FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da, upravo vidio na orgu, Uzelca sam previdio.
Znači biće gutavo i na tom planu. Samo je pitanje koju tekmu će Memija propustiti, Velež ili Mladost. Valjalo bi da se sačuva protiv Borca, pa nek pauzira protiv Mladosti.
Znači biće gutavo i na tom planu. Samo je pitanje koju tekmu će Memija propustiti, Velež ili Mladost. Valjalo bi da se sačuva protiv Borca, pa nek pauzira protiv Mladosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Svakako ali budale cuj 8 kartonaVirtu4l je napisao/la:Da, upravo vidio na orgu, Uzelca sam previdio.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To mi je nekako i jasno, ali odakle Bučanu sedam
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
niko i ne razmišlja o opciji da ne dobije karton tri utakmice 

e čuj odakle. i kad uđe kao izmjena on se direktno iz auta krene sudiji unositi u lice.Virtu4l je napisao/la:To mi je nekako i jasno, ali odakle Bučanu sedam
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i to sve u jesenjem dijelu... odigrao lik 11 utakmica i u 7 dobio zute kartone... pravi culum...Virtu4l je napisao/la:To mi je nekako i jasno, ali odakle Bučanu sedam

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
da bogdu i oduzima lopte k'o ćulum, bio bi nezamjenjiv u ovoj ekipi, ali on je sve to zaradio galameći na sudije i protivničke igrače, i ponekim lafo požrtvovanim klizećim kad ti je protivnik već odmakao 10 metara.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bogdanovic isto ima 2 zuta...bistrikboy je napisao/la:Dva žuta kartona ((jedan do suspenzije)Virtu4l je napisao/la:Može li neko potvrditi situaciju sa kartonima? Memija, Zeljković, Varea, Antolović, Čolić, Hasanović... svi su na karton od suspenzije?
Antolović, Čolić, Hasanović, Uzelac, Varea, Zeljković
osam Zutih (jedan do suspenzije):Memija
sa orga...

FOR PAUL
FOR PAUL
on je bio suspendovan skoro, prije 2 kola ja mislim.jovanmaksimovic je napisao/la:bogdanovic isto ima 2 zuta...bistrikboy je napisao/la:Dva žuta kartona ((jedan do suspenzije)Virtu4l je napisao/la:Može li neko potvrditi situaciju sa kartonima? Memija, Zeljković, Varea, Antolović, Čolić, Hasanović... svi su na karton od suspenzije?
Antolović, Čolić, Hasanović, Uzelac, Varea, Zeljković
osam Zutih (jedan do suspenzije):Memija
sa orga...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bogdanović je pauzirao protiv Viteza.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
aha... onda je do mene... nisam ubiljezio zuti karton
hvala

FOR PAUL
FOR PAUL
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa prijatelju, onda uopste ne treba da igramo. Najbolje da se odmah naguzimo i kazemo da cemo biti 4. Zar ne?TMmanija2012 je napisao/la:Ovo saopstenje je ok,al ne pije vode..koga zele naguziti njemu nema spasa da svaki dan daje saopstenja.Podrzati ove momke i dobiti Borca..ako Zrinje i Siroki udju u finale kupa ,mi smo nas cilj ostvarili (Evropa) ,a ostatak sezone ganjati utakmicu po utakmicu. Nasim momcima nemamo sta zamjeriti odradili su vise nego dobro ovu sezonu..ko bi rekao na pocetku sezone da cemo danas biti na -1 za liderom . Svi u Dolinu da navijamo za naseg Želju.
Vidis da pokusavaju da kupe titulu jer im ovisi o glavama. Jedini su klub koji je ulozio mnogo novca a jos titule nema, a gazda ce da se pita, gdje odose pare a kukuruz ligu ne osvojiste? Zeljo je sa troduplo manjim budgetom znao da osvoji titulu!
Tako, treba apsolutan pritisak vrsiti na savez i sudije. Jer ako se ovako ponasaju sada, sta ce tek biti sutra, za godinu, dvije, pet...
Sve me ovo podsjeca na...........
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 apr 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nece je oni osvojiti pa makar...nece oni na Kosevu dobiti Zrinjski. Kako vec danas ide pritisak na Zrinjski fol koliko im je penala dosudjeno.
Enemy00 je napisao/la:Ma nece je oni osvojiti pa makar...nece oni na Kosevu dobiti Zrinjski. Kako vec danas ide pritisak na Zrinjski fol koliko im je penala dosudjeno.

kako je krenulo možda nastavka prvenstva i ne bude...
sve si upravu,još da nas hoće bit u velikom broju na tekmi i da hoće biti navijanja na jugu.........corleone87 je napisao/la:**** pitare,treba paznju usmjeriti na utakmicu sa Borcem i doci u sto vecem broju..
Bit ce to sve ok, Rovcanin ce to da sredi protiv malog Sarajeva 

nisi skontao, al' eto...
Skontali smo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.