FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 16 apr 2010, 11:43

http://www.****/sport/fudbal/b ... nokautirao :( na zalost, kada na tribinama nema problema, desava se u svlacionicama izmedju razno raznih likova... ako je ovo istina, zaista mi je zao jer smatram Borac velikim klubom i multinacionalnim takodje i stvarno sam razocaran izjavama pojedinih likova,
u zdravlje momci i cure!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 apr 2010, 11:49

Klasična njihova seljadija. Kako neće biti problema na tribinama kad ovo rade službena lica i treneri. Igraći su još i mila majka.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 16 apr 2010, 12:35

slika

:D
"" ПУТ ""

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 16 apr 2010, 12:57

Ne igraju Stanceski Vukelja i Puza... BIce bunker :)
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:20

BrigateBL je napisao/la:Ne igraju Stanceski Vukelja i Puza... BIce bunker :)
cuj ne igra vukelja, vjerovatno ona povreda protiv slavije kad je pao.

Al sto puzigaca ne igra?

a ako ovi ne igraju, pa da buem iskren, onda nemamo sta traziti na grbavici, mozemo si odmah upisati poraz
TREĆI PUT ČASTIMO !

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 16 apr 2010, 13:26

Puziju su pronasli neke kartone
a vukelja zadnja loza jbg

Ma nema veze nek odigraju samo borbeno pa sta bude slijede dva meca na Gradskom i ako tu slavimo onda smo najmanje drugi :) Da mi je to neko rekao pred ligu potpisao bih oberucke

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:29

BrigateBL je napisao/la:Puziju su pronasli neke kartone

Ma nema veze nek odigraju samo borbeno pa sta bude slijede dva meca na Gradskom i ako tu slavimo onda smo najmanje drugi :) Da mi je to neko rekao pred ligu potpisao bih oberucke
ono što je strašno to je da za ovaj derbi mi nemamo ključne igrače, a još strašnije da kad vukelja ne igra mi uopšte nemamo alternativu. Ajde za puzija ima žara, pa to je što je, al u napdau ništa čovječe, kako se glupo osjećam , kako je ovo glup osjećaj, znam ja da smo mi cilj ostvarili ali nekako sam tužan što ovaj poraz moram upisati prije nego je utakmica i počela, jer sad jednostavno nemamo nikakve šanse
TREĆI PUT ČASTIMO !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 16 apr 2010, 13:34

borcev_navijac je napisao/la:

ono što je strašno to je da za ovaj derbi mi nemamo ključne igrače, a još strašnije da kad vukelja ne igra mi uopšte nemamo alternativu. Ajde za puzija ima žara, pa to je što je, al u napdau ništa čovječe, kako se glupo osjećam , kako je ovo glup osjećaj, znam ja da smo mi cilj ostvarili ali nekako sam tužan što ovaj poraz moram upisati prije nego je utakmica i počela, jer sad jednostavno nemamo nikakve šanse

Ono sto je najstrasnije vi nemate kvalitete Zelju dobiti onako iskreno ,mada bi kao navijac Sarajeva to volio!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:38

cena je napisao/la:

Ono sto je najstrasnije vi nemate kvalitete Zelju dobiti onako iskreno ,mada bi kao navijac Sarajeva to volio!
mi smo zelju dobili 2-0, a ovaj tim nista nije salbiji od jesenjeg , prema tome naravno da kompletni mozemo da ih dobijemo bilo u sarajevu bilo u banjaluci, kao sto kompletni mozemo i da izgubimo i u sarajevu i u banjaluci, ali ovako nekompletni nemamo sansu ama bas nikakvu.
Ti imas pravo da mislis tako kao sto mislis, ali eto ja mislim ovako

na kraju krajeva ima kup, pa cemo se tu nosati i sve ce vidjeti ko kgoa moze da dobije, ovu sam utakmicu vec otpisao
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 16 apr 2010, 13:43

Pa sto Maric nije ranije izveo Vukelju? Mozda je ovo neka nasa igra. :mrgreen: Protivnika uspavamo a onda stavimo Vukelju u igru da ih osuri. :mrgreen:

