Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma ovo su vijesti za djecu ovi tradeovi. Samo skupljanje klikova od strane ovih stranih medija.
Ma realno ja mislim da od ovoga i ima nesto.Dzeko ce sigurno napustit City na kraju sezone a Dortmund ga vec dugo vremena zeli a City zeli Gundogana a covjek propao totalno poslije one povrede i vjerojatno da ce i njega Dortmund prodati pa i ova zamjena nije toliko nelogicna.Jos Dortmundu treba napad Dzekine klase jer ce oni prodat i Imobile-a i Ramos jer su klocevi nista nisu pokazali ove sezone.Vidjet cemo sta ce biti,jedino ako ne bi poletio opet za parama pa ostao u Citiyu da grije klupu i dale ili da ode u Katar cakGoalgetter je napisao/la:Ma ovo su vijesti za djecu ovi tradeovi. Samo skupljanje klikova od strane ovih stranih medija.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jesul ovi iz FK Sarajevo već stupili u kontakt sa njim?

Bilo bi odlicno da se vrati u Njemacku, vec je dokazano da mu taj stil lezi tako da ce siguran sam Dijamant opet zasijati. Svabe ce opet da kleknu 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Vidim opasno se poteze prica Dortmund-Dzeko. Ajmo realno. Koliko Dzeko ima godina? U kakvoj je formi? Koja je njegova realna cijena? Ne zaboravite da Svabe znaju s novcima i ne zeli ih trositi tek onako. Za te novce kojima spekulisu bh mediji, Dortmund moze kupiti super klasnog napadaca koji je prije svega mladj, brzi.... Na kraju bi im ostalo i za kvalitetnog stopera. Od ovog transfera ce nesto i biti ako Dzeko pristane na enormno nizu platu(u sto Amra cisto sumnja
). City ce ovdje zestoko popusiti, platili su ga bruku para a prodat ce ga za minimalno duplo manje novce ako ne i manje jer ruku na srce nije ni 30% igraca koji je dosao iz Wolsburga. Svoj novac ce moci vratiti ako bude pravio drustvo Vucinicu u Al Jaziiri. Kako mu guzica kidiše na genge ta opcija me ne bi uopste iznenadila 

volio bi vidjet dzeku u dresu BvB'a mislim da bi se uklopio vrlo lako u tu ekipu
jer oni nemaju bas nekog golgettera
torino je odradio dobar posao i prodao imobile'a za dobre pare a on do sad nije pokazao
ono zasto je doveden
jer oni nemaju bas nekog golgettera
torino je odradio dobar posao i prodao imobile'a za dobre pare a on do sad nije pokazao
ono zasto je doveden
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ma nemoj. Edin Džeko se otplatio onog trenutka kad je zabio gol QPR-u.krmpotich je napisao/la:City ce ovdje zestoko popusiti, platili su ga bruku para a prodat ce ga za minimalno duplo manje novce ako ne i manje jer ruku na srce nije ni 30% igraca koji je dosao iz Wolsburga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edin mora probati Italiju! Kakva bundesliga, covjek je prekucao, zasto bi se ponovo vratio? Da ganja sta? Bio prvak+bio prvi strjelac... seria a je neisprobana liga, to je za njega.
G BUSSA BUSS
Sportbild kae da je Obbi iz Club Bruggea glavna meta novog trenera Borussije, a ne Džeko, a bogami ni Lukaku.
Što je i normalno obzirom na njihova sedmična, mjesečna ili godišnja primanja.Sheyi je napisao/la:Sportbild kae da je Obbi iz Club Bruggea glavna meta novog trenera Borussije, a ne Džeko, a bogami ni Lukaku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mislim da je Wolfsburg bolja i realnija opcija za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hmm je li ono se pisalo da bi moglo doći do razmjene Gundogan - Džeko?
Evo iz Borussije potvrdili da neće produžiti ugovor sa Gundoganom, moglo bi biti tu nešto, mada i Manchester ga želi.
Evo iz Borussije potvrdili da neće produžiti ugovor sa Gundoganom, moglo bi biti tu nešto, mada i Manchester ga želi.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sinoc gledam onog uslju Teveza reseta onu nejač po Italiji, prvi strijelac lige, dok je nas Dzeko ostao u smrdljivoj ekipi da sjedi na klupi.
Siguran sam 100% da odlazi na kraju sezone, mali procenat sanse ima da ostane samo ako dodje neki novi trener i obeca mu prvih 11, sto je skoro pa nevjerovatno iako je on drugi najbolji napadač svoje ekipe bez ikakve dvojbe.
Siguran sam 100% da odlazi na kraju sezone, mali procenat sanse ima da ostane samo ako dodje neki novi trener i obeca mu prvih 11, sto je skoro pa nevjerovatno iako je on drugi najbolji napadač svoje ekipe bez ikakve dvojbe.
Cuj tevez usljo?:o pa lik je bara-bara u odnosu na aguera, mozda cak i bolji jer je manje sklon povredama. Jedino mu je karakter slabija strana, a sto se edina tice italija mu je majka samo ako ode u juventus, ovo ostalo je sasha trenutno, i s njim i bez njeg
Tevez je zelio da igra. Bio svjestan svoje kvalitete i otisao u klub sa dosta manjom platom ali gle čuda.... ušljo igra polufinale LP:thumbup:Pasha_car_aga je napisao/la:Sinoc gledam onog uslju Teveza
-
- Moderator
- Kontakt:
Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku

Mozda dovoljno za platu. Sad jos da sakupe pare za odkup ugovoraGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()

Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
fujGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku :hmmmmm: :hmmmmm:
-
- Moderator
- Kontakt:
I ja mislim da ce tako bit, ni ja nisam za Tursku ja bih da uzme Njemacku ili ItalijuPivopija je napisao/la:Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, BlackRiver1987, CAGarfia, denza, DjaniTarik, Djedo, Edo1922, forgempp, Fudo, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, JEDRILICA, lol89, Micron, Miske01, Napapijri, Proximic, rishovski, signalidunapark, travuljasSs, UtdBiH21, Venom, Zaboljesutra i 268 gostiju.