Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma realno ja mislim da od ovoga i ima nesto.Dzeko ce sigurno napustit City na kraju sezone a Dortmund ga vec dugo vremena zeli a City zeli Gundogana a covjek propao totalno poslije one povrede i vjerojatno da ce i njega Dortmund prodati pa i ova zamjena nije toliko nelogicna.Jos Dortmundu treba napad Dzekine klase jer ce oni prodat i Imobile-a i Ramos jer su klocevi nista nisu pokazali ove sezone.Vidjet cemo sta ce biti,jedino ako ne bi poletio opet za parama pa ostao u Citiyu da grije klupu i dale ili da ode u Katar cakGoalgetter je napisao/la:Ma ovo su vijesti za djecu ovi tradeovi. Samo skupljanje klikova od strane ovih stranih medija.

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Donnie Darko
- Kontakt:

Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

jer oni nemaju bas nekog golgettera
torino je odradio dobar posao i prodao imobile'a za dobre pare a on do sad nije pokazao
ono zasto je doveden
Ma nemoj. Edin Džeko se otplatio onog trenutka kad je zabio gol QPR-u.krmpotich je napisao/la:City ce ovdje zestoko popusiti, platili su ga bruku para a prodat ce ga za minimalno duplo manje novce ako ne i manje jer ruku na srce nije ni 30% igraca koji je dosao iz Wolsburga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što je i normalno obzirom na njihova sedmična, mjesečna ili godišnja primanja.Sheyi je napisao/la:Sportbild kae da je Obbi iz Club Bruggea glavna meta novog trenera Borussije, a ne Džeko, a bogami ni Lukaku.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo iz Borussije potvrdili da neće produžiti ugovor sa Gundoganom, moglo bi biti tu nešto, mada i Manchester ga želi.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Siguran sam 100% da odlazi na kraju sezone, mali procenat sanse ima da ostane samo ako dodje neki novi trener i obeca mu prvih 11, sto je skoro pa nevjerovatno iako je on drugi najbolji napadač svoje ekipe bez ikakve dvojbe.
Tevez je zelio da igra. Bio svjestan svoje kvalitete i otisao u klub sa dosta manjom platom ali gle čuda.... ušljo igra polufinale LP:thumbup:Pasha_car_aga je napisao/la:Sinoc gledam onog uslju Teveza
-
- Moderator
- Kontakt:

Mozda dovoljno za platu. Sad jos da sakupe pare za odkup ugovoraGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()

Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
fujGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku :hmmmmm: :hmmmmm:
-
- Moderator
- Kontakt:
I ja mislim da ce tako bit, ni ja nisam za Tursku ja bih da uzme Njemacku ili ItalijuPivopija je napisao/la:Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 231983, 600, adrenaline323, ajdohordas, AnelMid, Beduin, Bosanac90, Burberry46, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Edincapitano, EdinjoBos, edvaE2, Elddar, emir79, fanaticoszg, FerdinandF, fukara87, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, hurem, invincible1921, Jabroni, JackW, kakarut, Kaunas, Kobayashi, L-Train, lol89, Maroon1946, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, myself, napapijri1987, nebeskasila, NerminFatic, Pensioner26, Pirke, prisonbreak, Rauber33, s4mke, sagitarius, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tale07, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, Zaboljesutra, Zglavkar i 630 gostiju.