Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Partija kakva se od njeg i ocekuje, cestitke!
Dzabe se pokusavate smijati covjeku,u njemackom fudbalu zaista postoji pozicija 'Mittelfeldlibera', tako da nista nije pogresno rekao,cak ostavio utisak da se bolje razumije u fudbal od vecine.Iako su uloge takvog igraca malo drugacije u odnosu na Pjanica,vjerovatno je htio ukazati na njegovu bezopasnost za protivnicki gol,koju ce i u reprezentativnim akcijama nadam se otkloniti kao sto je to sinoc uradio.
Dzabe se pokusavate smijati covjeku,u njemackom fudbalu zaista postoji pozicija 'Mittelfeldlibera', tako da nista nije pogresno rekao,cak ostavio utisak da se bolje razumije u fudbal od vecine.Iako su uloge takvog igraca malo drugacije u odnosu na Pjanica,vjerovatno je htio ukazati na njegovu bezopasnost za protivnicki gol,koju ce i u reprezentativnim akcijama nadam se otkloniti kao sto je to sinoc uradio.
- Nerminovic
- Kontakt:
TomBrajder je napisao/la:Ma ta ce Pjanic, da vidite Husike kad spoji 2-3 para carapa napravi Brazuku od njih niko mu u kuci ne moze lopte uzet

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
bilo kojem poznavaocu fudbala kada napises libero zna se tacno na koju poziciju se misli i tu nema niti smije biti ikakve dileme. termin znaci slobodan, ali isto tako se odnosi iskljucivo na odredjeni tip igraca koji igra iza ili u zadnjoj liniji i ima tu slobodu da kreira napade i ide naprijed. ja koliko znam pjanic to nije.
doticnom forumasu se prvo na lijep i slikama i videom argumentovan nacin pokusalo objasniti na sta se misli, ali nakon tvrdoglavog sam protiv svih, ja sam level iznad ostalih pristupa cijela rasprava je zavrsila tako kako je zavrsila.
sto se tice pjanica svako ziv vidi razliku izmedju njegovih partija u romi i odredjenih partija u dresu reprezentacije. tu nema nikakve sumnje i to niko ne spori. medjutim, problem je kada pojedinci zmire na neke dublje fudbalske razloge sto takticke sto neke druge prirode i cijelu stvar pojednostave sa famoznim bezmudjem, nazivanjem igraca ublehom i nasladjivanjem na svaki manji kiks.
doticnom forumasu se prvo na lijep i slikama i videom argumentovan nacin pokusalo objasniti na sta se misli, ali nakon tvrdoglavog sam protiv svih, ja sam level iznad ostalih pristupa cijela rasprava je zavrsila tako kako je zavrsila.
sto se tice pjanica svako ziv vidi razliku izmedju njegovih partija u romi i odredjenih partija u dresu reprezentacije. tu nema nikakve sumnje i to niko ne spori. medjutim, problem je kada pojedinci zmire na neke dublje fudbalske razloge sto takticke sto neke druge prirode i cijelu stvar pojednostave sa famoznim bezmudjem, nazivanjem igraca ublehom i nasladjivanjem na svaki manji kiks.
SP i pripreme.SafetSajo je napisao/la:cekam samo tu utakmicu gdje ce ovako dominirat za reprezentaciju kao sto je to sinoc bio slucaj sa romom
Izgleda da dosta forumasa ovdje nije gledao tu utakmicu protiv Argentine.
Dosta njih samo pamti lose utakmice, a kad se igra dobro, nema se sta tracati po forumu.soko je napisao/la:SP i pripreme.SafetSajo je napisao/la:cekam samo tu utakmicu gdje ce ovako dominirat za reprezentaciju kao sto je to sinoc bio slucaj sa romom :)
-
Pjanic u Romi ima malo bolje saigrace nego u reprezentaciji , a i vise vremena da se uigra. Bez veze je prigovarati na ucinak Pjanica u reprezentaciji, vecina visokokvalitetnioh igraca losije igra u reprezentaciji, nego u klubu. Tamo igra sa Nainggolanom, kod nas sa TSS 

