HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitika » 24 jan 2009, 18:40

Samo Miroslava Corica potjerat **** on majku svoju ...lihvar!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jan 2009, 19:10

antipolitika je napisao/la:Samo Miroslava Corica potjerat **** on majku svoju ...lihvar!
za ovo imas i moju podrsku :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 jan 2009, 22:15

antipolitika je napisao/la:aj ne seri eagles o klubu vise ta nije manchaster united...sta hoces s toliko novca pa mi smo covjece amaterski klub kao i svi ostali a nasa liga je se pokazala protiv litexa,basela,partizana,dudelangea,ta nece poraz od osjeka ostavit toliki trag ...pa sta mislis da smo toliko dobri da bi i Dinama tukli...budi realan i ne ocekuj previse mozda se nekad i ugodno iznenadis kao protiv vaduza a inace smo i mi i svi ostali **** al ga VOLIM ZRINJSKOG SVOG!
a o igracima pa sta hoces ti bi bio tri puta gori i jedva bi cekao otici iz Zrinjskog ...svak zeli svoju egzistenciju osigurat i treba ih shvatit,tko ostane ostane---tko ode nek ide i sretno mu!
Bola mogli su doc na onu preskonferenciju,a mogli su vala i izvest najjaci sastav.Nije meni sto smo izgubili,nego sto su se obrukali u Gabeli i pritom ne mislim igracki nego kao klub kompletno.
A normalno je da cu ja reagirat navijacki-Kad su dobri hvali,kad su losi kudi-a uvijek voli!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 24 jan 2009, 23:53

Mnogi govore o organizaciji i naravno da se tu slazem i naravno da bi volio da npr postane zrinjski dionicko drustvo kao HNK Hajduk onda bi sve bilo kud i kamo bolje i nebi imali ovoliko Corica lopova u upravi ,klubu treba dati a taj isti Coric krade iz njega vjerovatno sto nemoze vise HDZ-u!!!
Bilo bi idalno kad bi se imalo:
Teren s umjetnom travom
Fan Shop
Ozbiljan rad na ugovorima
Stajanje renovirano
Budzet malo veci
al mi nismo u mogucnosti to cak ni mastat jer ima jos jako zlih i podlih ljudi koji ipak u svemu tome vide profit jer on ako ce okrenuti npr 30,000 na transferu Diarre zaradio je sa tim potezom 3 godisnje bh place i boli ga kur...a ne vidi dugorocno da bi mu taj isti Diarra mogao donijeti 2,3 miliona da se stvori ekipa oko tog igraca ili bilo kojeg kvalitetnog ,mnogo je jos nesposobnih vrijeme ce pokazat da slucaj Hajduk vise nece primati kojekakve budale u upravu jer ce se tu gledati profit cjeline a ne samo pojedinca kao sto je slucaj u svakom BH klubu.
Zalosno ali istinito.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 jan 2009, 00:36

Bilo bi idealno kada bi prosječna plaća u državi bila 2000KM ali nije. Dobro je i ja sam zadovoljan dok god je klub među prvih nekoliko i da ne nazaduje,a prvi ne može biti uvjek. Naravno da ima mana i glupih grešaka u koracima od strane uprave ali mi se ne možemo uspoređivati ni sa Hrvatskom (daleko odmakla po svemu osim geografski) niti sa Hajdukom. Osnova svega je da u Hrv. postoji zakon o sportu koji regluira privatizaciju klubova i sl. stvari dok se kod nas već 10 godina taj zakon valja po saborima raznim ali nikako da se usvoji. S obzirm kad je rađen i kad će ga oni usvojizi, vjerojhatno će već biti izastario prilikom usvajanja, pa onda opet Jovo na novo.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 25 jan 2009, 00:45

Eagles je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:aj ne seri eagles o klubu vise ta nije manchaster united...sta hoces s toliko novca pa mi smo covjece amaterski klub kao i svi ostali a nasa liga je se pokazala protiv litexa,basela,partizana,dudelangea,ta nece poraz od osjeka ostavit toliki trag ...pa sta mislis da smo toliko dobri da bi i Dinama tukli...budi realan i ne ocekuj previse mozda se nekad i ugodno iznenadis kao protiv vaduza a inace smo i mi i svi ostali **** al ga VOLIM ZRINJSKOG SVOG!
a o igracima pa sta hoces ti bi bio tri puta gori i jedva bi cekao otici iz Zrinjskog ...svak zeli svoju egzistenciju osigurat i treba ih shvatit,tko ostane ostane---tko ode nek ide i sretno mu!
Ako je tukao Osijek sto nebi mogli mi.Problem je sto mi druge velicamo,a svoje podcijenjujemo!A siguran sam da bi Zrinjski u najjacem sastavu nakantao Osijeka i to dobro.Bio sam na utakmici i Zrinjski je i u onom sastavu bio dosta bolji.A nisu igrali Zizovic i Nikolic.A sama cinjenica da nismo ni igrali za trece mjesto sve govori.Domacin nije bio zadovoljan nama.Ono je vise izgledalo "ajmo otic iz zajebancije",nikakve ozbiljnosti nije bilo.
slika

