FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baltazar » 16 apr 2010, 15:43

rtm86 je napisao/la:E ljudi, znam da moj prijedlog nije nimalo skroman, ali nisam mogao izdrazt da ga ne kazem. Jel ima neko ko bi mogao sutrasnju utakmicu, koja ce vjerovatno biti u snimci na nekoj od TV stanica, snimiti pa postaviti na net da se skine, jer atmosfera je takva da je ovo jedna od najznacajnijih utakmica u zadnjih nekoliko godina, i imam osjecaj da ce da bude pravi spektakl, uz prepunu Grbavicu.
Ovo kazem jer imam na racunaru utakmicu nase reprezentacije iz Belgije kada smo dobili 4-2, i nikada mi nije mrsko kada sam slobodan pogledati je, i vjerujte - kad Džeko zabije prvi gol, a Jahić drugi, jos uvijek se najezim kao i prvi put kada sam to gledao u zivom prenosu.

imas na stranici bih soccer, bice 99% tekma u djelovima ali nisam siguran da se moze downloadovati

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 apr 2010, 15:47

Piše: A. Beganović
Petak, 16.04.10. 15:41.
"Borac je kvalitetna momčad, a o njihovoj kvaliteti najbolje govori položaj na tabeli.

Iako smo neplanirano došli u situaciju da se borimo za titulu, mi još uvijek o tome ne razmišljamo i samo mislimo o narednoj utakmici, odnosno sada nam je samo Borac u mislima", rekao je trener Željezničara Amar Osim uoči derbija 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i dodao:

"Borac ima mnogo boljih nego lošijih strana. Bez ikakve kurtoazije smatram da su kvalitetna momčad, a ono što bi moglo biti presudno u sutrašnjem duelu je trenutna forma, a mi smo s te strane u dobroj poziciji. Svi igrači su mi na raspolaganju, izuzev povrijeđenog Alena Mešanovića, koji sigurno neće biti u kombinaciji za sutrašnji duel.

Menadžer Željezničara smatra da prvaka neće odlučivati međusobni duel, iako za to postoje realni izgledi.

"Statistički gledano male su mogućnosti da na kraju prvenstvene utrke dvije momčadi imaju isti broj bodova. Mislim da se to u Premijer ligi nije nikad desilo, pa neće niti sada. Ima još mnogo utakmica do kraja i zbog toga se ne želim pridavati preveliku pažnju tome", zaključio je Osim.

eto sad smo sigurni u neigranje Mesanovica
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 16 apr 2010, 15:51

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
adi_bosanac je napisao/la:TIFA pjeva prije utakmice sa Borcem
o tome se prica vec 10-tak stranica... 8-)
mislim da je ovo istina i da vce biti izvedeno 99,9 % sam ja cuo sa pocetka polusezone ako nastavimo sa ovim rezultatima pjevace tifa i zabranjeno pusenje :D :D :D :D :D
eno u avazu pise da tifa pjeva
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 apr 2010, 16:01

Rano je jos za Mesanovica,ako samo pravolinijski trci,to definitivno nije dovoljno...jeste to nas veliki hendikep,ali evo nekako smo izgurali ovih par kola bez njega,vrlo uspjesno...u svakom slucaju bio bih mnogo mirniji da je on u prvih 11,kao i svi mi naravno,ali ne treba Alena forsirati ako nije totalno spreman...sreca je nasa pa mnogi nasi igraci znaju pogoditi,tako da nasa realizacija nije vezana samo za napadace...a najvise me ohrabruje igra Mirsada Beslije,taj me lik ponovo poceo odusevljavati svojim prodornim trkom kao u najboljim danima,definitivno je ponovo motivisan i sreca je da ga ne zezaju povrede,odlicno je spreman i veliki je dobitak za nas ovakav kakav je trenutno...sutra bi i Bekric mogao biti posebno motivisan,jer on igra dobro ovakve utakmice,tu su Bucan koji je iznenada postao veliki adut u ekipi,krenulo ga je odlicno,tu je Stanic,brz i prodoran,mozda neka i Lazi naleti,sigurno ce i Rovcanin dobiti sansu u nekom dijelu utakmice,Culum u veznom redu neprikosnoven...Visca je tu,Bajic u skoku opasan uvijek,Sime mangup nad mangupima...sada je pitanje ko ce igrati,imamo odlican izbor...a Alen ce nadoci,neka igra kad bude bas spreman,mozda ce nam na Kosevu donijeti veliku radost bas on...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 apr 2010, 16:05

izgleda da ce biti pusteno 9 hiljada karata u prodaju :? ,bice otvoren jedan dio istoka, da ce kapije biti otvorene 2h prije pocetka kao i da se navijaci borca biti na sjeveru gdje uvjek i budu gostujuci navijaci...

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 apr 2010, 16:07

I kakav je osjećaj kad vam stiže velikan iz Banjaluke,hoće li biti praznik,hoće li se tražiti karta više sutra?

Šalim se malo,ali ovakvim smo mi pitanjima bili bombardovani danima prije gostovanja FK Sarajevo u Banjaluci jesenas u zadnjem kolu,i nikako im nismo mogli objasniti da taj pun stadion nema mnogo veze sa FK Sarajevo,već da jednostavno dolazimo gledati naš klub u pokušaju da osvoji jesenju titulu...dzaba,njihovo je bilo samo "gdje god mi dolazimo u tim sredinama je praznik",zato se i ja malo zajebavam....

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 16 apr 2010, 16:10

Schlager je napisao/la:I kakav je osjećaj kad vam stiže velikan iz Banjaluke,hoće li biti praznik,hoće li se tražiti karta više sutra?

