Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja eto 16-10 i ja brkam logiku? Hahahah
i da 12-9 je vece

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajlijaTM
Ubise mortema po ono malo memorije sto ima. Kako vam ga nije zao ? Nije on kriv sto je jufkica.
Svaki put manja razlika u trofejima kad ih ovaj nabraja hahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
za par dana ce ih oni imat vise, nego mibrile je napisao/la:Svaki put manja razlika u trofejima kad ih ovaj nabraja hahahaha

Željezničar živimo !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da me neko ubije neznanjem i lazima? ne ide to tako,uzivam vjeruj miSarajlijaTM je napisao/la:Ubise mortema po ono malo memorije sto ima. Kako vam ga nije zao ? Nije on kriv sto je jufkica.

@Brile, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA jel' ti i ovo smijesno? a uvijek kazem ovako kako i jeste

Samo vi brojite trofeje, i dok se tako vi zabrojaste, Olimpic ode u Europu

I koliko god vi njih brojali, razlika je opet ista, a vama svaki dan sve manje i manje razloga za slavlje!
Nego me cudi da neokriviste Ibrakovica za ovaj prolaz Olimpica juce u finale kupa??????????

I koliko god vi njih brojali, razlika je opet ista, a vama svaki dan sve manje i manje razloga za slavlje!
Nego me cudi da neokriviste Ibrakovica za ovaj prolaz Olimpica juce u finale kupa??????????
jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
Sad da organizujete prikupljanje sredstava u svrhu vracanja Amara Osima u klub, majke mi bi ja ucestvovao, da vam sto prije vratimo tog velikog trucnjaka na klupu!!!!!!! Ali cinjenica je da ni on nebi tek tako se vratio na klupu Zelje gdje nema para i nema nikakvih uslova za ozbiljan rezultat, tako da bi samo budala ukaljala svoju reputaciju stecenu manipulacijama!!! Tako da mozete ozbiljno na mene racunati ako bude kakve akcije

Bolje ti je brani Benku na treningu da ga Tatomirovic ne samara vise....amidzaTan je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
Sad da organizujete prikupljanje sredstava u svrhu vracanja Amara Osima u klub, majke mi bi ja ucestvovao, da vam sto prije vratimo tog velikog trucnjaka na klupu!!!!!!! Ali cinjenica je da ni on nebi tek tako se vratio na klupu Zelje gdje nema para i nema nikakvih uslova za ozbiljan rezultat, tako da bi samo budala ukaljala svoju reputaciju stecenu manipulacijama!!! Tako da mozete ozbiljno na mene racunati ako bude kakve akcije![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Bolje ti je brani Benku na treningu da ga Tatomirovic ne samara vise....amidzaTan je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
Sad da organizujete prikupljanje sredstava u svrhu vracanja Amara Osima u klub, majke mi bi ja ucestvovao, da vam sto prije vratimo tog velikog trucnjaka na klupu!!!!!!! Ali cinjenica je da ni on nebi tek tako se vratio na klupu Zelje gdje nema para i nema nikakvih uslova za ozbiljan rezultat, tako da bi samo budala ukaljala svoju reputaciju stecenu manipulacijama!!! Tako da mozete ozbiljno na mene racunati ako bude kakve akcije![]()
![]()
![]()
![]()
Pa treba da se zna ko je kapiten, i da se zna gdje je dosao

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da nema ove prigradske raje pa gdje bi bili
da li je moguce ovo

Namjestio čovjek katarsku i japansku ligu, a da ne namjesti sebi par titula i kupova u Bosni.....a....pehari su tu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Bolje je tebi da branis Stanica, da ga ne lupaju vise stolicom ispred kafica.pile87 je napisao/la:Bolje ti je brani Benku na treningu da ga Tatomirovic ne samara vise....amidzaTan je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:jbt, amar osim je uspjesniji od njihovog kluba i ima vise trofeja... a oni kao nesto se takmice sa klubom po uspjesima... ovo je tragikomedija sto oni cine...
![]()
![]()
![]()
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ooo pa tebe smo čekali abdulase
znaci ti si taj čovjek iz uprave koji nadgleda forum 
de intervenisi oko servera ako ti nije mrsko

de intervenisi oko servera ako ti nije mrsko

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ibraka hocemo malo vise u igracki kadar 

-
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bio sam zauzet, pa nisam nikako mogao stici i oko foruma. Ganjao sam Bjelicu, jer me nije ispostovao do kraja, a fino smo se dogovorili da sudi posteno. Neka se ugleda na Skakica, jer sa njim kad se dogovoriš nema fule. Nisu ni ove sudije kao što su nekad bile.JoseeMourinho je napisao/la:Ooo pa tebe smo čekali abdulaseznaci ti si taj čovjek iz uprave koji nadgleda forum
de intervenisi oko servera ako ti nije mrsko![]()
-
- Kontakt:
Ko o čemu;bagrcavi je napisao/la:Moram se spustiti na tvoj nivo. Ne bi razumio da pišem pametnije, zbunio bi se. A ionako si zbunjen i smeten sam od sebe o potomče Isa-bega Ishakovića.
...našao spominjati "nivo" onaj koji perfidno vrijeđa SVE NAVIJAČE jednog kluba nazivajući ih ciganima...i to na temi na kojoj je istima zabranjeno reagovati na ove mučke provokacije i vrijeđanja...mene bi bilo stid...bagrcavi je napisao/la:Svakog pravog navijača Želje boli qrac za cigane sa gorice. I ne piši gluposti majke ti.bojamora je napisao/la:O čemu ti to boga ti i šta sam to glupo napisao Ti ko da nisi odavde Svakom pravom al baš pravom navijaču Želje pored našeg uspjeha bitan je i neuspjeh pitara pa sad ti filozofiraj do sutra

http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-160760.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu ovo isti majmuni sto su i Pekica napali ?
Jesu ovo isti majmuni sto su i Pekica napali ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A upravo ti navijaju za zelju a on jadan ne konta,da pita 100 njih 99 ce reci zeljo,isto kao za Zvezdu u Bg
nema veze,nemoj se truditi army...moze covjek iz sela ali selo iz njega nikad
On topic :
Borac se raspada,pitanje je da li ce izaci na teren u subotu uopste,ostavke glavnih ljudi u klubu + dugovanja...
Mladost i Travnik mislim da ne mogu nista protiv Zrinjskog i Sirokog tako da nam pobjeda samo bitna ovdje a poslije cemo vidjeti kako i sta dalje

On topic :
Borac se raspada,pitanje je da li ce izaci na teren u subotu uopste,ostavke glavnih ljudi u klubu + dugovanja...
Mladost i Travnik mislim da ne mogu nista protiv Zrinjskog i Sirokog tako da nam pobjeda samo bitna ovdje a poslije cemo vidjeti kako i sta dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.