Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- CollegeGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Opet ja sumnjam da hoče, al et, mogu će, a možda i bolje po nas... Al et, nekako mi je drago bilo što nismo pod vostvom jednog čovjeka al et... Vidjet ćemo šta će da bude...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ja bi volio da se dovede jedan mlad stoper, sto neko rece, kao Subotic...ili mozda Naldo iz Werdera...on je meni pravo dobar stoper...a bogami, sto da ne, i nas Hajrovic... sto se tice bekova, Traore, Clichy, Gibbs, Eboue, Sagna...odlicna situacija...na gol bi mogo Carraso iz Bordeauxa, ili mozda i Frey... u napadu, Eduarda ne treba prodat, nego PROTJERAT iz drzave... eto, taj Chamakh ako dodje, bice jaca konkurencija i prilika da se Bendtner vise zrtvuje, i da zabetonira svoje mjesto u ekipi zajedno sa RVP...to naravno, pod uslovom da igraju 4-4-2...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ja kad se sjetim Subotica i onog njegovog pajdasa koji je nakon tekme protiv Vede i Salihovica nestao u vidu pare.amadeus21 je napisao/la:ja bi volio da se dovede jedan mlad stoper, sto neko rece, kao Subotic...ili mozda Naldo iz Werdera...on je meni pravo dobar stoper...a bogami, sto da ne, i nas Hajrovic... sto se tice bekova, Traore, Clichy, Gibbs, Eboue, Sagna...odlicna situacija...na gol bi mogo Carraso iz Bordeauxa, ili mozda i Frey... u napadu, Eduarda ne treba prodat, nego PROTJERAT iz drzave... eto, taj Chamakh ako dodje, bice jaca konkurencija i prilika da se Bendtner vise zrtvuje, i da zabetonira svoje mjesto u ekipi zajedno sa RVP...to naravno, pod uslovom da igraju 4-4-2...
I dan danas se grohotom smijem.I jos nakon onog levacenja Dzeke i kompanije opet nad tim jadnikom Suboticem preporucio bi mu da za zivu glavu ne ide na ostrvo.
Protjerati Edurda zato sto su mu mesari izdrobili nogu i godinu dana nije mogao uopste na teren da je ne znam ko i za koju repku igra ipak je teska rijec.
To se moze desiti i igracu i iz tvog tima za kojeg navijas.Pa bi te pitao o protjerivanju.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A to je bio Subotić koji "nije mogao meda" (narodski rečeno). Vidio si, nadam se, da je ove godine digao nivo igre, tako da je suvislo pričati da on nije za Arsenala. Campbellove godine x Gallasovo opadanje forme(i godine) su 2 odlična razloga za dovođenje Subotića, zar ne?
Dijelim tvoje mišljenje u vezi Eduarda; ono se moglo desiti svakome kome mesar uleti u noge.
Dijelim tvoje mišljenje u vezi Eduarda; ono se moglo desiti svakome kome mesar uleti u noge.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ___Benny___
- Kontakt:
eduardo zar on js igra u arsenalu ko je taj???CollegeGunner je napisao/la:@Benny
Ma dobro, ja sam ovo pisao za ovu sezonu kako bi bilo da nismo imali povredaSto se transfera tice, to se nikad sa Wengerom nezna. Uglavnom, izjavio je da nece biti odlazaka, tako da Inter moze samo da sanja Sagnu
Nicklas je sasvim solidno odigrao i drzao nas u borbi za titulu nekoliko tekmi. Zasluzio je vise postovanja od navijaca Arsenala. Bolji je od Eduarda 100 puta.

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Tako je, meni bi bilo naviješ drago kad bi Subotić došao i goman kalibra Frey-a
Mi imamo zamjene za njih u al nam trebaju jaki stoperi za prvi tim. Dudu, ako Bog da ide, nema veze, hvala njemu na svemu al Arsenal je velik klub za njega, a ostalo, hmm, može sve ostat...

- ___Benny___
- Kontakt:
jos i traore ,fabianski.,po 2 mjeseca,fabianski prva 2 kad je branio mannone a armand se povriejdio protiv l'poola i 2 mjeseca je bio out mozda i vise otprilike 2.,diaby mjesec i vise,pa treba uracunati i sola koji odmara svaku drugu utakmicu zbog misica,GunnerS je napisao/la:Nasri 2 mjeseca
,Clichy 2-3 mjeseca
,Djorou čitava sezona
,Almunia 1 mjesec
, Gallas, 2 mjeseca do kraja sezone neće više igrat
Vermi vjerovatno do kraja sezone a i prije je bio odsutan možda 2-3 sedmice
,Gibbs čitava sezona
,Cesc, ukupno, 2-3 mjeseca
Rosicky početak sezone, negdje oko 2 mjeseca
,Ramsey nema ga najmanje mjesec a i do kraj sezone
,Arshavin 3-4 sedmice
,Song mjesec
,RvP čitava sezona
,Bendtner 3-4 sedmice
,Vela pola sezone
Theo 2 mjeseca
Samo da podvućem, nisu bili svi povrijeđeni u isto vrijeme al dešavalo se da su ih dosta povrijeđeni u isto vrijeme... Pa ti reci sad kome je gore...
Naravno, ja se ne vadim nit ću se vadit na povrede al poslije ovoga se ne može bolje...
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- Edin Dzeko
- Kontakt:
Ovaj tim to svakako zasluzuje. Nadam se da ce uspjeti osvojiti bar jedan veliki trofej iduce godineGunnerS je napisao/la:Wenger: Next year is trophy year

Heh, nadam se i ja. Bar EPL i LP

Već 4 godine govore iduća godina.Ja trofeja u te 4 godine nisam vidio.
Jbg.govori al i sam znaš kakva je situacija bila, dug od 600 miliona je za te 4 godine sveden na 200 miliona, a klub ostao u top 4 EPL, to nije lahko...
i ne zaboravi u sezoni kada se eduardo povrijedio bili smo prvi ove sezone smo se borili za titulu .. nema niko na svijetu ko moze obecati titulu nego samo borbu za tu istu a arsenal je uvijek bio tu negdje jest da malo fali ali tu smo...GunnerS je napisao/la:Jbg.govori al i sam znaš kakva je situacija bila, dug od 600 miliona je za te 4 godine sveden na 200 miliona, a klub ostao u top 4 EPL, to nije lahko...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- majestic24
- Kontakt:
Moze i FA ili Carling cup...i to je trofej.GunnerS je napisao/la:Heh, nadam se i ja. Bar EPL i LP![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
I prihodi su se skoro uduplali, imamo bogat sponzorski ugovor sa Fly Emiratesom i neovisno od toga možemo priuštiti bar nekih 20 - 30 miliončića po sezoni za neke igrače.Ali bitno je gomilat pare i ne pokusat uopste bit konkurentan.
Engleska aristokracija je uništila ovaj klub !
Engleska aristokracija je uništila ovaj klub !
A i sami znate šta fali, fali to ne iskustvo koje imaju ovi igrači. A možda još fale igrači koji su po sezonu ili ne jesecima povrijeđeni i tako da sami zbog svojih grešaka ispustimo tu titulu...
Ja nisam nezadovoljan i vjerujem u ovaj tim i volim gledat ih, tu ljepotu, i zato navijam za njih, odnosno simpatišem ih više nego bilo kojeg stranog kluba...
Ja nisam nezadovoljan i vjerujem u ovaj tim i volim gledat ih, tu ljepotu, i zato navijam za njih, odnosno simpatišem ih više nego bilo kojeg stranog kluba...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.