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 26 jan 2009, 18:40

Iz Zrinjskoga su izjavili da se utakmica sa BiH reprezentacijom nece igati Pod Bijelim Brijegom niti protiv Zrinjskoga niti protiv bilo koga."Necemo dozvoliti utakmicu u kojoj bi za potencijalne izgrede jedini krivci bili Zrinjski i Ultrasi.".To je jednoglasan stav Zrinjskog!!!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 26 jan 2009, 19:39

Vidis da nasa uprava MISLI pametno a radi pa hajmo reci osrednje!!! :D
Jel to mirosla coric izjavio?
Od sad sam antimiroslav! :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 jan 2009, 02:25

Veceras bila emisja " Športski magazin" na HTV-u.Predsjednik Osjeka pohvalio Ultrase i jako se iznenadio brojnosti i navijanjem. "Mostar i Zrinjski imaju nevjerovatnu publiku.oko 1000-1500 Ultrasa navija i kad Zrinjski gubi 0:2 kao da vodi 2:0" .slika
Mi smo se dobro pokazali,igraci osrednje,a uprava se obrukala. Pa ti antimiroslave :mrgreen: sad gledaj tko je najslabija karika u klubu-Uprava.Svaka cast pojedincima kojih ima 4-5 i koji pridonose uspjesnom radu kolektiva,ali ima jos puno onih koji uzivaju utociste u nasem klubu i kojih bi se podhitno trebalo rijesit.
Novosti o igrackom kadru jos nema (uobicajeno za Zrinjski :roll: )
Šuška se da Rankic i onaj amerikanac Germic nece ostati.Po meni bi trebalo zadrzati Rankica a pustiti amerikanca da ide jer i da ostane nebi igrao.Sarac je cudo i njega treba zadrzati POD SVAKU CIJENU!!! Nista se ne zna ni za golmana Schrenga koji bi bio idealna zamjena za Melhera,dok za Susca vrijedi kao i za Germica.Dolaskom Dameta Dzidica smo najvise dobili na obrani (iako mi se on nikada nije svidjao),ali treba biti realan i reci da je on u ovom trenutku dosta vazan za Zrinjski (Sunjic ozlijedjen-Ivankovic nije stoper uopce) iako on bas kao i Tole i Zizovic jos nisu potpisali.
Trener Jovic je rekao da ce u narednom periodu vise koristiti Musu koji se u dosadasnjem tijeku priprema dosta dobro pokazao i da ce kada se Sunjic vrati na teren Ivankovic izaci naprijed.Stoperski par bi tada cinili Sunjic-Dzidic.
Sve u svemu Rankica,Sarca,Schrenga,Tolu i Dzidica treba zadrzati jer bi dobili na konstantnosti i sigurnosti i to bi po meni trebalo biti dovoljno za osvajanje duple krune.Ali za europu bi trebali dovesti jos barem 3 igraca (obranu,centar i napad po jednog). slika
Zadnja izmjena: Eagles, dana/u 27 jan 2009, 08:39, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 jan 2009, 02:28

Treba Joviću reći jos samo "DAJ MAKI DA IZVODI SLOBODNJAKE I KORNERE!!!"

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 27 jan 2009, 12:53

Pa zar maka ne izvodi?mozda se umori dok pretici iz obrane do korner zastavice pa covjek ispuse! :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 27 jan 2009, 15:04

