a i dobar si čovjek, pokazuješ to ipak respektom prema Bayernu, jeste da ti nismo dragi, ali ipak uvijek se nađe repekta.
I kad čitam tvoje postove, osjećam se kao da sam u Dortmundu, eto tako blisko to dočaraš, zrači sve pozitivnom atmosferom.
I bude mi krivo, poželim da navijam za žute, a ne tamo one ljigavce.
Klopp je puno uradio, premašio očekivanja onih i najoptimističnijih, 7-8 godina poslije ipak došlo do očiglednog zasićenja, gdje on više ne može vladati taman do kraja života ostao.
Ostavlja iza sebe moćnu ekipu, stabilan klub, a Tuchel je vrhunsko rješenje, mislim tip trenera koji bi vam trebao max odgovarati, mislim kome to ne bi, dokazan stručnjak, i želja mnogih.
Gundo je enigma za protivnike, samo pitanje vremena kad će se vratiti u onu staru formu,
u toj formi među najboljim veznim današnjice, govorim iz iskustva
Za takvog igrača 30 mil je sitnica, e jedino ako mu tijelo slabo, pa podložan povredama, onda ste ipak na dobitku.
Al' opet u ovoj prelaznoj fazi vama tih 30 mil nije loše za daljnja ulaganja.
Otkako Klop saopštio vijest igrate stvarno bolje, ne samo da pobjeđujete nego to je ipak stabilnije, tako mi se čini.
Ovaj Miktarijan postao baš loš igrač, pitanje hoće li biti kupca uopšte?
A Kampl je promašena roba, nevjerovatno loš igrač, najveći promašaj, mislim da dijelite mišljenje.