Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

___Benny___
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la ___Benny___ » 16 apr 2010, 19:51

Bosco je napisao/la:
sin3x je napisao/la:
Bosco je napisao/la:I prihodi su se skoro uduplali, imamo bogat sponzorski ugovor sa Fly Emiratesom i neovisno od toga možemo priuštiti bar nekih 20 - 30 miliončića po sezoni za neke igrače.Ali bitno je gomilat pare i ne pokusat uopste bit konkurentan.
Engleska aristokracija je uništila ovaj klub !
kako nismo konkurentni?? pa evo pred kraj prvenstva smo ispali iz utrke za titulu ... sto znaci da smo bili dobra konkurencija a malo je falilo ... i kako gomilaju pare kad isplacuju dug???
Ne kontaš ti lave to ! Možda ne znaš da se novcem od prodaje igrača ne može isplaćivati dug.Da, to je zabranjeno.Arsenal je prošlo ljeto prodao Tourea i omog smrada za masne pare.Pa sad, te pare nisu otišle u vraćanje dugova jer je zabranjeno to, gdje su onda, što nisu iskorištene ?
kako ce biti zabranjeno .,ne kontas ti,.pusti covjeka da je zabranjeno ne bih pompeyi prodavali amsovno igrace kao bi bar donekle vratili dugove kako FA tako i klubovima.,ostalim,.,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2010, 19:53

CollegeGunner je napisao/la:Niko od nas nije dovoljno kompetentan da govori o tome da li mi imamo viska novca ili ne, nemojte se bezveze praviti pametni kad niste upoznati sa stvarnom situacijom.
Nisam znao da postoje i navijaci Arsenala koji su gloryhunteri. :roll:
@GunnerS
Sillly- vjerovatno je mislio na Silvestrea ;)
Jesu našli gdje će se zvat tako :D

Mah, niko ne zna tačnu situaciju al imaš izvještaje na arsenal.com svakih 6 mjeseci ja mislim i ovaj zadnji je fascinatan po meni al et... Da je bar malo dionica kupit, uuuu :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 16 apr 2010, 20:05

Wenger: "Za Fabregasa bi prelazak u Barcelonu bio korak unazad"

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je upozorio kapetana svoje momčad Cesca Fabregasa kako bi eventualni prelazak u Barcelonu bio korak unazad u njegovoj karijeri, budući da Premier liga postaje sve jača, dok je Primera 'u potpunom rasulu'.

Wenger tvrdi kako nije bilo nikakvih tajnih pregovora oko mogućeg transfera sa čelnicima Barcelone, iako je prije nekoliko dana predsjednik kluba Peter Hill-Wood izjavio kako je održan 'informativni razgovor' prije međusobne utakmice u Ligi prvaka.

"Nismo sa čelnicima Barcelone razgovarali o budućnosti Fabregasa. Mi prije svake europske utakmice imamo službenu večeru i naravno da se o nekim stvarima razgovara, ali službenog sastanka oko Fabregasa nije bilo. Nije bilo nikakvog tajnog sastanka, jer mi ne želimo prodavati svoje igrače, a ionako ne vidim razlog zašto bi netko tko ima natjecatljskog duha iz Engleske otišao u Španjolsku. U Španjolskoj imaju dvije jake momčadi, Barcelona i Real, to priznajem. Ali broj tri, Valencia, je 24 boda iza. Ovog vikenda igrači su planirali početi štrajk jer ne dobivaju plaću. To je liga koja je u potpunom rasulu. Ne znam zašto želite da najbolji igrači koji igraju u Engleskoj idu u Španjolsku. Ako ste doista natjecateljski raspoloženi, ostat ćete u Engleskoj. Tu je pravo natjecanje i tu najbolji igrači žele biti. Imam toliko poziva od španjolskih igrača koji žele doći kod nas. Mi želimo zadržati ovu momčad na okupu i napredovati iz sezone u sezonu. Vjerujem da smo napravili veliki korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu i želimo sljedeće sezone napredovati još korak više." rekao je Wenger.

Fabregasov ugovor sa Arsenalom vrijedi do 2014. godine, a Wengera očito ljute konstantne špekulacije oko njegove budućnosti.

"Nitko vam ne prislanja pištolj uz čelo kada potpisujete ugovor. Mi imamo više igrača koji nam se žele priključiti nego onih koji žele otići. Trebalo bi biti apsolutno logično da igrač koji je plaćen koliko je plaćen poštuje svoj ugovor. Ja poštujem svoj ugovor jer sam lojalan igračima, pa zašto onda igrači ne bi poštivali svoj? Mi smo se odlučili za politiku razvijanja momčadi kroz duži period. Dali smo povjerenje ovim mladim igračima i sada je na njima da nam za to uzvrate, ostanu zajedno i pokažu da možemo biti uspješni zajedno." dodao je Wenger.

