FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2015, 11:57

Mancini:
Over time Mateo Kovacic might be able to play in front of the back four, he has what it takes to do so.
E Mancini budaletino :rol:

Veceras Vidić-Felipe?!

Izbori :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 apr 2015, 12:56

SiamoNoi je napisao/la: Veceras Vidić-Felipe?!
vjerovatno, Andreolli i Campagnaro su ozlijedjeni. Jedino da stavi Medela sa Vidicem sto je malo vjerovatno
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2015, 14:30

In conclusion Mancini stated that “we have two players suspended at the back and a couple of options available to us. Medel could drop back. Felipe is quality, he’s an experienced player and is doing well.
Mozda bude i Medel,a Goku na holderu.

Nakon dugo vremena je malo veće iščekivanje utakmice :D Kako bi jos jedna pobjeda odlično sjela...

Izbora :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 apr 2015, 15:39

Nesto imam osjecaj da bi Medel tesko flopno na stoperu. Ne vjerujem da bi Vidic mogo pokrpit sva njegova lutanja. Al mozda i ne bi bilo lose da ga vidimo i tu jer nam je sezona prakticki gotova, pa da znamo mozel se racunat na njega na toj poziciji.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 28 apr 2015, 18:14

Sve se vishe prica da smo zavrshili Yayu i Zukanovica za cca 12 miliona.Navodno ce se za prikupljanje novaca za ovaj dvojac "zrtvovati" Kuzma, Yuto i josh neki od "majstora" na posudbama. Po meni odlican deal, sto se tice Yaye, a ovaj drugi, ne znam sta bih rekao,nije vrhunski posao ali, Bosanac u Interu, :D a i defanzivni upgrade u odnosu na glupog Japanca.

Takodjer, Mancio je nagovjestio da bi mogli zadrzati Podolskog,sto je po meni dobar potez, on je igrac kojem treba malo vremena za adaptaciju, a mislim da se to polako i desava i da ima josh puno toga da pokaze.Nesto kao i Vidara koji je to pokazao u zadnje vrijeme i zacepio usta onima koji su ga tako lako otpisivali, bilo ih je i ovdje na forumu.Dodushe ne medju Interistima, ali je mnogo padobrnaca bilo tog misljenja.

Sto se tice tekme sastav je bez Gnokurija, pocinju Medel, Guarin i Kovacic od prve. Steta za Gnokurija, ali drago mi je sto Kova ima priliku da pokaze sta zna.

Naravno ocekuje se pobjeda i samo pobjeda. (uz dva gola Kovacica) :D
Murillo=JJ

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2015, 20:18

Zukanović :facepalm: Nedavno njegov agent ili šta izjavljuje kako se radi o mladom igraču koji će još puno napredovati :rol:
Udinese have kept only one clean sheet over their last 11 games in Serie A.
Inter have lost five of their last eight league games with Udinese (2W, 1D).
Udinese have lost 38 out of the 83 Serie A meetings with Inter: only against Juventus (55) have they lost more.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 apr 2015, 20:56

Nemojte ovo shvatit kao provokaciju ili nesto ali meni taj Zukanovic i nije za Inter, da se razumimo isto sam reka i za Brozovica a isto mislim recimo o Vidi i Vrsaljku koji se također spominju. Vjerojatno Nagatomo, Jonathan i D'ambrossio nisu toliko bolji (mozda su i gori) od Zukanovica, ali mi je ocajno kad se sjetim da smo donedavno imali Maicona (koji je i dan danas bolji od svih nabrojanih) kao beka a sad ove polovnjake. Cak bi i Allanu da prednost isprid Yaye koji je stvarno majstor ali ovaj ima isprid sebe jos 10 godina karijere, mozda bude jos bolji nego Yaya a i mislim da bi ima znatno manji ugovor.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 28 apr 2015, 21:43

Zukanovic nije za beka, gledao sam ga par puta U Chievu i djeluje tromo na toj poziciji, ali u repci je svojevremeno igrao stopera i tu ima prostora za napredak, u to sam siguran. Mada se slazem da i nije neko pojacanje, ali eto solidna izmjena, trojci Vidic - Nokija – JJ.Negdje sam naletio da se izjalovilo za Murilla, Hugo, Andreolli vjerovatno odoshe, treba igrac koji ce rado grijati klupu.

Evo i ovaj s Arene potvrdi za Yayu.Plata 4,5 milke godisnje.Postar i poskup (plata) jeste, ali to je definitivno igrac koji moze tim povuci naprijed, a i puno bi uticao na omladinu na koju racunamo u klubu.Finu bi kombinaciju mladih i iskusnih igraca napravili.

Da ne govorim koliko je bolja opcija od Tulipana. :)
Murillo=JJ

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2015, 21:48

Ma ne znaju ti na Areni nista.Vise ja i ti znamo.Tih 4.5 m na 4 godine je svakako puno previse i toplo se nadam da od toga nema nista.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 apr 2015, 23:01

Cisto zbog Zukanovica ne bi volio da dodje kod nas, jer ne vidim kako moze igrat. Ako se na njega racuna za prvih 11 onda nemam potrebe ni gledat Inter iduce sezone. Igrac koji nam nista novo ne moze ponudit osim sto je bosanac :) jedino da sjedi na klupi ko Andreolli ove sezone, al kazem da to ne bi volio zbog njega. Ima dosta klubova u Italiji gdje bi mogo igrat u prvoj postavi i nek trazi takav klub.

