FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 30 apr 2015, 11:18

bagrcavi je napisao/la:Kokotinho :mrgreen:
slika
Nedo, Zeba, Varupa, Stojanov i Benko za Zoku ! Jel približno dovoljno? :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2015, 11:21

Borac, Velez, (Mladost), Sarajevo ... :crazy:

Cetri naredna susreta biti ili ne biti, bodovi porotiv Borca vise nego potrebni, Mladost valjda mozemo pobjediti bez problema, u Mostaru ce biti pretesko s obzirom da je Velez dobro namucio Sarajev, Siroki, Zrinjski, a onda derbi u kojem je sve moguce.

Zavrsnica Travnik kuci, gostovanje Celiku.

:think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 30 apr 2015, 11:56

Ma utakmicu po utakmicu, moze se desiti da sve pobijedimo, a moze se i desiti da ne dobijemo ni jednu. Bojao sam se Borca sad, ali mislim da oni dolaze umorni i isrpljeni, bez bilo kakvog motiva, sto bi mogla biti olaksavajuca okolnost.
U nasoj borbi za titulu/evropu ako pobjedimo Borca kljucna ce biti utakmica s Velezom po mom misljenju. Porazom se oprastamo od titule vjerovatno, a remijem moramo nesto napraviti na kosevu, a pobjedom mislim da dovodimo Zrinjski u nezgodnu poziciju. Naravno svaki poraz/remi nasih protivnika olakava nasu situaciju. Ali najbitnije je da idemo od utakmice do utakmice, u svakoj imamo ozbiljne sanse za pobjedu. Vjerovatno ce biti prvak onaj ko osvoji 16 bodova do kraja, mi imamo snage za to.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 30 apr 2015, 12:15

Ma nama je svaka utakmica bitna.Jer ce se tabela mijenjati iz kola u kola a svi konkurenti u pet deka.To bi trebalo znaciti ako pobjedimo Velez prvaci smo a nema sanse.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 apr 2015, 12:24

bice tesko protiv borca, ali uprkos njihovom umoru smatram da ih niposto ne treba shvatiti olako. ovo ce biti tekma gdje cemo maksimalno uzeti sa 1 razlike, ali vjerujem i dalje da mozemo to da ucinimo...

e sad, velez, uvijek neugodan za nas posljednih godina. prosle nam uzeli titulu, ove godine igramo za evropu. vjerujem da ce nam ipak biti lakse protiv nih nego borca, zbog nase lakse i tecnije igre u gostima nego kuci. recimo, da bi bio zadovoljan i remijem, ali nekako ima osjecaj da cemo se lakse snaci u vrapcicima nego sto ocekujemo... vidjecemo...

protiv mladosti na grbavici ne ocekujem neki problema, ali oprez nije na odmet... 2 razlike za nas...

u drugom najstarijem gradskom derbiju, ocekujem ipak neizvjesnost, ali sarajevo je objektivno jace, tako da sam vec pomirio sa porazom... nek me momci pokazu, pa ako bude neki remi, ja sretan...

protiv travnika isto vazi kao za mladost...

i posljednje kolo u zenici ce biti mozda i najveci ispit... zadnje kolo, borba za evropu, napaljen protivnik zbog nase istorije i odovica... ipak mislim da cemo bez problema slaviti jer kvalitet je opet na nasoj strani...

suma sumarum, ako osvojimo 13 bodova mislim da evropa ne bi trebala doci u pitanje, a toliko ocekujem od narednih 6 kola minimalno...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 30 apr 2015, 12:26

E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100% :damn: :guz:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 apr 2015, 12:27

BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100% :damn: :guz:
treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni... ;)
FOR PAUL

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 30 apr 2015, 12:28

jovanmaksimovic je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:E cuj gradski derbi oni jaci i pomirio se porazom.Nisi ti manijak 100% :damn: :guz:
treba biti objektivan... zaj.ebi ti nase zelje, i ja bi volio da ih nakantamo 5-0 ali budimo realni... ;)
U derbijima nikad nije igrala uloga ko je jaci.Mi kad smo bili najslabiji pobjedivali smo ih, isto tako kontra. Derbi je derbi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2015, 12:38

BijeliLuk je napisao/la:
U derbijima nikad nije igrala uloga ko je jaci.Mi kad smo bili najslabiji pobjedivali smo ih, isto tako kontra. Derbi je derbi.
Tako je ni u jednom svjetskom derbiju nema favorita.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 apr 2015, 12:45

ja nakon onih 3-4 derbija gdje smo objektivno trebali pobjediti 3-4 razlike i gdje smo ubili boga u njima sam malo postao trijezniji i nemam bas tolika ocekivanja... jbg... ali da bi volio da ih oderemo i pobjedimo, pih niko sretniji od mene...
FOR PAUL

