FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2015, 21:01

BijeliLuk je napisao/la:Sto kaze ovaj momak iznad kakav je bio prije, on je odlican potencijal.Izgleda da ce nas na kraju sezone napustiti Antolovic..imaju neke varijante da ode za solidne pare..
Vjerovatno ide i Kvesić, znam da su ga na tekmi sa Širokim gledali skauti nekih ekipa i da su bili pravo zadovoljni, Stanić je još pod upitnikom, možda ide možda ne.
Ne znam šta da mislim za Bajića, on jeste veliki potencijal, ali bojim se da ako ga ne prodamo na kraju sezone da ne dobijemu Svraku broj 2. Uglavnom bice buran transfer rok, jer cemo morati da se dobro pojacamo ako mislimo da nešto uradimo sljedece sezone..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 apr 2015, 21:05

niko od njih neće za male pare.

i ja baš tako mislim za bajića jer smo to vidjeli previše puta. igrač koji ima 21 godinu i koji je pravi potencijal jednostavno ne može dalje da se pravilno razvija u ovoj ligi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 apr 2015, 21:05

Koja ekipa od nase djece eto dodajte jos Hodzica Zolotica i Gojaka pa razvaljivali bi.Jednom sam napiso da bi se trebalo radit na tome da se vrate ova trojica i sa jos 2 dobra iskusna igraca sa ovim sto imamo garantovana titula.Ipak zelje su jedno a stvranost drugo.Ko zna mozda i bude kakve love.Vrjeme je da se napravi jedn aubitacna generacija.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 apr 2015, 21:07

Željooooo je napisao/la:
BijeliLuk je napisao/la:Sto kaze ovaj momak iznad kakav je bio prije, on je odlican potencijal.Izgleda da ce nas na kraju sezone napustiti Antolovic..imaju neke varijante da ode za solidne pare..
Vjerovatno ide i Kvesić, znam da su ga na tekmi sa Širokim gledali skauti nekih ekipa i da su bili pravo zadovoljni, Stanić je još pod upitnikom, možda ide možda ne.
Ne znam šta da mislim za Bajića, on jeste veliki potencijal, ali bojim se da ako ga ne prodamo na kraju sezone da ne dobijemu Svraku broj 2. Uglavnom bice buran transfer rok, jer cemo morati da se dobro pojacamo ako mislimo da nešto uradimo sljedece sezone..
kvesu su gledali iz MSK Zilina :urnebes: a vec ga jednom pustili dzaba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 28 apr 2015, 21:07

Željooooo je napisao/la:
Ma Stanic se ufatio cigara, dimi ga pravo. Ne znam sta misli s tom cigarom a toliko pauzira...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 28 apr 2015, 21:10

Stanic pusi vec 5godina

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 apr 2015, 21:13

vazda je dimio, i kad je dobro igrao i kad nije.

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 28 apr 2015, 21:13

Format je napisao/la:Stanic pusi vec 5godina

Iskreno nisam to znao.Vidjeh ga nedavno i stikla jednu na drugu..

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 apr 2015, 21:14

Kvesu bi trebalo pustiti da ode i ako ne bude bas zadovoljavajuca ponuda.Momak je primjer zahvalnosti klubu svih ovih godina.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2015, 21:17

Stana nikad nece iskoristiti svoj potencijal do kraja, da je živio ko Kvesa sportski život danas bi igrao u nekoj ekipi iz liga petice. Ovako ce biti dobar igrac za ove lige i to je to..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 apr 2015, 21:17

Jel ovo nismo dobli nikakvu kaznu za pirotehniku ili mi se cini :D @super ajde vise, ocel biti sta na belegiju :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 apr 2015, 21:19

Željooooo je napisao/la:Stana nikad nece iskoristiti svoj potencijal do kraja, da je živio ko Kvesa sportski život danas bi igrao u nekoj ekipi iz liga petice. Ovako ce biti dobar igrac za ove lige i to je to..
ne znam šta bi ti rekao. prije ove povrede je zadnjih godinu i po bio ubjedljivo najspremniji igrač ekipe, usprkos pušenju i cuganju sa čim nikad nije prestao. pokrivao je cijelu stranu i naprijed i nazad što može vrlo malo bekova kod nas. ova mu povreda dođe baš u najgori trenutak kad je konačno posložio neke stvari u glavi i naučio kad treba povući, kad dodati, a kad ošutati, što je njemu najgori segment bio.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2015, 21:28

