Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

joker90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la joker90 » 30 apr 2015, 17:30

BordoArmy88 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Moram se spustiti na tvoj nivo. Ne bi razumio da pišem pametnije, zbunio bi se. A ionako si zbunjen i smeten sam od sebe o potomče Isa-bega Ishakovića.
Ko o čemu;
bagrcavi je napisao/la:
bojamora je napisao/la:O čemu ti to boga ti i šta sam to glupo napisao Ti ko da nisi odavde Svakom pravom al baš pravom navijaču Želje pored našeg uspjeha bitan je i neuspjeh pitara pa sad ti filozofiraj do sutra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svakog pravog navijača Želje boli qrac za cigane sa gorice. I ne piši gluposti majke ti.
...našao spominjati "nivo" onaj koji perfidno vrijeđa SVE NAVIJAČE jednog kluba nazivajući ih ciganima...i to na temi na kojoj je istima zabranjeno reagovati na ove mučke provokacije i vrijeđanja...mene bi bilo stid... :facepalm:
Ma ovaj papak uvijek tako vrijeđa navijace Sarajeva. Stavio sliku Ivice i konta da je filozof neki, pa pametuje uvijek. Svaki post mu je pametovanje i filozofiranje, a ne konta da bi pricao inteligentno kao Ivica nije dovoljna samo slika, nego fali i pameti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2015, 17:36

A jest' se neko našao uvijeđen. :rol: Imaš i ti na avataru jokera, pa meni ni na kraj pameti nije bilo da si ti joker, a ni da bi volio bit' joker.
Ja poštujem navijače Sarajeva, ljude kao što su Hilmo, ljiljan, i slične njima. Za ove ostale nemam respekta ni sekunde, jer ni oni mene ne respektuju.
No hard feelings, šta se palite. :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 apr 2015, 17:50

Da bih se ja nasao uvrijeđenim morao bi ti biti puno kreativniji sa uvredom. Samo ti kazem da si papak zbog ovakvih stvari kao sto je nazivanje nas ciganima sa gorice i sl a cesto radis takve stvari. I sta sad ja treba da stavim sliku cigana u zeljinom dresu i to je duhovito? I koliko vidim ovaj mali cigan je iznad 1987 dopisao TM(da nije the maniacs)?
Bahati, bahati Željkan!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 apr 2015, 18:17

Dobro si mu rekao, jer to je stvarno papak.
Glupo je dijeliti ljude i smatrati da si veci od njih, samo zato što su oni cigani. Ima nešto puno gore od toga što si ''cigan'', a to je biti papak. Nije mi jasno koga pokušava uvrijediti sa ovim slikama, jer se prvi ja ni u jedom trenutku nisam osjecao tako, kada sam vidio sliku. To je samo još jedan dokaz, koliko je jadan i na koji nacin pokušava nekog ismijati. Nije to ta filozofija o kojoj Ivica govori, to je papanluk i poremecen sistem vrijednosti.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 30 apr 2015, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

IbrakovicLicno
Kontakt:

Post Postao/la IbrakovicLicno » 30 apr 2015, 18:26

joker90 je napisao/la:Da bih se ja nasao uvrijeđenim morao bi ti biti puno kreativniji sa uvredom. Samo ti kazem da si papak zbog ovakvih stvari kao sto je nazivanje nas ciganima sa gorice i sl a cesto radis takve stvari. I sta sad ja treba da stavim sliku cigana u zeljinom dresu i to je duhovito? I koliko vidim ovaj mali cigan je iznad 1987 dopisao TM(da nije the maniacs)?
Ne nego, The Muriacs :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 apr 2015, 18:38

miden je napisao/la:Dobro si mu rekao, jer to je stvarno papak.
Glupo je dijeliti ljude i smatrati da si veci od njih, samo zato što su oni cigani. Ima nešto puno gore od toga što si ''cigan'', a to je biti papak. Nije mi jasno koga pokušava uvrijediti sa ovim slikama, jer se prvi ja ni u jedom trenutku nisam osjecao tako, kada sam vidio sliku. To je samo još jedan dokaz, koliko je jadan i na koji nacin pokušava nekog ismijati. Nije to ta filozofija o kojoj Ivica govori, to je papanluk i poremecen sistem vridjednosti.
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 30 apr 2015, 19:06

Nije bagrcavi mislio da nekog karakterise na rasnoj osnovi, niste ga skontali a navodite na svoj mlin... Dobro znate da kod nas kad "cigane" nije rasna uvreda, zato nemojte cigancit bez veze...

Jači od ratova, režima i partija. 1921

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 apr 2015, 19:21

Peterski je napisao/la:Nije bagrcavi mislio da nekog karakterise na rasnoj osnovi, niste ga skontali a navodite na svoj mlin... Dobro znate da kod nas kad "cigane" nije rasna uvreda, zato nemojte cigancit bez veze...

Znači ispade da je pohvalno kada nekoga nazoveš ciganinom... Zemljo otvori se....

