Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nama definitivno fale kvalitetnija krila (naročito lijevo, jer boljeg od Ovčine možemo naći u PL BiH), Vražalić je zaista kvalitetno krilo, ali u zadnje vrijeme (od svjetskog) ima tako glupe poteze (razni pokušaju lobova i šta sve ne), da ga je ne bih ni stavljao u igru i dao šansu nekim mlađim igračima, kao Zulfić npr.
Ako ćemo biti realni prema sebi nama fali čistog kvaliteta.Svaka čast našim momcima ali po nekim europskim mjerilima mi imamo skup prosječnih igrača,koje rezultate prave čistim zalaganjem i izgaranjem na terenu.Jednostavno nemamo 3-4 baš dobra da ne kažem vrhunska igrača(tipa Lazarova,Balića prije,Džombe,Karabatića)..da ostale Francuze ,Skandinavce,Špance i ne spominjem.Mi smo mala zamlja nemamo kvantitet iz kojeg bi izvukli kvalitet.Nemamo rukometne škole,nemamo novac,kao nacija smo sportski zaostali,visimo po kafićima,cugamo,mezimo,nemamo tu zdravu životnu kulturu.Za plasman na bilo koje prvenstvo treba momcima skinuti kapu,za sada sa tim trebamo biti zadovoljni..Pogoditi 10 prečki i stativa..nema sa tim sreća nikakve veze,nego rad,trening,koncetracija,znači čisti kvalitet igrača..
I Markovic mora vise ubacivat Burica u igru, momak igra, po meni, odlicno na pivotu...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Zdrava je meza nemoj zaebavatiaqarius je napisao/la:Ako ćemo biti realni prema sebi nama fali čistog kvaliteta.Svaka čast našim momcima ali po nekim europskim mjerilima mi imamo skup prosječnih igrača,koje rezultate prave čistim zalaganjem i izgaranjem na terenu.Jednostavno nemamo 3-4 baš dobra da ne kažem vrhunska igrača(tipa Lazarova,Balića prije,Džombe,Karabatića)..da ostale Francuze ,Skandinavce,Špance i ne spominjem.Mi smo mala zamlja nemamo kvantitet iz kojeg bi izvukli kvalitet.Nemamo rukometne škole,nemamo novac,kao nacija smo sportski zaostali,visimo po kafićima,cugamo,mezimo,nemamo tu zdravu životnu kulturu.Za plasman na bilo koje prvenstvo treba momcima skinuti kapu,za sada sa tim trebamo biti zadovoljni..Pogoditi 10 prečki i stativa..nema sa tim sreća nikakve veze,nego rad,trening,koncetracija,znači čisti kvalitet igrača..