Politika improvizacije

U Zrinjskom su se ozbiljno naljutili što je GOŠK, organizator memorijala “Andrija Anković”, u subotu odlučio da se utakmica za treće mjesto (GOŠK – Zrinjski) ne igra kako bi se sačuvao travnjak za finale.
Kažu, takva odluka je neozbiljna. Objektivno, to i jest, jer ne vjerujemo da bi se travnjak čuvao za finale da su kojim slučajem u istom igrali GOŠK i Zrinjski, ali neozbiljnost GOŠK-a ne čudi. Ipak se radi o niželigašu. Čudi, pak, neozbiljnost Zrinjskog, odnosno rukovodstva ovog kluba koje, usprkos vrlo dobrim rezultatima, nikako da uspije izdignuti mostarski klub iznad bh. prosjeka.
Istina, rezultatski je Zrinjski otišao naprijed. Već petu sezonu u nizu Mostarci igraju jednu od ključnih uloga u bh. nogometu i zbog toga će predstojećeg ljeta petu godinu zaredom igrati u Europi. Upravo je ta činjenica, što su postali europska konstanta, glavni razlog zašto se Pod Bijelim brijegom više ne smiju zadovoljavati što su organizacijski malo ispred ostalih u BiH. Jednostavno, klub koji svake godine igra u Europi mora učiti od klubova protiv kojih igra na međunarodnoj sceni, a ne voditi politiku – improvizacije, tako karakterističnu za naše klubove.
PRIMJER 1
Nakon što je spuštena zavjesa na prvi dio sezone, čelnici kluba odlučili su se na zimski san koji je trajao do prvog dana priprema. Možda se varamo, ali činjenica jest da od 22. studenoga (utakmica u Trebinju) do 10. siječnja (početak priprema) iz Zrinjskog nije izašla nijedna službena informacija o aktivnostima kluba u tom razdoblju.
PRIMJER 2
Pod Bijelim brijegom su imali više od mjesec i pol dana da naprave plan priprema, ali to nije bilo dovoljno da se isti i napravi. Tek je prije nekoliko dana odlučeno da će se drugi dio priprema (3.-13.2.) odraditi u Neumu, dok se protivnici za kontrolne provjere traže u hodu.
PRIMJER 3
Zrinjski je klub bez sportskog direktora, a kako nema ni službenog glasnogovornika, predstavnicima medija je vrlo teško saznati informacije vezane uz igračku križaljku uoči i za vrijeme prijelaznog roka.
Mogli bi navesti još nekoliko primjera, ali zaustavit ćemo se na ova tri iz razloga jer zorno oslikavaju kako Zrinjski funkcionira za tromjesečne stanke u prvenstvu. Konferencija za medije jednom tjedno u razdoblju od završetka prvog dijela sezone do početka priprema, detaljan plan priprema s datumima i imenima protivnika u prijateljskim utakmicama te imenovanje čovjeka zaduženog za sportsku politiku je ono što mora imati svaki ozbiljan klub.
Najapsurdnije od svega jest činjenica da za ovo nije potrebno dodatno ulaganje, kao i za štošta drugo s čime bi se Zrinjski, ali i ostali naši klubovi, izdignuli na veću organizacijsku razinu. Za organizaciju konferencije za medije potrebno je samo malo dobre volje, pripremne utakmice, pogotovo vodećem klubu Lige, nije problem dogovoriti, u svakim pripremama momčad negdje ionako otputuje, a valjda u klubu postoji čovjek ili skupina ljudi koja vodi sportsku politiku kluba. Samo se treba jasno reći tko je zadužen da razgovara s medijima, odnosno tko će sportsku politiku prezentirati javnosti.
Članak iz Dnevnog Lista

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 28 jan 2009, 05:26

antipolitika je napisao/la:Pa zar maka ne izvodi?mozda se umori dok pretici iz obrane do korner zastavice pa covjek ispuse! :D
Pa bas zbog tog i ne izvodi.A fale nam njegovi golovi iz slobodnjaka...slika

Evo cuo sam da je Damir Džidic imao ozbiljnu ponudu iz Sirokog ali da je rekao da je njegova jedina opcija Zrinjski,ne znam koliko je to istina ali tako se prica. slika

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 28 jan 2009, 08:10

Dje ste Plemici sha ima????
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 28 jan 2009, 08:30

Crveni_1922 je napisao/la:Dje ste Plemici sha ima????
Oooo skakaĆ ,nema nista sta ima kod vas?

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 28 jan 2009, 08:47

Eagles je napisao/la:
Ma ima nema sta nema .......

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 28 jan 2009, 08:55

Normala burazeru!
Svega pomalo!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 28 jan 2009, 08:56

Crveni_1922 je napisao/la:
Eagles je napisao/la:
Ma ima nema sta nema ......mogo si naletit u Kariolu na kavu da se ispricamo pa cemo onda u Stari ka kahvu.... :D :D :D

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 28 jan 2009, 08:58

:D :D :D Ja pijem samo lozu!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 28 jan 2009, 09:09

:D :D :D Ja pijem samo lozu!

Znao sam ti si onaj pravi musliman... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.