Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Zip
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Zip » 28 apr 2015, 09:54

Head je napisao/la:Ma nije istina. Najgore sto ni sami ne vjerujete u to alii eto. Vi ste savrseni i uvijek ste u pravu, kad vam neko uputi kritiku bude banovan, kad vam stave vase tekstove sa gramatickim greskmama ili netacnim clancima isti rasprava bude izbrisana. Kao sto ce vjerovatno i ovaj moj post. Vlast je u vasim rukama i ponasate se u skladu s tim.
Isitna, ne mozes ostaviti komentar na temi ZeljA koja je predvidjena za sve forumase a da ga aleksandar ne obrise :facepalm:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 11:06

Uvazeni admine ,ne znam da li redovno pratite rad svojih moderatora , zaista rad pojedinih moderatora cas izuzecima uz duzno postovanje :puke: .Prije dvije sedmice sam banovan ajmo reci zasluzeno i nemam protiv toga nista odradio kaznu u banovicima :mrgreen: ,stvar je kriterija pojedinih administratora pri banovanju forumasa.neko nekoga moze nazivati pogrdnim imenima iz cista mira ili provocirati ,a taj kada slicno uzvrati biva banovan , :puke: ,a prvi slobodno nastavlja pisati po forumu .Imao sam par situacija gdje sam prijavljivao postove poedinih forumasa sasvim osnovano ,a upozorenja ili sancije d strane moderacije su izostale i te osobe su i dalje nastvaile po starom .Zasto je to tako pitam vas, zasto se nekima na ovom forumu dosta stvari progleda kroz prste uprokos krsenju pravila i zasto se tolerisu primitvna ponasanja pojedinih forumas prema drugima.Unaprijed hvala :D .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 apr 2015, 11:12

Čovječe, imaš psovku na avataru i u potpisu na forumu na kojem je psovanje zabranjeno i ulaziš u diskusije o primitivnom ponašanju i ispravnosti odluka moderatora?

Iskreno, dok to ne skineš, neću tvoj post ni da čitam. A vrlo je moguće da ću te lično banovati ako se vratim i to ponovo vidim.

Zaista ne vidim korist od ove diskusije, odgoj i lijepo ponašanje treba naučiti do 10. godine kod kuće. Kome je nazivanje žena ku**ma i psovanje normalna stvar, mislim da je zakasnio da to shvati u čemu je problem kroz forum.

Više puta sam skrenuo pažnju da ovo nije tema na kojoj će se banovani forumaši žaliti na rad moderatora, sad kad je prekinem tako što ću sve pobrisati, opet ćete se isčuđavati kako smo nepravedni i bezobrazni.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 12:18

admin je napisao/la:Čovječe, imaš psovku na avataru i u potpisu na forumu na kojem je psovanje zabranjeno i ulaziš u diskusije o primitivnom ponašanju i ispravnosti odluka moderatora?

Iskreno, dok to ne skineš, neću tvoj post ni da čitam. A vrlo je moguće da ću te lično banovati ako se vratim i to ponovo vidim.

Zaista ne vidim korist od ove diskusije, odgoj i lijepo ponašanje treba naučiti do 10. godine kod kuće. Kome je nazivanje žena ku**ma i psovanje normalna stvar, mislim da je zakasnio da to shvati u čemu je problem kroz forum.

Više puta sam skrenuo pažnju da ovo nije tema na kojoj će se banovani forumaši žaliti na rad moderatora, sad kad je prekinem tako što ću sve pobrisati, opet ćete se isčuđavati kako smo nepravedni i bezobrazni.

:thumbup: slazem se zasto me na to niste ranije upozorili nije problem izbrisacu potpis ali avatar :? sta je sa njim mislim promjenit cu ga :? ,i potpis je stavljen iz bezazlenog smisla bez ikakve lose namjerda ,namjere da nekoga uvrijedim ili slicno , totalno mi nebitna stvar :roll: ,izbrisano , a molim da svim ostalim forumasima takodje date nalog da izbrisu svoje potpise kojim nekoga ponizavaju vrijedaju ,takodje i avatare koji su neprigodjeni gdje su neke recenice ,tekstovi koje nekoga vrijedaju ili ponizavaju sl.

