igraj sporo, ono što znaš i polako gradi napad
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
pa nemojte srljati u te kontre, kad mi to ne znamo....ne znamo kontre i jbg
Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dobri su Litvanci, biti ce jako tvrdo tamo.
Jesu oni slabiji ali ako u rukometu ne stisnes kad treba da slomis protivnika neces nikog dobiti lako.Vedad87 je napisao/la:Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
Al da igramo lose, igramo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Igra nam se nista nije popravila od svjetskog.
Ma ok, malo igra rijeci, ali nisam nikako zadovoljan. Jednostavno, kad se sjetim one nase odbrane protiv Islanda, strasno. Za svaki go su se morali dobro oznojiti. U napadu smo igrali puno bolje, odrganizovanije, pametnije...ovo sve mi lose izgleda. Kao da smo nastavili gdje smo stali na svjetskom.Otelo je napisao/la:Jesu oni slabiji ali ako u rukometu ne stisnes kad treba da slomis protivnika neces nikog dobiti lako.Vedad87 je napisao/la:Ne trebamo mi šta stiskati, ovo bi trebalo biti rutinski. Litvanija je puno slabija ekipa od nas (bar bi trebala biti). Kako cemo protiv Rutenke, samo se pitam. Losa forma se natavlja sa SP-a. Gdje je ona ekipa sto je igrala protiv Islanda? Sve se nadam da cemo opet doci na svoje...Otelo je napisao/la:Ma cim malo stisnemo odlijepimo se ali znas ti nas yebo ti nas.
Al da igramo lose, igramo.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Peric kad je u igri,mnogo smo brzi i opasniji,ocel Dejo opalit koju .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Opet igra sa igracem vise ne izgleda kako bi trebala. Plus, vidi se da je ostala trauma sa svjetskog sto se tice kontri, niko ne baca loptu preko pola... A onom grmalju se ne moze dohakat 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba Perić čuvat onog međeda
Standardno naše, igramo sa puno oscilacija, ne smijemo dozvolit da nam se približe nakon što im odemo 3-4-5 razlike. Steći prednost i čuvat je do kraja, ali ne može kod nas jednostavno.
Standardno naše, igramo sa puno oscilacija, ne smijemo dozvolit da nam se približe nakon što im odemo 3-4-5 razlike. Steći prednost i čuvat je do kraja, ali ne može kod nas jednostavno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako smo kod 10:6 epski propustili da zatvorimo utakmicu
Biće još jedna takva šansa u drugom poluvremenu, nadam se da ćemo tad i završiti priču.
Citajuci vase komentare dodjoh do zakljucka da je ovo ubjedljivo najpesimisticniji forum u drzavi sastavljen od kvazi-znalaca i klasicnih drk-adzija.
Ne valja dvorana, ne valjaju zastave, ne valjaju kurve, ne valja akustika, ne valja igra na pivotu, sa igracem manje, sa igracem vise, sa Spahom, bez Spahe, sa tonom, bez tona.... Sta vam je vise ljudi, pa da smo jaki ko Danska vi opet manu nasli!
Ne valja dvorana, ne valjaju zastave, ne valjaju kurve, ne valja akustika, ne valja igra na pivotu, sa igracem manje, sa igracem vise, sa Spahom, bez Spahe, sa tonom, bez tona.... Sta vam je vise ljudi, pa da smo jaki ko Danska vi opet manu nasli!
Izgleda da nam je slab honorar 
losa je igra, tacno se nista nije promijenila od svjetskog...previse sporo, nema laganih golova iz kontri...
moj zakljucak. malo pucamo po golu, koliko upropastimo napada onako u prazno
moj zakljucak. malo pucamo po golu, koliko upropastimo napada onako u prazno
Kindže, kindže...
Pa daj citavu ekipu izmjenio.Mikic taraba samo takva hajd da je mlad...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Najjace mi ovo kad promasujemo zicere, pogadjamo okvir gola 10 puta, prica se o nasoj nesreci i sreci protivnika. U bilo kom sportu sa nasim reprezentacjiama. To je cisto (ne)znanje koje se vjezba. Ili umijes ili ne.
Don't believe the hype.
Nerazumjem se bas u rukomet ali napad djeluje ko da su se sad sreli, pa bicu malo ostar i reci da litvanija igra dosta bolji napad od nas, djeluju dosta bolji od nas, nadam se da ce mo uz pomoc dobrog golmana burica ovo dobiti. Sa ovakom igrom ce biti minus 8 u litvaniji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bojim se da nam se ne dogodi cipar 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa kako mu se hinjski postavio

daj ba Markoviću, reci im da ne bacaju te kontre
ne znaju to, ne znaju jednostavno...nemojte to raditi jbm
ne znaju to, ne znaju jednostavno...nemojte to raditi jbm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.