_______________________________________________________________________________________________
I onda se neko nadje da kritizira ovog covjeka...Genije :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 apr 2010, 20:07

Da, i ja to kažem, kako neko može reć da on nije dovoljno dobar ?!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 16 apr 2010, 21:20

CollegeGunner je napisao/la:Niko od nas nije dovoljno kompetentan da govori o tome da li mi imamo viska novca ili ne, nemojte se bezveze praviti pametni kad niste upoznati sa stvarnom situacijom.
Nisam znao da postoje i navijaci Arsenala koji su gloryhunteri. :roll:
@GunnerS
Sillly- vjerovatno je mislio na Silvestrea ;)
da silly kao skracenica a i silly je da ga jbes :D
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 apr 2010, 11:53

Ljudi moji nisam ja gloryhunter, nego samo se sjećam i boljih vremena.Vremena kada smo imali normalnog golmana, vremena kada smo bili mentalno jak tim i puno još toga sto se ne moze reci za danasnji tim.
I wenger još ima hrabrosti reći da je sljedeca sezona ključna ! Nevjerovatno bezobrazno od njega ! :shock:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 apr 2010, 12:34

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I na kraju...
[youtube][/youtube] 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 apr 2010, 13:51

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2010, 19:51

Sutra u Wigan po 3 boda, koja bi u ovom trenutku mogla značit i titulu :) Nadamo se samo... opet :D

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 apr 2010, 23:33

Wenger o Alumuniji

"Mislim da sada nije pravo vrijeme za takve razgovore, ali ponovit ću da nikada nisam rekao da je on dugoročno riješenje kluba. Riječ je o sjajnom vrataru, no pričekajmo kraj sezone prije razgovora o svakom igraču ponaosob." Almuniji ugovor s "topnicima" prestaje važiti krajem aktualne sezone.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 apr 2010, 23:37

Moglo bi ovo bit aktivno ljeto, veoma aktivno u Arsenalu :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 11:33

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 11:39

gunner 4life
Kontakt:

Post Postao/la gunner 4life » 18 apr 2010, 11:46

sto se tice Chamakha, on je vec potpisao predugovor, a da ce biti aktivno ljeto ne vjerujem bas, neda Wenger "Bogu duse" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 11:48

Bit će sigurno aktivnije nego prijašnje, evo ovdje gdje govori da imamo love više nego Chelsea govori da ćemo dovodit igrače gdje nam trebaju, a iznad gore je @CG postavio da Wenger Almuniu nije smatrao kao dugorčnog golmana, tako da, logično je zaključit da želi dovest golmana a mislim da će i stopera dovest jačeg i mlađeg, sličnog TV-u ;)

gunner 4life
Kontakt:

Post Postao/la gunner 4life » 18 apr 2010, 11:52

ma jarane, volio bih ja da si ti upravu, ali i prije je trebao napadac pa on ostavi Bendtnera, svaka njemu cast ali ja ga ne bi ni u Premier ligu BiH, i nadam se da si upravu sto se tice aktivnosti, ali cisto sumnjam :twisted:

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 18 apr 2010, 12:07

Ev sam nako da kazem da nenavijam za Arsenal al mi je to ipak drag klub jer imaju politiku stvaranja igraca, a ne kupovanja, samo nazalost u Engleskoj to tesko da moze proci al drago mi je kad vidim da su idalje u samom vrhu :).
--Pametnij popusta--

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 18 apr 2010, 13:37

gunner 4life je napisao/la:ma jarane, volio bih ja da si ti upravu, ali i prije je trebao napadac pa on ostavi Bendtnera, svaka njemu cast ali ja ga ne bi ni u Premier ligu BiH, i nadam se da si upravu sto se tice aktivnosti, ali cisto sumnjam :twisted:
kako nebi jarane u zadnjih nekoliko utakmica uvijek ima ili jedan gol ili asistenciju??? e sad sto on izgleda smotano na terenu ne znaci da nije dobar :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 apr 2010, 13:45

gunner 4life je napisao/la:ma jarane, volio bih ja da si ti upravu, ali i prije je trebao napadac pa on ostavi Bendtnera, svaka njemu cast ali ja ga ne bi ni u Premier ligu BiH, i nadam se da si upravu sto se tice aktivnosti, ali cisto sumnjam :twisted:
Mislio sam da sam bio napisao al et, misterizno mi nema posta :shock:

Wenger nije htio sada dovodit ba Chamakha u januaru, razlog, zato što bi u januaru dao 15 miliona a sada neće ni marke :) Eto ti razloga...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 apr 2010, 13:49

I kakave su sanse topnika protiv Wigana?? Hoce li Robin igrati od pocetka?
Pobjeda bi vas vratila u utrku za titulom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.