Jasno mi je sta zelis da kazes . Ovo je virtuelan socijal drustveni svjet gdje se najveci broj stvari vrti oko sporta i zaista ima se finih stvari procitati i moze se raspravljati,ali uvijek se pojave oni koji ako se u to ne mogu uklopiti nadju svoj nacin kako da privuku paznju bilo provokacijom ili necim slicnim ,znamo svi da svi mi imamo neki plafon tolerancije u mnogim stvarima u zivotu koji kad se predje ne bude bas lijepo po suportnu stranu koja je presla ta plafojn ,prag,pa tako i na forumu .. Nazalost nekad reagujemo kako reagujemo ali nekad je to opravdano jer te osobe ne mogu razumjeti normalan racionalan govor jezik ...Da ne duljim ja samo predlazem da moderatori budu malo vise kativniji i realniji .A ostalo je na vama vas pravila.U svakom slucaju pozz i zivio. :D

ps.posto sam dugo osustovao sa foruma zabvoravio sam da mi je avatar ovaj.Izvinjavam se :oops:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 apr 2015, 12:24

Ja da sam ti admine na ovako nepismene postove ne bi odgovarao. Bolje bi se izrazilo dijete u cetvrtom osnovne.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2015, 12:47

admin je napisao/la:Čovječe, imaš psovku na avataru i u potpisu na forumu na kojem je psovanje zabranjeno i ulaziš u diskusije o primitivnom ponašanju i ispravnosti odluka moderatora?
:rol: :rol: :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 28 apr 2015, 13:00

Cartman je napisao/la:

izvini molim te ajde sta je tu smjesno hajmo onako realno .Jesu li potpis i avatar bili upuceni,namjenjeni nekome od fourmasa :roll: ili provokacije ,ako ima ko se u tome pronasao ja se ovom prilikom izvinjavam nije mi namjera bila .Na tome se zvarsava .To je po meni jedan od da ne kazem izgovora od strane glavnih ali ne bitno admin ima svoja pravila i to je to .

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 28 apr 2015, 13:19

Ova tema "Forum", šta se toliko žalite i meni bude sporo nekada, ali opet je uredu.
Što se tiče Admina,Moderatora i oni su samo ljudi.
Kvalitetnom diskusijom, mi kao forumaši trebamo napraviti ovo mjesto boljim, za sve nas.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2015, 13:34

PEP je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

izvini molim te ajde sta je tu smjesno hajmo onako realno .Jesu li potpis i avatar bili upuceni,namjenjeni nekome od fourmasa :roll: ili provokacije ,ako ima ko se u tome pronasao ja se ovom prilikom izvinjavam nije mi namjera bila .Na tome se zvarsava .To je po meni jedan od da ne kazem izgovora od strane glavnih ali ne bitno admin ima svoja pravila i to je to .
Jarane, ne znam uopste o cemu je rijec niti zelim ulazit u tu diskusiju, samo me je nasmijao post. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2015, 13:57

Ako smo već kod toga onda bi i Vi trebali promjeniti avatar jer je eksplicitan. I mislim da ne bi trebao biti najmjenjen sportskom forumu a pogotovo ne za osobu koja je glavni rukovodilac foruma, zar ne?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 apr 2015, 15:08

evo možel ovaj, manje eksplicitan?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2015, 15:10

admin je napisao/la:evo možel ovaj, manje eksplicitan?
Hahaha ma more. Mislim nije mi ni onaj smetao ali samo sam spomenuo već kad smo bili avatara. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 28 apr 2015, 15:42

Malik :kralj: :urnebes:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 apr 2015, 16:35

admin je napisao/la:evo možel ovaj, manje eksplicitan?
Mozes li posjetiti chat i banovati one mrzitelje sto pisu? Ako moze da se ne kljuca tema.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 apr 2015, 16:37

Opet samo nešto izbacuje :roll:
slika
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 apr 2015, 17:07

to ti izbacuje kad pokušavaš ući na forum?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2015, 17:24

Isto je i u mene bilo prije pola sata. Ali samo na par sekundi, kad refreshiras 1-2 puta opet se vrati naslovna foruma. Sad je ok.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 28 apr 2015, 17:30

admin je napisao/la:to ti izbacuje kad pokušavaš ući na forum?
Da, i kada pokušavam postati ili otvoriti neku temu ili pdf. Slično je bilo i sa portalom.
Čini se da je sada nešto bolja situacija.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 apr 2015, 20:32

Meni forum duže vrijeme radi kao podmazan
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Forum

Post Postao/la JoseeMourinho » 28 apr 2015, 20:54

messilla je napisao/la:Opet samo nešto izbacuje :roll:
slika
Ovo je bilo sinoć od jedno 2-3 do 5 mozda i dalje ;)

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.