Inace, dobio sam info od nekoga ko je prisustvovao sastanku nasih iz kluba i Dode. A ta info je da je Dodinjo odobrio 6 miliona KM za rekonstrukciju stadiona. Navodno se Dodo, kada su ga nasi upoznali sa planovima za Evropu i rekli da su prijavili Pecaru, opasno naljutio i naredio svojim potrccima da pod mus izdvoje 6 miliona i da je sramota da se ne igra u BL! Znaci, ne 5 vec 6 uz rijeci da se ovo mora odraditi na vrijeme i ili ce neko platiti glavom (citaj foteljom). :mrgreen:
Izvor kaze da ih maltene nije ni slusao dok mu nisu rekli da planiraju da igraju u Sirokom. :lol:

Ne pitajte me za izvor, obecao sam da necu otkriti ni na pp!
HAJ FAJV

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 apr 2010, 13:46

@cena

Ne znam je li te stid ? Imas li obraza, nakon tog posta ?
Kada Sarajevo igra protiv Borca, Sirokog, Veleza, Celika i drugih, ja uvijek navijam za vas. Sto ? - Zato sto je to sarajevski klub, pa po nekoj logici navijacu za svoj grad, a ne za neku Banja Luku koja je daleko 200km od nas.
Isto tako i banjalucani navijaju za Rudar Prijedor kada igra protiv nasih klubova (sarajevskih).

Jad!

@Borcev_navijac

Sve i da ste kompletni, ne vjerujem da bi uzeli bodove... jer nije ti svejedno kada igras pred 20 000 hiljada ljudi koji skandiraju Mi smo Zeljini, Zeljo je nas, zar ne ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:49

1921 je napisao/la:@cena

Ne znam je li te stid ? Imas li obraza, nakon tog posta ?
Kada Sarajevo igra protiv Borca, Sirokog, Veleza, Celika i drugih, ja uvijek navijam za vas. Sto ? - Zato sto je to sarajevski klub, pa po nekoj logici navijacu za svoj grad, a ne za neku Banja Luku koja je daleko 200km od nas.
Isto tako i banjalucani navijaju za Rudar Prijedor kada igra protiv nasih klubova (sarajevskih).

Jad!

@Borcev_navijac

Sve i da ste kompletni, ne vjerujem da bi uzeli bodove... jer nije ti svejedno kada igras pred 20 000 hiljada ljudi koji skandiraju Mi smo Zeljini, Zeljo je nas, zar ne ?
dobro procitaj moj zadnji post prije ovog na ovoj temi, a to npisi sto si napisao
TREĆI PUT ČASTIMO !

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 16 apr 2010, 13:51

mi smo zelju dobili 2-0, a ovaj tim nista nije salbiji od jesenjeg , prema tome naravno da kompletni mozemo da ih dobijemo bilo u sarajevu bilo u banjaluci, kao sto kompletni mozemo i da izgubimo i u sarajevu i u banjaluci, ali ovako nekompletni nemamo sansu ama bas nikakvu.

na kraju krajeva ima kup, pa cemo se tu nosati i sve ce vidjeti ko kgoa moze da dobije, ovu sam utakmicu vec otpisao
Vi ste onog Želju dobili. Ja ne znam koliko ti pratiš tv,ali Ćulum je na hayatu neki dan izjavio kako ljetos nisu ni prošli pripreme,a ove zimse su bile strašne,te da su jesenas igrači još dolazili/odlazili i da se nisu svi znali dovoljno. Čak je izjavio da su prošli ljetnje pripreme kao ove zimus da bi sigurno bježali 10 bodova pratiocima. To je i mene iznenadilo da Željo noje imao adekvatne pripreme prošlo ljeto.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 16 apr 2010, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:51

Simpatizer je napisao/la:Pa sto Maric nije ranije izveo Vukelju? Mozda je ovo neka nasa igra. :mrgreen: Protivnika uspavamo a onda stavimo Vukelju u igru da ih osuri. :mrgreen:

