Polupao si loncice, to ja nigdje nisam napisao.HordeBL je napisao/la:Mozes izvlaciti do sudnjeg dana. Ti i tvoje prognoze da mi 100% ne odsvajamo titulu. Vama se i evropa dobro mice pod nogama , samo polahko. Dobijete veleza u Mo , onda vam je sve izvjesnije...ali tu je Borac kuci ali i uvijek nezgodni celik u nicaze...pa onda MI gdje necete dobiti 100 miliona %...pa eto...imacete priliku obavjestiti brku da vec 2 sezonu nema nista...samo prazna kasa i uspomene
Definitivno jedna od najzanimljivijih sezona PLBiH, što za prvaka što se ispadanje, na oba fronta je par ekipa u par bodova, u vrhu se brzo stvari mjenjaju dok su na dnu ipak malo konstantniji. Mogla bi vrlo lahko jedna od ove prve četiri ekipe izvisiti za Evropu.Elegant je napisao/la:Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.Evander je napisao/la:Je li i dalje kategoricno tvrdis da Sarajevo nece biti prvak na kraju?
a šta tebe brnjašu boli qurac?miki651 je napisao/la:A što nam je dečko ljut ili ti ga malo jače frustriran...AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao.
Ubio bi i ti mislim rukama i nogama ali malčice si nejak i malo bijesan pa ti stvari tako izmaknu kontroli da na kraju sam sebe mlatiš, i rukama i nogama.
Elegant je napisao/la:Inace tvoj veliki klub, najveci i najjaci u drzavi po svim segmentima igre i samo vama znatim pokazateljima, najveci uspjeh od 2007. mu je ta pobjeda u derbiju.HordeBL je napisao/la:Nemoj da ti izvlacim postove gdje si toliko siguran da necemo biti sampioni. Generalno , libo me racku za tebe i tvoja debilna razmisljanja. Ono sto sam danas vidio na AFH je ono sto me raduje i nastave li u onom ritmu i tvoj mali klub ce biti heban do jetre...ko sto se bili i u NovembruElegant je napisao/la:
Vidjet cemo, bice zanimljiva zavrsnica.
1-2 1-2 1-2
Osam godina, deveta dolazi ...
Alo bola, nemoj tako, pa vi ste ove godine dobri s nama, da ste nam juče poklonili 3 boda bila bi bonbona a ovako samo hvala, dogodine ako bude falilo za ligu 12 data ćemo vam ne sekirjte se (3 komadaAlemC85 je napisao/la:a šta tebe brnjašu boli qurac?miki651 je napisao/la:A što nam je dečko ljut ili ti ga malo jače frustriran...AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao.
Ubio bi i ti mislim rukama i nogama ali malčice si nejak i malo bijesan pa ti stvari tako izmaknu kontroli da na kraju sam sebe mlatiš, i rukama i nogama.ko si ti da mi se obraćaš?
idi i slušaj Matu Bulića, to vam je vrh...
Ti si dobrano isfrustriran sto ste ostali bez pobjede i u 4. utakmici ove sezone protiv Zrinjskog,nego malo se opusti,mi igramo derbi protiv Sarajeva najvjerovatnije odlucujuci pred 20ak tisuca ljudi i mozda bude utakmica godine i sva ljepota i napetost sto cini nogomet uzbudljivim ce biti u toj utakmici pa neka pobjedi bolji i neka pobjedi nogomet,a dok mi budemo uzivali u takvoj utakmici ti idi pa pobjedi Zelju da nam olaksas put ka tituli kao i lani!AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi kontra Širokog, a ove invalide iz Međugorja koji vam dolaze za 15 dana morate ubiti nogama i rukama, jer veze nemaju, a to se danas vidjelo kada im je sudija dobrano pomogao.
Kao i svaki put do sada!Besic je napisao/la:Hočel doć Ultrasi na Koševo ?
Nesto si pomijesao datumeQUARESMA 18<<< je napisao/la:al kakav je ovo raspored
9.05. četvrtak protiv zrinjskog, a 13. ponedeljak protiv radnika i 16. ponedeljak protiv želje?
a bokte, koji propust, otvorio kalendar za april i gledam datumeSchwarz je napisao/la:Nesto si pomijesao datumeQUARESMA 18<<< je napisao/la:al kakav je ovo raspored
9.05. četvrtak protiv zrinjskog, a 13. ponedeljak protiv radnika i 16. ponedeljak protiv želje?9. i 16. su subota, a 13. je srijeda
Kada su Murinja pitali za njegov životni moto.JoseeMourinho je napisao/la:posto vidim mirno na temi samo da se javim i pozdravim covjeka iz uprave koji nadgleda forumnadam se da je zadovoljan i da nece uvodit nikakve sankcije
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Kajkutenjoyer, nedimmmm1337 i 20 gostiju.