ChWilla je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Stana nikad nece iskoristiti svoj potencijal do kraja, da je živio ko Kvesa sportski život danas bi igrao u nekoj ekipi iz liga petice. Ovako ce biti dobar igrac za ove lige i to je to..
ne znam šta bi ti rekao. prije ove povrede je zadnjih godinu i po bio ubjedljivo najspremniji igrač ekipe, usprkos pušenju i cuganju sa čim nikad nije prestao. pokrivao je cijelu stranu i naprijed i nazad što može vrlo malo bekova kod nas. ova mu povreda dođe baš u najgori trenutak kad je konačno posložio neke stvari u glavi i naučio kad treba povući, kad dodati, a kad ošutati, što je njemu najgori segment bio.
On je jedini igrac u ekipi koga ne mogu objektivno ocijeniti, komšija mi je jbg :mrgreen: ali sam mišljenja da je mogao još više da napreduje u svim segmentima svoje igre, mogao je biti zvijer od igraca, da je posložio neke kockice u svojoj glavi i da se 100% posvetio samo fudbalu. On jeste zvijer od igraca za ovu ligu ali je za evropske uslove ispod prosjeka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 apr 2015, 21:33

opet i za njega vrijedi - sjetite se recimo prije dvije i po godine situacije, mislili smo da nije ni za ove lige, a već mu je bilo 23 pune. bio bukvalno prekrižen.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 apr 2015, 21:46

Neandertalac je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Djelmic najgori daleko bio protiv Slobode, odbijale se od njeg ko od drvo, to je tuzno bilo gledati, sta si ti gled'o Boga zna, cuj on akcije pravio :lol: :lol: :lol:
Edin TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Djelmic izvodi prekide, pa ovo je sramota lopta miruje on je nabije u pm, dajte onda Benju Colica nek ih nabija gdje hoce. :facepalm:
Evo samo od nekih, i to samo sa jedne utakmice. Ovo je jos zlatno sta se sve pise. Ovi laju i na utakmicama vjeruj, bar vecina njih sigurno ima pokoji izuzetak.
Drug, nemoj kenjat molim te, ti znas lajem li ja na tekmama ili ne, ovo je cista istina sto sam napis'o i to nakon gola protiv Zvijezde, i tu se nema sta dodat, ni sam lajo nit sam uvrijedio Djelmica, nego sam rek'o kako jest, svaka njemu cast za borbu i trku, al' ovo je tako kako je napisano.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 apr 2015, 21:59

@Edin TM87, upravu si jednim dijelom, protiv Slobode je Đelmić odigrao loše, protiv Zvijezde osim gola, tanko pravo, mada je cijela ekipa odigrala loše, onaj nabacaj iz kornera protiv Zvijezde kad je otišao u pm je sve iznervirao ali isto tako ne treba zaboraviti ono dobro što je taj isti igrac uradio, gol Beganovica protiv Viteza, Đelmić mu je asistirao, tj. centrirao iz kornera i Dženis zabio, protiv Drine, na centarsut Đelmica, Bogdanovic je zabio gol, onda gol protiv Radnika itd. Svaki igrac ima loše periode ali treba reci da je Đelmic dosta koristan igrac ..

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 apr 2015, 22:17

Fazon je sto se vecina ovde na forumu boji da ne bude banovana, pa koliko toliko pazi sta ce napisati, dok je na utakmicama to puno opustenije, pogotovu kad neko pogrijesi. Ovo je samo jedna utakmica, i vidim svi imate opravdanja.
Znate dobro sta je poenta, od kako je krenula sezona preispitujete i podcrtavate mane skoro svakog igraca, dok su par njih na tapetu bez obzira kako odigrali. Nije mi namjera da se raspravljam, samo sam iznosio vidjenje kako je u ovom trenutku podrska potrebnija od kritike.

