Ovaj Tino nije, slazem se. Onaj Tino itekako jeste bio. Cini mi se da je Poljska liga bila prilicno ispod Hrvatske kad sam zadnji put gledao, ne znam ako se stogod promjenili in the mean time.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd to da je bolji od Stilica i moze proci, ali po cemu je to poljska liga slabija od hrvatske?
I na kraju, ni jedan nisu za reprezentacije.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
Ako se pametni sklone, budale ce zavladati svijetom, stara mudra Grcka izreka.Sabinho je napisao/la:Nemoj ni pokusavati prijatelju. Vidis ovog ispod sebe, znas koliko je sati.dubrovnik je napisao/la:Napokon odlicna utakmica i da Tino nesto i odigra. Prvih 45 minuta protiv Lokomotive odlican. Kako izvoza par puta ove iz Lokomotive jos im se vrti u glavi. Samoozljedjuju se u pokusajima da ga zaustave. Nadam se da ce nastaviti ovako i u drugom poluvremenu.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako ćeš se već praviti englez sa fensi izrazima, barem nauči da se meantime piše zajedno.Feridagic je napisao/la:Ovaj Tino nije, slazem se. Onaj Tino itekako jeste bio. Cini mi se da je Poljska liga bila prilicno ispod Hrvatske kad sam zadnji put gledao, ne znam ako se stogod promjenili in the mean time.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd to da je bolji od Stilica i moze proci, ali po cemu je to poljska liga slabija od hrvatske?
Ili da prevedem, piše se za jedno.
Drug vecina engleza pogrijese u ovoj frazi tako da nije ni cudo.Donnie Darko je napisao/la:Ako ćeš se već praviti englez sa fensi izrazima, barem nauči da se meantime piše zajedno.Feridagic je napisao/la:Ovaj Tino nije, slazem se. Onaj Tino itekako jeste bio. Cini mi se da je Poljska liga bila prilicno ispod Hrvatske kad sam zadnji put gledao, ne znam ako se stogod promjenili in the mean time.AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd to da je bolji od Stilica i moze proci, ali po cemu je to poljska liga slabija od hrvatske?
Ili da prevedem, piše se za jedno.
- Principatus
- Kontakt:
Ode nam Feridagic u Engleze, a ovaj iz "Clone Wars" mu odmah priskoci u pomoc. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Papesaurusi trolaju li trilaju
Malo, malo, pa se pojavi neki klon i gusla o "najuspjesnijem" treneru, a ovi sto ulaze u diskusije s njima su jos gori .

Malo, malo, pa se pojavi neki klon i gusla o "najuspjesnijem" treneru, a ovi sto ulaze u diskusije s njima su jos gori .

Ovaj harixs je jednom u pokusaju da mene uvrijedi napisao CartwomEn.Principatus je napisao/la:Ode nam Feridagic u Engleze, a ovaj iz "Clone Wars" mu odmah priskoci u pomoc.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@Kurttreba sa pocupanim trepavicama 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahaha pusti ga kraju. Nije mu lakoCartman je napisao/la:Ovaj harixs je jednom u pokusaju da mene uvrijedi napisao CartwomEn.Principatus je napisao/la:Ode nam Feridagic u Engleze, a ovaj iz "Clone Wars" mu odmah priskoci u pomoc.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Evo i mis sjekire sa Han Pijeska, tzv bradata zenaharishp je napisao/la:@Kurttreba sa pocupanim trepavicama
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Cuj crnogorca, humora i kontebhsport je napisao/la:Evo i mis sjekire sa Han Pijeska, tzv bradata zenaharishp je napisao/la:@Kurttreba sa pocupanim trepavicama

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sagitarius
- Kontakt:

hahaahah najjaci portal definitivno, Tincek u Swansea-u, moze al da cisti kopacke al koliko je los i tu bi bio tek treca opcija

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
remoniranih

opustis li se ti kad momcino, il si uvjek tako nadrkan...djelis neke lekcije iz stranih jezika na sportskom portaluPrincipatus je napisao/la:Ode nam Feridagic u Engleze, a ovaj iz "Clone Wars" mu odmah priskoci u pomoc.

- Principatus
- Kontakt:
kuknjavaharixs je napisao/la:A 99% postova ti se svodi na pljuvanje porodice Susic I prozivanje Germanije..

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dje je Mume? Hehesagitarius je napisao/la:
hahaahah najjaci portal definitivno, Tincek u Swansea-u, moze al da cisti kopacke al koliko je los i tu bi bio tek treca opcija
Transfer u Swansea je gotova stvar.
U utorak potpisuje
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Tino i Avdija od prve minute u blamazi protiv davljenika Zadra.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Jel neko gleda ovu patnju od tekme Hajduka i ova naša dva talentovana igraca ?
Minutica djeluje ko cunj, prolaze ga po njegovoj strani kako hoce a buduci Interov igrac ne da je odigrao loše nego ne postoji riječ kojom bih opisao njegovu partiju, ako nastavi ovako kantonalna liga mu se smiješi. Zadar je zadnji u Hrvatskoj ligi, a razvališe Hajduka ko beba zvecku, po mom mišljenju ekipa Leotara bi rastavila na proste faktore ovu ekipu Zadra..
Minutica djeluje ko cunj, prolaze ga po njegovoj strani kako hoce a buduci Interov igrac ne da je odigrao loše nego ne postoji riječ kojom bih opisao njegovu partiju, ako nastavi ovako kantonalna liga mu se smiješi. Zadar je zadnji u Hrvatskoj ligi, a razvališe Hajduka ko beba zvecku, po mom mišljenju ekipa Leotara bi rastavila na proste faktore ovu ekipu Zadra..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nadajmo se da ih vise nećemo gledati u svetom dresu.
Pusti se ti stranih jezika, dovoljno problema imas i sa maternjim.harixs je napisao/la:opustis li se ti kad momcino, il si uvjek tako nadrkan...djelis neke lekcije iz stranih jezika na sportskom portaluPrincipatus je napisao/la:Ode nam Feridagic u Engleze, a ovaj iz "Clone Wars" mu odmah priskoci u pomoc.ti ono dijaspora, clone wars, ono djelis lekcije iz englisha A 99% postova ti se svodi na pljuvanje porodice Susic I prozivanje Germanije..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"