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ha,ha, bravo druže..ma zdrava..jašta ..samo oni igraju po bijelom svijetu pa nemaju ni meze kako treba...ŽIVJELA MEZA...pogotovo nam sutra 1.maj..svjetski dan meze ili što bi rekli "Dan kad jaganjci utihnu"..LloriS je napisao/la:Zdrava je meza nemoj zaebavatiaqarius je napisao/la:Ako ćemo biti realni prema sebi nama fali čistog kvaliteta.Svaka čast našim momcima ali po nekim europskim mjerilima mi imamo skup prosječnih igrača,koje rezultate prave čistim zalaganjem i izgaranjem na terenu.Jednostavno nemamo 3-4 baš dobra da ne kažem vrhunska igrača(tipa Lazarova,Balića prije,Džombe,Karabatića)..da ostale Francuze ,Skandinavce,Špance i ne spominjem.Mi smo mala zamlja nemamo kvantitet iz kojeg bi izvukli kvalitet.Nemamo rukometne škole,nemamo novac,kao nacija smo sportski zaostali,visimo po kafićima,cugamo,mezimo,nemamo tu zdravu životnu kulturu.Za plasman na bilo koje prvenstvo treba momcima skinuti kapu,za sada sa tim trebamo biti zadovoljni..Pogoditi 10 prečki i stativa..nema sa tim sreća nikakve veze,nego rad,trening,koncetracija,znači čisti kvalitet igrača..
Ma dobijamo u Litvaniji i onda protiv Rutenke i društva sami odlucujemo o svojoj sudbini ocekivao sam laganiju pobjedu ali nema veze i ovako je dobro 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bodovi se pišu, igri fali mnogo stvari. Nadam se da će se ponešto i popraviti do druge utakmice.
Atmosfera odlična prije, za vrijeme i nakon utakmice. Grad je gorio, a mene grlo boli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Atmosfera odlična prije, za vrijeme i nakon utakmice. Grad je gorio, a mene grlo boli.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ovo sam napisao prije 6 dana i dalje stojim iza togazgembo89 je napisao/la:ja mogu reći smao jedno trebalo je Markovića smijenit nakon onog SP-a u Katru ista stvar kao i kod Sušića jedan te isti kostur igrača,vrlo malo igrača novih pristiže i oi što dođu ne ulaze nikako pa Vrazalic i Ovcina igraju po 60min,a i sva igra na odbrani ,a akcije u napadu tarabe smo kontranapad 0 trebalo je zamjenit selektora ovo već predugo traje,a stagniramo..
- invincible1921
- Kontakt:
NAŠ NAPAD: Stani na 9 metara dodaj,dodaj, dodaj, dodaj, dodaj, dodaj(sve bekovi) i kad prijeti pasivono pod pritiskom opali
ista igra ko na SP,,,,eto veceras su ko i krila nesto pogodila pa haj to je pozivitno. Kolko smo losi najbolje se vidi kad imamo igraca vise. Umjesto da 15-20 sec rijesimo napad mi igramo i po pola minute nekad i vise i sto je najgore na kraju i ne uspijemo sutnut iz dobre poozicije nego opet preko ruke uz konatk
Za ovo je kriv markovic jer mi nikakve akcije nemamo igramo seljacki isto ko i u kosraci prije ivanovica. Ispali 30 tirca i moli boga da te ide sut
Pustite vi pricu nisu oni nesto...Oni su smijesna rep koju bi iole dobra rep koja sebi daje za pravo da se nada plasmanu na veliko takmicenje i da tamo nesto ostvari morala dobit rutinski sa 5-6 razlike bez po muke. Mi smo veceras visili ko luster sreca nam je samo sto su litvanci bas bas dibidus ocajni. Prodali su more lopte na gluposti tipa korake naprave a nisu pod priiskom ili ispade im lopta 3 4 puta sama od sebe
Da nije bilo bilo Burica dabogda da bi mi ovo dobili. Kad ti je protiv ovakve rep najbolji igrac golman to dovoljno govori....Ocajno sve u svemu
Ovako nema sanse da dobijemo bjeloruse pogotovo ako rutekna bude igro....
Kad pogodis stativu ili precku jednom od 10 pokusaja to je nesreca a kad je pogodis svako malo to je neznanje

Za ovo je kriv markovic jer mi nikakve akcije nemamo igramo seljacki isto ko i u kosraci prije ivanovica. Ispali 30 tirca i moli boga da te ide sut

Pustite vi pricu nisu oni nesto...Oni su smijesna rep koju bi iole dobra rep koja sebi daje za pravo da se nada plasmanu na veliko takmicenje i da tamo nesto ostvari morala dobit rutinski sa 5-6 razlike bez po muke. Mi smo veceras visili ko luster sreca nam je samo sto su litvanci bas bas dibidus ocajni. Prodali su more lopte na gluposti tipa korake naprave a nisu pod priiskom ili ispade im lopta 3 4 puta sama od sebe

Kad pogodis stativu ili precku jednom od 10 pokusaja to je nesreca a kad je pogodis svako malo to je neznanje

=\_1921_/=
MI smo imali dobru odbranu veceras je bilako svajcarski sir napad klasicno problemi al makar protiv Litvanije smo mogli kombinovati brze i bolje,a ne zabijati sa 8 9 m preko bloka..I krila su vrlo irjetko imala ciste izradjene situacije lopta nam sporo kruzi i ne stvaramo visak prostora opet ponavljam ima kvaliteta u igracima ali sad je problem selektor jer su ovi igraci prerasli njegovo znanje njima treba sad dobar strateg i takticar,a motivaciju i želju imaju..
nemamo ni jedne uigrane akcije ****...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- invincible1921
- Kontakt:
Mi nemamo uopste akcije, a kamol uigraneHeller je napisao/la:nemamo ni jedne uigrane akcije ****...