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2015, 13:40

Nije to realnost. To je skidanje gaća.
DRUG NEBI TI PUNCA

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 30 apr 2015, 14:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... iji/160730" onclick="window.open(this.href);return false;
ne treba misliti da cemo ih dobiti jer su igrali kup jucer.. treba igrati sa 110 % snage, igrati kao da borcu trebaju bodovi. napasti ih od prve minute i zabiti neki rani gol, pa tek onda razviti igru. LIMVO TE LJOŽE !
Željezničar živimo !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 apr 2015, 14:13

bagrcavi je napisao/la:
Nije to realnost. To je skidanje gaća.
nazovi kako hoces, ali sad ici u preveliku eufopriju ili preveliku negativnost nema smisla... trebam da kazem oderacemo sarajevo? nisam ja rekao da ce nas oni razvaliti, ali kad pogledas, jaci su, i to je cinjenica, plus ne znas kako ce se snaci nasi mladici u derbiju... i to je pitanje... ja sam zadovoljan remijem, ako pobjedimo, to bi bilo odlicno, a ako izgubimo to nece biti sigurno 2-3 razlike, bice tijesno svakako...
FOR PAUL

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 30 apr 2015, 14:18

Ma idemo ih gore razjebhat, nek crknu dusmani, mi smo najjaci :mrgreen:
Ne sad ozbiljno. Sto se tice derbija. Sve zavisi kakvi ce rezultati biti do derbija. Mi ako uzmemo kojim slucajem 9 boba do derbija, onda treba ici gore po pobjedu, nek nas nabiju 5:0, ali ih treba napast(dok se ima snage). Ako prospemo boba, onda oprezno ici gore, i probat izvuc pozitivan rezultat. Ja iskreno, nikad optimisticniji nisam bio, nego pred ovaj derbi. (mozda se ponovi zubandan, samo ovaj put kokotdan ? ahhahah ). Ni na jesen nas nisu zasluzeno dobili. Mi smo se dobili sami, svojim greskama. Da smo imali srece malo, zabili bi jos koji gol, ali eto.
Željezničar živimo !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 apr 2015, 14:24

ova ekipa je najjača na polukontri. i to nema veze sa optimizmom ili pesimizmom, nego sa strategijom i taktikom igre.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 apr 2015, 14:31

Bilo bi ljepo da do derbija uzmemo sedam bodova Borac 3, Velez 1, Mladost 3 milslim da je to sasvim realno !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 apr 2015, 16:09

O čemu ti to boga ti i šta sam to glupo napisao Ti ko da nisi odavde Svakom pravom al baš pravom navijaču Želje pored našeg uspjeha bitan je i neuspjeh pitara pa sad ti filozofiraj do sutra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 apr 2015, 16:13

Ja se slazem sa jovanom da je sarajevo favorit,ali...
Gledajuci ih u zadnja dva meca vidjela su se 2 lica te ekipe. Onaj presing protiv sirokog sto su igrali,je otjerao siroki da oni sanse nisu nspravili.Bez obzora sto je siroki tanak u zanje vrijeme,sarajevo ih je pojelo ako nista u tom dijelu da su ovi izgledali smijesno bezopasni. Utakmica protiv celika koji je ttoduplo losiji od sirokog,pokazala je sve slabosti sarajeva u odbrsni i kad igras na kontru. Da je onaj dan bio neko kvslitetniji od celika ,primili bi oni jos koji gol. Ako oni dobiju zrinjski ,napast ce svim silama,a mi ako se hrabro suprostavimo i dobre kontre ostvarimo,moguce je svasta. Sarajevo objektivno trenutno favorit ,ali samo hrabro pa sta bude.
Puno ce zavisiti od njihovog duela sa zrinjskim,ako uzmu,bice puni samopouzdanja,i onda bas treba pametno i hrabro,ako ne uzmu,kod njih je raspad.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

IbrakovicLicno
Kontakt:

Post Postao/la IbrakovicLicno » 30 apr 2015, 16:16

bojamora je napisao/la:Mi imamo dva cilja a to je Europa ili titula i da pitari ne budu prvaci. E sad valja to nekako postići.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol:
Ciljevi su jasni.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2015, 16:16

bojamora je napisao/la:O čemu ti to boga ti i šta sam to glupo napisao Ti ko da nisi odavde Svakom pravom al baš pravom navijaču Želje pored našeg uspjeha bitan je i neuspjeh pitara pa sad ti filozofiraj do sutra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svakog pravog navijača Želje boli qrac za cigane sa gorice. I ne piši gluposti majke ti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.