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 apr 2015, 19:44

Šovinizam izbija iz pojednih time se spuštajući na dno ljudske rase.
SRETAN BROJ - 1725

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 apr 2015, 20:11

MortemHz je napisao/la: On topic :

Borac se raspada,pitanje je da li ce izaci na teren u subotu uopste,ostavke glavnih ljudi u klubu + dugovanja...

je l' se ti to nadas da ce komsije da se okliznu :D
uvijek kad smo na samrti mlatnemo nekoga od "favorita" :crazy:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 apr 2015, 20:40

Peterski je napisao/la:Nije bagrcavi mislio da nekog karakterise na rasnoj osnovi, niste ga skontali a navodite na svoj mlin... Dobro znate da kod nas kad "cigane" nije rasna uvreda, zato nemojte cigancit bez veze...

Nemoj tako,u pravu su momci,nije lijepo od bagrcavog sto vrijedja cigane,nazivajuci ih pitarima :mrgreen:

Bagrcavi stidi se i oni su ljudi,nisu jufkari

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 apr 2015, 20:44

:D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 30 apr 2015, 20:49

Sarajlija jesam li ja fulio mnogo ako kazem da po smislu za humor i nacinu pisanja imas izmedju 14 i 17 godina?
Ako imas kojim slucajem vise a ove stvari u tebi izazivaju smijeh onda haveru :salut:

IbrakovicLicno
Kontakt:

Post Postao/la IbrakovicLicno » 30 apr 2015, 20:51

SarajlijaTM je napisao/la:

Nemoj tako,u pravu su momci,nije lijepo od bagrcavog sto vrijedja cigane,nazivajuci ih pitarima :mrgreen:

Bagrcavi stidi se i oni su ljudi,nisu jufkari
Tacno tako mi smo ljudi, a vi revolverasi, cakijasi i bombasi.

Izudin Tahirović. Za 12 godina stigao je skupiti 14 krivičnih djela. Posjedovao je drogu, krao, nedozvoljeno držao oružje i eksploziv, i na kraju je počinio ubistvo.
Benjamin Delalić. Za posljednjih 6 godina 14 puta evidentiran. Nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, izazivanje opće opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja, iznuda.
Amar Zulić. 30 krivičnih djela za 15 godina, od pokušaja ubistva, razbojništva, ugrožavanja sigurnosti do nedozvoljenog držanja oružja.

Ponos i dika vaše Grbavice, a ruglo grada i države.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 apr 2015, 20:59

Orton je napisao/la:Sarajlija jesam li ja fulio mnogo ako kazem da po smislu za humor i nacinu pisanja imas izmedju 14 i 17 godina?
Ako imas kojim slucajem vise a ove stvari u tebi izazivaju smijeh onda haveru :salut:
Za to drug moj sto ti pokusavas da "radis" se ide na fakultet 6 godina,pa onda specijalizacija 4 godine,znas.
A ako ti je to kojim slucajem struka,onda uvazavam tvoj komentar,u protivnom si u istom kosu kao i ostali trash od filozofa ala mortem,zip,amidza i ostali...

@abdulah
Dodaj sad sa tog spiska od 30 ljudi zeku i beloga i jos par njih,kasetofondzije koji stoje u vasim prvim redovima. Nebitno,to su navijaci,kao i svugdje u svijetu ima visoko obrazovanih ljudi,a naravno i najgoreg olosa i klosarije,moras malo biti realan.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 apr 2015, 21:05

Za tebe sam izmislio neznalico
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 30 apr 2015, 21:05

Nije to nikakva filozofija.Zaista se trudim da se nasmijem ovim tvojim komentarima ali fakat nece.Bilo je ovdje kvalitetne zajebancije ali ovo sto ti pises to bas nije.
Ovo cujem kad sjedim na balkonu i pusim cigaru pa kad djeca iz ulice ufate zajebavat jedni druge.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2015, 21:11

Evo zašto je najbolje kad gube i kiksaju, jednostavno najbolje za sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IbrakovicLicno
Kontakt:

Post Postao/la IbrakovicLicno » 30 apr 2015, 21:18

@abdulah
Dodaj sad sa tog spiska od 30 ljudi zeku i beloga i jos par njih,kasetofondzije koji stoje u vasim prvim redovima. Nebitno,to su navijaci,kao i svugdje u svijetu ima visoko obrazovanih ljudi,a naravno i najgoreg olosa i klosarije,moras malo biti realan.
Ja cu dodati tih 30, a ti dodaj isto 30 iz vasih prvih redova, kasetofondzije, torbarosi, vjerovatno prva cakija Grbavice Grosonja i drugi. Zajedno sa vasom upravom, koja brani vaše vođe(kriminalce). Rijec je o vođama, a koliko znam na sjeveru su glavni, to jest vođe Frki, Popara i Mire. Lijep primjer za vašu djecu, svaka cas!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 apr 2015, 21:30

Lijep primjer za djecu koja vole zapalit
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.