=\_1921_/=
Zabij nabij, svi se rjesavaju lopte nemaju pojma sta bi radili, hvala Markovicu al mislim da je on svoj maksimum dao.invincible1921 je napisao/la:Mi nemamo uopste akcije, a kamol uigraneHeller je napisao/la:nemamo ni jedne uigrane akcije ****...
Nullius in verba
60 min nemamo spustene lopte na pivota,a Karacic igra u Meskovu Peric u Tatabaniju i protiv LItvanije bas treba biti uigravanje,a ono sve na silu..Malinovic fantastican suter nikad nije dobio brzu loptu da suta kroz razrijedjenu odbranu sve preko dvostrukog ili trostrukog bloka,Panic isto dobar igrac u Chambery Toromanovic veliko iskustvo 75% sigurno lopti sa crte pogodi ali ih nema,Terzic razvaljuje u Vespremu u odbrani Markovic ga drzi na klupi..Vrazalica nesto krivite frajer se polomi dok postigne go jer mora da ulazi iz mrtvog ugla kad je dobio 3-4m lufta za ulaz..Kazem opet selektor je dostigao svoj zenit sa ovom ekipom i trebalo ga je odma nakon SP-a mijenjat ima jos odlicnih BH strucnjaka koji mogu da nadograde ove momke..
Sa ovim se u potpunosti slazemzgembo89 je napisao/la:60 min nemamo spustene lopte na pivota,a Karacic igra u Meskovu Peric u Tatabaniju i protiv LItvanije bas treba biti uigravanje,a ono sve na silu..Malinovic fantastican suter nikad nije dobio brzu loptu da suta kroz razrijedjenu odbranu sve preko dvostrukog ili trostrukog bloka,Panic isto dobar igrac u Chambery Toromanovic veliko iskustvo 75% sigurno lopti sa crte pogodi ali ih nema,Terzic razvaljuje u Vespremu u odbrani Markovic ga drzi na klupi..Vrazalica nesto krivite frajer se polomi dok postigne go jer mora da ulazi iz mrtvog ugla kad je dobio 3-4m lufta za ulaz..Kazem opet selektor je dostigao svoj zenit sa ovom ekipom i trebalo ga je odma nakon SP-a mijenjat ima jos odlicnih BH strucnjaka koji mogu da nadograde ove momke..

- legenda reala
- Kontakt:
Samo da jbm ...... ovima sa šarenim zastavama
A ovo tvrdoglavo forsiranje mrtvog Prcea u oba pravca a jasno se vidi da ne može će nam se obiti o glavu, protiv Litvanaca vjerovatno neće, al protiv Blejorusa sa Rutenkom u sastavu hoće sigurno
i dokle više Markoviću forsiranje poluigrača iz Borca, ako na tim pozicijama imaš za klasu bolje igrače vani 

A ovo tvrdoglavo forsiranje mrtvog Prcea u oba pravca a jasno se vidi da ne može će nam se obiti o glavu, protiv Litvanaca vjerovatno neće, al protiv Blejorusa sa Rutenkom u sastavu hoće sigurno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mikic sa 30 godina, daj malog Eresa na krilo 95 godiste dijete
Utakmica dobijena na mišiće, vjerujem da će u nedjelju biti lakše, igraće se pred 200-300 ljudi, tako da neće biti pritiska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tekma u nedjelju je manje-više revijalnog karaktera, jer nema veliki takmicarski značaj ali bi nam značila mnogo jedna dobro odigrana utakmica zbog samopouzdanja!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Navijanje super,a organizacija mečag grozna...dvorana pretrpana,početak meča,a 200-300 duša vani čeka da uđe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.