Inace, dobio sam info od nekoga ko je prisustvovao sastanku nasih iz kluba i Dode. A ta info je da je Dodinjo odobrio 6 miliona KM za rekonstrukciju stadiona. Navodno se Dodo, kada su ga nasi upoznali sa planovima za Evropu i rekli da su prijavili Pecaru, opasno naljutio i naredio svojim potrccima da pod mus izdvoje 6 miliona i da je sramota da se ne igra u BL! Znaci, ne 5 vec 6 uz rijeci da se ovo mora odraditi na vrijeme i ili ce neko platiti glavom (citaj foteljom). :mrgreen:
Izvor kaze da ih maltene nije ni slusao dok mu nisu rekli da planiraju da igraju u Sirokom. :lol:

Ne pitajte me za izvor, obecao sam da necu otkriti ni na pp!

kad sam procitao ovdje provjerio sam i ja s nekim prijateljima, potvrdjeno, vukelja ne putuje uopste u sa

a ovo za stadion, ma to je gotoa stvar, ja to uzimm zavrsenim
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 13:54

suntu jeu je napisao/la:

Vi ste onog Želju dobili. Ja ne znam koliko ti pratiš tv,ali Ćulum je na hayatu neki dan izjavio kako ljetos nisu ni prošli pripreme,a ove zimse su bile strašne,te da su jesenas igrači još dolazili/odlazili i da se nisu svi znali dovoljno. Čak je izjavio da su prošli ljetnje pripreme kao ove zimus da bi sigurno bježali 10 bodova pratiocima. To je i mene iznenadilo da Željo noje imao adekvatne pripreme prošlo ljeto.
ma glupo je sad raspravljati to sta culum govori je njegovo misljenje i ok, postujem, al nije samo zeljo radio pripreme, i nasi su odradili odlicne pripreme u antaliji, no fala bogu imaju tri utakmice, nema lazi sve ce se pokazati samo, ovu sam vec otpisao ali one dvije ostaju
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 16 apr 2010, 13:56

Znaci, jedina sansa su nam prekidi. Eto prilike da Bojic pokaze sta zna, momak ima gradju i moze se, ako nista, fizicki nositi sa onim njihovim drvosjecama u odbrani.
HAJ FAJV

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 16 apr 2010, 14:00

Cilj mog posta je bio ukazati da Željo u jesenjem dijelu nije kao ''ovaj novi ''Željo.

btw Čestitam na prolasku u finale kupa .

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 apr 2010, 14:06

Simpatizer je napisao/la:Znaci, jedina sansa su nam prekidi. Eto prilike da Bojic pokaze sta zna, momak ima gradju i moze se, ako nista, fizicki nositi sa onim njihovim drvosjecama u odbrani.
Moram priznati da nije bio los kad je usao sad pred kraj protiv Slavije.Par puta je glavom prebacio loptu Kajkutu u napad,stvarno je mrcina od covjeka,dosta jak.

Jako sam razocaran sto nema Vukelje,to nam je ogroman hendikep,ali sta bi sad...Idemo hrabro pa cemo vidjeti...Bojic,Kajkut i Stevanovic biti trebali biti ta udarna trojka.
Treci put castimo

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 16 apr 2010, 14:07

Nije ni Borac onaj pravi Borac, ali mislim da derbi nece rijesiti pitanje sampiona. Jednostavno ima jos sedam kola koja donose nekoliko teskih gostovanja

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 16 apr 2010, 14:08

Simpatizer je napisao/la:Znaci, jedina sansa su nam prekidi. Eto prilike da Bojic pokaze sta zna, momak ima gradju i moze se, ako nista, fizicki nositi sa onim njihovim drvosjecama u odbrani.
ma ne vjerujem da ce igrati s bojicem, prije da ce kajkuta gurnuti u spic a lijevo staviti stanica ili petrovica desno stevanovica i u sredini jadnrica, pa ce onda nekad mijenjati mozda jandrica bojicem kad ovaj padne.
problem je i zadnji vezni , jer vukobratovic je frisak poslije povrede, nije igrao i pitanjen koliko je oporavljen, sakan je dobar ali defanzivn previse, a j.ebem li ga ako se branis cijelu utakmicu, a moracemo se braniti prvim bunkerom, onda ga po zakonu vjerovatnoce moras dobiti , tesko je taj pritisak izdrzati i stalnu koncentraciju
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 16 apr 2010, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.