Jedino se moram ispricati ovom decku, Minjore@ mislim da je nick, jer sam postove pokupio onako nabrzinu, ne birajuci puno, a sjecam ga se kao regularnog i umjerenog.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 apr 2015, 00:53

Iako cemo vrlo vjerovatno poslije iduceg kola ostati 4. na tabeli (konkurenti imaju lagane utakmice) u subotu bi mogli pobjedom izbiti na celo tabele. Ne bi bilo lose vidjeti najmladji tim na prvom mjestu barem 24 sata. :cool:

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 29 apr 2015, 09:08

Pisao sam u vezi priče oko malog Gojaka ili Hajradinovića, ne sjećam se više, o tome koje su sve prednosti igranja u Želji u odnosu na igranje u Olimpicu npr. i da je to važnije od love, mnogo važnije. To je ovo o čemu pričate, pritisak, tako se postaje veliki igrač. Desi se i to ali rijetko veliki igrači postaju kroz klubove gdje nema pritiska. Taj pritisak se stvara i zbog ciljeva kluba i zbog očekivanja navijača. Ova djeca su imala pritisak Evrope ove godine i sad zasad, hala BOgu, se dobro drže. Naravno da treba da ih kritikujemo, ali noramlno. Treba kritikovati Čolu koji nije znao gdje goni jedno vrijeme. TO je i zbog zivota i svega. Mi smo mu možda kritikama pomogli da dođe sebi. Nekoga te kritike unište, ali taj nije ni mogao biti neki igrač. Nema psihu za to. Mada trener mora procijeniti kako ko reaguje. Neko reagujea na kritiku, neko kad mu se fino obajsni gdje griješi. TO je psihologija i jako je bitna u modernom sportu.
Sad ruge strane mi ovdje pričamo o kritikama koje su neutemeljene. GOvorim ovdje sto puta kako se Dado kritikuje bez razloga često i to na ružan način i to samo zato što je u trendu da je on loš. Pratio sam ga, već sam pričao o tome, i po meni igra i više nego korektno ovu polusezonu. Rijetko griješi, trči, popravio je i duel igru, malo još kaska u uklizavanju. Dadi se treba dreknuti ako ne trči riječima trči je... li ti ili sl., a ne rečenicama koje je imao priliku slušati recimo naš ŠEha gdje su mu se spominjali i članovi familije koji nisu među živima. Umjerena kritika i umjerene pohvale. TO je suština. Baja da ima i to o čemu pričate u Barsi bi sad igrao, a možda i hoće ako to sve popravi.:) SJećam se kad je neki doveo BRaci u Vrbanjušu malog i nahvalio ga. Kaže BRaco pa što si ga meni doveo vodi ga u Barsu. Stalno ovdje napominjem i greške vleikih igrača, loše tekme tih velikih igrača itd. Često sam spominjao dvadeset centaršuteva Seje Salhiovića protiv Latvije u kvalama gdje nijedan nije bio ni blizu itd.
Mislim ipak da smo mi najbolji u BiH po tom pitanju pa je i to jedan od razloga što smo i osvajali najviše titula. Moramo se malo korigovati i iskulirati.
Što se tiče odlazaka i dolazaka, molim vas da to ostavimo za sada. TO je priča nako što završi prvenstvo. NEbi me iznenadilo i da protivnici imaju ruku u tome da neki klub navodno traži neke naše igrače. Što? Jer onda oni igraju malo opreznije, nesvjesno, jer očekuju odlazak, a glupo bi bilo da se povrijede par tekmi do kraja prvenstva. Nama je ta borbenost i donijela ove rezultate do sada. Znači, nije vrijem sad o tome. O mom viđenju igračkog kadra za sljedeću godinu ću na kraju ove sezone.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 apr 2015, 09:28

Gledam sinoć polufinale njemačkog kupa i razmišljam kako bi mi reagirali u situaciji da iz četiri penala ne zabijes ni jedan gol.
Ova utakmica je odličan primjer na kojem trebamo učiti. A lekcija se zove:u nogometu je sve moguće.
Nezamislivo je da igrači Bayerna,ekipe koju mnogi smatraju najboljom na svijetu,koju mnogi vide kao novog prvaka Evrope,iz četiri penala ne zabiju niti jedan gol. Ali,vidjeli smo da je i to moguće.
E sad,dobra je prilika da razmislimo, jesmo li realni kad našim igračima **** sve živo,nazivamo ih debilima, predlažemo im da se ostave nogometa,čak i rekreativno...i ko zna sta sve ne. Ito, ne za promašeni penal ili promašeni zicer, već za slabo izvedeni prekid,za slabo bačeni aut,za pogrešan pas...
Trebamo malo realnije gledati na te stvari. Igra je to,lopta je to...Igrači uvijek žele najbolje,ali ne može uvijek biti bajbolje.Pa čak i kad je Bayern u pitanju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 44 gosta.