Nedo, Zeba, Varupa, Stojanov i Benko za Zoku ! Jel približno dovoljno?bagrcavi je napisao/la:Kokotinho![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nedo, Zeba, Varupa, Stojanov i Benko za Zoku ! Jel približno dovoljno?bagrcavi je napisao/la:Kokotinho![]()
treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni...BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100%![]()
U derbijima nikad nije igrala uloga ko je jaci.Mi kad smo bili najslabiji pobjedivali smo ih, isto tako kontra. Derbi je derbi.jovanmaksimovic je napisao/la:treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni...BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100%![]()
Tako je ni u jednom svjetskom derbiju nema favorita.BijeliLuk je napisao/la:U derbijima nikad nije igrala uloga ko je jaci.Mi kad smo bili najslabiji pobjedivali smo ih, isto tako kontra. Derbi je derbi.jovanmaksimovic je napisao/la:treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni...BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100%![]()
Nije to realnost. To je skidanje gaća.jovanmaksimovic je napisao/la:treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni...BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100%![]()
nazovi kako hoces, ali sad ici u preveliku eufopriju ili preveliku negativnost nema smisla... trebam da kazem oderacemo sarajevo? nisam ja rekao da ce nas oni razvaliti, ali kad pogledas, jaci su, i to je cinjenica, plus ne znas kako ce se snaci nasi mladici u derbiju... i to je pitanje... ja sam zadovoljan remijem, ako pobjedimo, to bi bilo odlicno, a ako izgubimo to nece biti sigurno 2-3 razlike, bice tijesno svakako...bagrcavi je napisao/la:Nije to realnost. To je skidanje gaća.jovanmaksimovic je napisao/la:treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni...BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100%![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAbojamora je napisao/la:Mi imamo dva cilja a to je Europa ili titula i da pitari ne budu prvaci. E sad valja to nekako postići.
Svakog pravog navijača Želje boli qrac za cigane sa gorice. I ne piši gluposti majke ti.bojamora je napisao/la:O čemu ti to boga ti i šta sam to glupo napisao Ti ko da nisi odavde Svakom pravom al baš pravom navijaču Želje pored našeg uspjeha bitan je i neuspjeh pitara pa sad ti filozofiraj do sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, MrkiMedo i 17 gostiju.