Dovest Tourea i Allana :ljepota:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2015, 23:06

Ja ne bi Yayu uopće dovodio.Ovi ugovori što se spominju od 4-4.5 m na 4 godine su previše.Svakom godinom će fizički padat i ostat će od njega jedino jos koja godina u ugovoru.Da je na 2 godine ne bi bilo problema.Čovjek je već ove sezone prilično nezainteresiran,al ajd to bi se vjerojatno i riješilo novim angažmanom.

Najbolje Allana dovesti i imaš Gnoukourija koji dosta obećava u klubu već i to je to.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 apr 2015, 23:12

Ma ja nesto ne vjerujem da ce on puno opast fizicki. Mrcina je to, a nema potrebe pricat kakva je igracina. Definitivno najvazniji igrac City-a zadnjih godina. Ove sezone im ne ide nista i vidi se na njemu da je nezadovoljan. Bas mi se cini da mu je dopizdilo igrat tamo. A ta plata je sica kakav je igrac. Definitivno bi bio medju najboljim igracima u ligi i tu platu i zasluzuje, ako ne i vise. Samo sto mu ne bi dao cetiri godine nego dvije, sa mogucnoscu produzetka na jos jednu.

Ausilio prije utakmice reko da pratimo Allana. Direktor Udinesea isto potvrdio da ga pratimo od prosle godine i da cesto pricaju o njemu. Ajde dovedite ga :pray:

Stankovic odbio novi ugovor te bi mogo bit pomocnik Mancinija iducu sezonu. Takav nam treba, pravi srcani interista da samare igrace kad se ponasaju ko pi*zde.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 29 apr 2015, 00:00

Toure bi bio Vieira za Interovu sredinu. Podržavam njegov dolazak, jer njegove igre ove sezonu su plod zasićenja Cityem i EPL-om. Vrhunski igrač, doduše u godinama već, al' može iznijeti 2-3 jake sezone u Interu. Ako mu daju platu kao što se spominje, onda je red da i Icardiju daju koliko zatraži. Štediti na Icardiju i cigančiti, a davati Toureu 4.5 milke je kretenizam. Ponavljam za sam da dovedu Tourea, al' i da daju Icardiju koliko traži.
Viva la France, as they say in Rome.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2015, 12:34

slika
Toliko o realnim Gazzettinim ocjenama :mrgreen:
Allan v Medel

Tackles won: 11-2
Duels won: 71 % - 27.3 %
Fouls won: 2-0
Fouls conceded: 3-1
Mauro Icardi, only 22 years. is now joint top scorer in Serie A with 18 goals, 23 in total this season.
Još se divim penalu i kako je golman ostao na mjestu iščekujući panenku :tokralju:
slika
I opet:
slika
slika
Nesto vise i nema komentara po raznim forumima i fb-u kako ne moze igrati u vezi jer je slab u defanzivi :mrgreen:

Nego,jel to i 6. ide u EL?Ja sam iz nekog razloga mislio da je 5.mjesto zadnje za Europu.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 apr 2015, 13:26

Podolski 7 :lol:

Ma Allan sinoc izdominiro. Ako ih sinocnja partija nije uvjerila da ga dovedemo, nece ni jedna.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 apr 2015, 12:23

Allan je i protiv nas odigrao maestralno. Bukvalno je sam zaustavio čitav naš vezni red, Pogbu pogotovo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 apr 2015, 13:25

SiamoNoi je napisao/la:Nego,jel to i 6. ide u EL?Ja sam iz nekog razloga mislio da je 5.mjesto zadnje za Europu.
ide, zato što su u finalu Coppa Italie dvije ekipe koje će izborit' evropska takmičenja kroz Serie A

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 apr 2015, 23:28

Jaja jeste u godinama, ali za ovakvu ligu bice top 3 veznjaka iducih par godina. Allan, moja zelja broj 1 za predstojeci prelazni rok. :ljepota:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 maj 2015, 14:06

Dobro ih je Mancini oprao nakon Udinesea:
I don’t understand why, after the two red cards, some of our players stopped playing and started to play around. It’s not possible to say that a game was played much better 11 against 11 than 11 against 9. Sometimes we don’t think. The brain is made to think and should be used.
...
I say that you have to use your head, the ball must be moved. When focused, the team does everything well because they are concentrated. For example, Hernanes is one of those who, along with some others, I didn’t like in the last 25 minutes.
Strama:
I will always be very close to Rodrigo, he was my first purchase, and he knows it. On the sideline we joked about the captain’s armband, he has buried several before receiving it… He’s a person of gold and I wish him only the best.
Zanimljivo.

Felipe:
Icardi? The movements, the simplicity with which he creates space in offense makes you realize that he is a great player. I played with many great players and he is one of them.”
Odlično napisano:
http://www.sempreinter.com/2015/04/28/t ... artattack/
Terzo tempo: Three points and a heartattack

slika
Opet se Guarin najavljuje...pa dokle?!Stvarno se nadam da je to zbog onoga da ga što bolje prodaju nakon sezone.Da se mene pita igrao bi Goku na toj poziciji.
There have been exactly 100 penalties in this Serie A campaign:
slika
[youtube][/youtube]

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 02 maj 2015, 00:21

Kovacic odigro odlicnu utakmicu i prema nazad i prema naprijed. Pokazuje da moze igrat tog nekog zadnjeg veznog sa Medelom u 4-2-3-1 formaciji. Par finih prilika je stvorio, samo da su ovi naprijed bili malo ozbiljniji. A za startove :tokralju:

Samo nek ga nastavi stavljat od pocetka ne sumnjam da ce pruzat jos bolje partije.

Izgleda da ce izvuc sezonu Manciniju ko i prosle godine Mazzariju.

I Di Marzio potvrdio da ce u ponedjeljak bit sastanak sa Chievom na kojem ce se raspravljat o Zukanovicu :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.