEC je napisao/la:nema mjesta euforiji jos uvijek, ako dobijemo slaviju onda se lagano mozemo zagrijavati do zrinjskog pa dalje cemo vidjeti ali kao sto sam rekao ako poslije viteza i dalje budemo prvi makar i bod imali vise od drugog eh tek tad ce delirijum da nastanepitic je napisao/la:Lijepo je vidjeti da nam presica nije prošla u nekoj euforijiDženo se uz čupkanje nosa i uha malo pogubio prvo reće za Cimija ima 2 žuta pa onda nema pravo nastupa u Istočnom
Nadam se profesionalnom ponašanju naših hairlija van terena kada je sutrašnji dan u pitanju.
ps. mada znajuci nas to bi moglo nastati mnogo ranije pogotovo ako na derbiju dobijemo
Probajte shvatiti da su četiri tima u dva boda, plus peti koji preko kupa traži izlaz u Evropu. Od ovih pet timova neko će ostati bez Evrope, lako to možemo biti mi. Ali isto tako smo u prednosti za šampionsku titulu, trebamo samo sebe gledati jer imamo sve u svojim rukama ali isto tako to znamo veoma lako ispustiti. Oprez kod iznošenja prognoza moramo imati. A igrači moraju veoma ozbiljno odraditi ovih šest utakmica do kraja ako nešto mislimo napraviti.
Najbolji potez bi bio da je uprava igrače danas stavina u karantin, samo sutra dva sata pauze posle treninga, za kaficu i šišu u gradu.
-
- Kontakt:
Znajte balerine: niti smo vam oprostili one sramotne igre niti zaboravili, a ove 2 pobjede nisu NIŠTA ako do kraja SVAKU TEKMU ne zaigrate kao protiv lištice, a to se od vas i OČEKUJE!! IGRAJTE BALERINE, BIT ĆE PLATE, BIT ĆE PREMIJE!!!
Nadam se da će i Ahmo zaigrati jer je pored Benke i Delaca rijetki pravi profesionalac kojeg imamo!!
Nadam se da će i Ahmo zaigrati jer je pored Benke i Delaca rijetki pravi profesionalac kojeg imamo!!
Imam osjećaj da ću danas negdje naletiti na Džemu
za uzvrat ću mu tražiti šteku Marlbora da šutim 

SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
opsuj mu boga 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- DrustveniParazit
- Kontakt:
OOOOO ŠTA SE DESILOOO PA TE LUDO VOLIM SARAJ'VO AAAAAA 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
- Kontakt:
Mortem ode s domacim navijacima...ljudi uvijek sam znao da nije nas kuknjava samo se sad deklarisao kao Soko
Sretno braci koja odu dole, i pamet u glavu
a igracima jasno i glasno: Srce na teren !!!

Sretno braci koja odu dole, i pamet u glavu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ae da i ovo vidim, da parazit ne voli samo sebe. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Za mene je 3 maj praznik

Obavezno zvizdat kad spiker bude cito nase momke 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I nikako ne zaboraviti spomenuti balijsku majku Puzigaci, Tatku, Bilbiji itd. U suprotnom ispadate sumnjivi. Sretan vam JEDAN maj.uNbx je napisao/la:Obavezno zvizdat kad spiker bude cito nase momke
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo je jedna grijeha vrijedna,moja Slavijabelosevic28 je napisao/la:Mortem ode s domacim navijacima...ljudi uvijek sam znao da nije nas kuknjava samo se sad deklarisao kao Soko![]()
Sretno braci koja odu dole, i pamet u glavua igracima jasno i glasno: Srce na teren !!!

Dobro kaze Obiteljski moram im rokat citavu porodicu da ne budem sumnjiv al' kad damo gol neka mi je Bog na pomoci

Kralju lupas gluposti...Pola nase ekipe su Bosnjaci na te iste utakmice dolaze njihovi roditelji,haveri.sestre i sta ti ja znam ko vec tako da ti ta suplja nepije vode nikako...A da ce te provaliti ko si to ce ti se desiti odmah na ulazu u stadion jer nas bude mozda u vrh glave oko 200 gledalaca tako da svaka nova face se vidi na kilometar...sto kazu ovi nasi likovi ovde koliko nas dolazi redovno na stadion mi mozemo komotno jedni drugima dolaziti na slave jer se znamo svi kompletno,a na ulazu te ceka murija i obezbjedjenje kompletno tako da ce te provaliti odmah u startu...A ponasaj se normalno nece ti niko ni jedne rijeci reci jer su ovde svi svjesni kvaliteta Sarajeva a na kraju pola vase ekipe zivi ovde kod nas i nasi su haveri jer pijemo svaki dan kafe u Kontri,Sohu i drugim kaficima da ih ne nabrajam...ako trazis sranje dobit ces ga garant a ponasaj se normalno nece te niko ni pogledati...MortemHz je napisao/la:Samo je jedna grijeha vrijedna,moja Slavijabelosevic28 je napisao/la:Mortem ode s domacim navijacima...ljudi uvijek sam znao da nije nas kuknjava samo se sad deklarisao kao Soko![]()
Sretno braci koja odu dole, i pamet u glavua igracima jasno i glasno: Srce na teren !!!
![]()
![]()
Dobro kaze Obiteljski moram im rokat citavu porodicu da ne budem sumnjiv al' kad damo gol neka mi je Bog na pomoci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zezamo se druze 

-
- Kontakt:
Bruderi s foruma znaju da se salimo
Cuj mene bruderi, ufuravam se u ovu Svapsku spiku...bem je u Njemacku, razdvoji me od Koseva, od Saraj´va...
Zato ocekujem da ce MOrtem i Obiteljski nadoknadit moj glas 

Cuj mene bruderi, ufuravam se u ovu Svapsku spiku...bem je u Njemacku, razdvoji me od Koseva, od Saraj´va...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: maroon46, VolimoSarajevo, Zaboljesutra i 25 gostiju.