njegov stil igre je takav kakav jeste, pisali vi ne pisali on će praviti probleme...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igra.sz21 je napisao/la:Memija i ne igra protiv Borca, ima kartone
Ne igra 100%. Ako mi ne vjerujes pitaj ga na Fb haha, meni je rekao da ne igra ima kartone, igrat ce protiv veleza, zato sutra igra tekmu sa repkombagrcavi je napisao/la:Igra.sz21 je napisao/la:Memija i ne igra protiv Borca, ima kartone
memija ima 8 zutih ne 9... trebao bi igrati...sz21 je napisao/la:Ne igra 100%. Ako mi ne vjerujes pitaj ga na Fb haha, meni je rekao da ne igra ima kartone, igrat ce protiv veleza, zato sutra igra tekmu sa repkombagrcavi je napisao/la:Igra.sz21 je napisao/la:Memija i ne igra protiv Borca, ima kartone
Ma pusti ove, prave se previse pametni, sve oni znaju ne do Bog da neko drugi zna nesto.sz21 je napisao/la:Meni je rekao da nece igrat ima zute, vidjet cemo u subotu hocel igrat ili ne. Sutra igra sa repkom protiv SAD-a opet![]()
Minjore je napisao/la:@bojamora to si tolko glupo napisao da ti i oni zavide.. Bodri svoje, ne guraj nos u tudju avliju.. Yebe mi se i ako budu prvaci, ja znam da cu opet od sveg srca zagalamit na Grbavici, tifinu Grbavicu prvom prilikom iako ne budemo sampioni. Ponosan cu biti na ovu djecurliju koja umjesto da igraju juniorsku ligu , igraju seniorsku i to se ne primjeti da su puno mladji od protivnika i da igraju za manje pare nego oni. E to su stvari koje treba sve nas da motivisu i podsticu a ne to da se pise ocel kone biti sampioni ili ne..
Minjore je napisao/la:@bojamora to si tolko glupo napisao da ti i oni zavide.. Bodri svoje, ne guraj nos u tudju avliju.. Yebe mi se i ako budu prvaci, ja znam da cu opet od sveg srca zagalamit na Grbavici, tifinu Grbavicu prvom prilikom iako ne budemo sampioni. Ponosan cu biti na ovu djecurliju koja umjesto da igraju juniorsku ligu , igraju seniorsku i to se ne primjeti da su puno mladji od protivnika i da igraju za manje pare nego oni. E to su stvari koje treba sve nas da motivisu i podsticu a ne to da se pise ocel kone biti sampioni ili ne..
ima li se kupiti ovaj album i ovo '??bagrcavi je napisao/la:Kokotinho![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, kontra i 13 gostiju.