Šalim se malo,ali ovakvim smo mi pitanjima bili bombardovani danima prije gostovanja FK Sarajevo u Banjaluci jesenas u zadnjem kolu,i nikako im nismo mogli objasniti da taj pun stadion nema mnogo veze sa FK Sarajevo,već da jednostavno dolazimo gledati naš klub u pokušaju da osvoji jesenju titulu...dzaba,njihovo je bilo samo "gdje god mi dolazimo u tim sredinama je praznik",zato se i ja malo zajebavam....
Odlican je osjecaj :mrgreen: vec se trazi karta vise...sutra ono sto vidite,inace mozete vidjeti samo na tekmama koje se igraju na Anfildu...ziv bio pa vidjeo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 16 apr 2010, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 apr 2010, 16:13

Schlager je napisao/la:I kakav je osjećaj kad vam stiže velikan iz Banjaluke,hoće li biti praznik,hoće li se tražiti karta više sutra?

U svom pitanju si dao i odgovor,Skim god da igra Željo grbavica ce biti puna.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 apr 2010, 16:17

Hoce li sutra na utakmicu doci Amel Muhić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2010, 16:22

Ništa drugačije moj Schlageru u odnosu na ostale utakmice u dosadašnjem dijelu prvenstva. Travnik ili Borac, Dolina će biti puna. Mislim da je i kod Vas slična situacija, zato ove godine i jesmo najbolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 16 apr 2010, 16:28

Imal li neko video sa danasnje konferencije za stampu :?:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 16 apr 2010, 16:34

valjda ce sklonit ono kamenje što je ostalo od onih radova na ulazu na jug :D... moglo bi bit kamena s ramena :D :mrgreen:
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 apr 2010, 16:35

UltrasNaBaterije je napisao/la:valjda ce sklonit ono kamenje što je ostalo od onih radova na ulazu na jug :D... moglo bi bit kamena s ramena :D :mrgreen:
sklonjeno i poravnata zemlja ;)

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 16 apr 2010, 16:43

e ljudi jel se i sutra karte pocinju prodavati 2 sata prije tekme?

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 apr 2010, 16:45

Mirsad94 je napisao/la:e ljudi jel se i sutra karte pocinju prodavati 2 sata prije tekme?
ujutro u 9:00 a neki kažu u 14:00

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 apr 2010, 16:49

oko 11-12 ce poceti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 16 apr 2010, 16:51

Seyo_TM je napisao/la:oko 11-12 ce poceti...
jel ozb?
dal ce se prodat sve do 5,6 za jug,sta vi mislite?

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 16 apr 2010, 16:51

Željovac je napisao/la:
1921 je napisao/la:Derbi prvenstva će suditi Semir Kaplan iz Stoca, sa pomoćnicima Sretenom Udovčićem iz Prijedora te Zikrijom Pašalićem iz Zenice.

Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...
Yebe onda i njih Zikrija :mrgreen: A Kaplan Semir unosi nemir!
Hehe. Ne moze ni derbi bez Velezovca. Kaplan, nas bivsi golman, dijete Veleza. Uzivajte trasu 8-)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 apr 2010, 16:57

Plaća li Osim večeru Popoviću?
LAZAR IZDIKTIRAO POČETNIH JEDANAEST :mrgreen:

Uoči sutrašnjeg derbi susreta Željezničara i Borca, napadač momčadi s Grbavice Lazar Popović uvjeren je da će se on i njegovi saigrači nakon posljednjeg sudijskog zvižduka radovati.

"Mislim da će Borac sutra igrati zatvoreno i da će svoju priliku tražiti iz kontranapada. Gledali smo neke utakmice Borca i mogu vam reći da na strani uglavnom igraju pravi bunker", rekao je Popović i dodao:
"Šef pred svaku utakmicu pokušava da skine pritisak sa nas. U svlačionici vlada odlična atmosfera i mi igrači vjerujemo da ćemo i sutra obradovati naše vjerne navijače. Mislim da bi utakmicu mogla odlučiti fizička pripremljenost jer i mi i Borac u posljednje vrijeme igramo mnogo utakmica, a smatram da smo u tom segmentu mi u velikoj prednosti."

Napadač Željezničara osvrnuo se i na svoj golgeterski post.

"Doista me to ne zamara mnogo. Fali moj gol, i ja tako mislim, ali isto tako ne bih imao ništa protiv da mi do kraja prvenstva upišemo sve pobjede, pa makar ja ne postigao niti jedan gol", istakao je Popivić.

Na kraju je Lazar Popović na insistiranje Amara Osima izdiktirao imena jedanaest igrača koji će prema njegovom mišljenju istrčati na teren, a šef stručnog štaba Željezničara obećao mu je platiti večeru ukoliko se njegova prognoza pokaže tačnom.

"Šehić, Šimić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Ćulum, Bekrić, Svraka, Višća, M. Bešlija i Popović", kao iz topa ispalio je napadač Željezničara.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 16 apr 2010, 16:59

19TM87 je napisao/la:
UltrasNaBaterije je napisao/la:valjda ce sklonit ono kamenje što je ostalo od onih radova na ulazu na jug :D... moglo bi bit kamena s ramena :D :mrgreen:
sklonjeno i poravnata zemlja ;)
eh to je već ljepše, kako je samo vidjeti da klub napreduje u svim pravcima, ovo i nije sitnica, ali se sredilo ipak!

a pto se anamo onih malenih tiče, imam samo da im poručim ovu jednu iz njihovog atilla repertoara

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 29 gostiju.