Oj nemojte opet o liberu kumim vas
A i prica da Mire nikad nije igrao za repku kao u Romi je takodjer prezvakana sto puta. Prosle kvale,pripremne utakmice i SP su dokazi da to nije istina,ali problem je sto se to zaboravlja ( omalovazava ) a u prvi plan se guraju neke utakmice iz ovih kvalifikacija

A i prica da Mire nikad nije igrao za repku kao u Romi je takodjer prezvakana sto puta. Prosle kvale,pripremne utakmice i SP su dokazi da to nije istina,ali problem je sto se to zaboravlja ( omalovazava ) a u prvi plan se guraju neke utakmice iz ovih kvalifikacija

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Od pocetka kvalifikacija za SP 2014 do danas, repka je odigrala 31 utakmicu. Miralem je odigrao 28 utakmica, dao 5 golova i ima 12 asistencija. I bez tih brojeva covjek samo treba pogledati utakmice da vidi koliko Pjanke ustvari nudi u timu.AzRimiRzA je napisao/la:Dosta njih samo pamti lose utakmice, a kad se igra dobro, nema se sta tracati po forumu.soko je napisao/la:SP i pripreme.SafetSajo je napisao/la:cekam samo tu utakmicu gdje ce ovako dominirat za reprezentaciju kao sto je to sinoc bio slucaj sa romom
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
-
ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis, 24 Florenzi, 44 Manolas, 23 Astori, 35 Torosidis; 15 Pjanic, 16 De Rossi, 4 Nainggolan; 19 Ibarbo, 88 Doumbia, 27 Gervinho. All.: Rudi Garcia

Doumbia ko traktor, ali zabi ga momčina 

-
ibarbo (visina, snaga), gervinho (brzina i donekle tehnika) i doumbia (zavrsnica) su zajedno jedan dobar igrac

Mire u posljednje 3 utakmice izveo vise prekida nego u svim ostalim utakmicama druge polusezone 

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Izvodi ih momačkiRios je napisao/la:Mire u posljednje 3 utakmice izveo vise prekida nego u svim ostalim utakmicama druge polusezone

Nko te ne tjera da voliš naše, ali nema potrebe da pljuješ naše.krmpotich je napisao/la:Izvodi ih momačkiRios je napisao/la:Mire u posljednje 3 utakmice izveo vise prekida nego u svim ostalim utakmicama druge polusezone
Florenzi 
Mire nesto slabiji u odnosu na posljednje dvije utakmice,ali solidan i danas. Romi se lahko mogla osvetiti ova igra u 2 poluvremenu,ali eto sreca nije.

Mire nesto slabiji u odnosu na posljednje dvije utakmice,ali solidan i danas. Romi se lahko mogla osvetiti ova igra u 2 poluvremenu,ali eto sreca nije.

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne obracaj paznju, on do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet.Sheyi je napisao/la:Nko te ne tjera da voliš naše, ali nema potrebe da pljuješ naše.krmpotich je napisao/la:Izvodi ih momačkiRios je napisao/la:Mire u posljednje 3 utakmice izveo vise prekida nego u svim ostalim utakmicama druge polusezone
Ne mrzim nikoga, samo sto su mu slobodnjaci zavrsili u reklamama iza gola. Hajde sutevi, ali centarsutevimirzatele je napisao/la:
Ne obracaj paznju, on do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet.

Vidiš da se i najboljim dešava.krmpotich je napisao/la:Ne mrzim nikoga, samo sto su mu slobodnjaci zavrsili u reklamama iza gola. Hajde sutevi, ali centarsutevimirzatele je napisao/la:
Ne obracaj paznju, on do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet.

-
nisam ga upratio na ostalim temama tako da ne znam o kakvom se forumasu radi tj da li je klasicni pljuvac ili neshvaceni objektivac koji pise ono sto vecini ne godi, ali ovaj put je u pravu. pjanic je danas bio solidan na lopti, kontrolisao je to fino i imao je par situacija kada mu nisu bas slali najpreciznije pasove pa se odlicno snalazio jer ipak pricamo o tehnicki jako nadarenom pojedincu. medjutim, sutevi i centarsutevi su bili ispod njegovog nivoa.

masinerijaRios je napisao/la:Florenzi

Mislim da vise nije ni upitno da li je nas najbolji igrac. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89 i 19 gostiju.