Zaebavas?harry_90 je napisao/la:Ferrero Juan Carlos - Nadal Rafael 1

Pa ti si gori od mene

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zaebavas?harry_90 je napisao/la:Ferrero Juan Carlos - Nadal Rafael 1
Sve je moguce .Citizen-X je napisao/la:Zaebavas?harry_90 je napisao/la:Ferrero Juan Carlos - Nadal Rafael 1
Nista onda slusaj 'vako - ja cu da odigram 2:1 za Nadala i Ferera dvicu - bog mu dusa muharry_90 je napisao/la:Sve je moguce .Citizen-X je napisao/la:Zaebavas?harry_90 je napisao/la:Ferrero Juan Carlos - Nadal Rafael 1
ovo ako prodjem,ne pisem vise na forumu .Citizen-X je napisao/la:Zaebavas?harry_90 je napisao/la:Ferrero Juan Carlos - Nadal Rafael 1![]()
Pa ti si gori od mene
Ah sto te nemam pored mene da me klepis po glaviWilly je napisao/la:Nemoj jaruga bzvz bacat pare.
Ma mislim da ce tesko proci,al eto da pokusam,nikad se ne zna,odo gledat mec,navijat za Ferrera .Willy je napisao/la:Nemoj jaruga bzvz bacat pare.
Klepićeš sam sebe oko 14h, možda i prije.Citizen-X je napisao/la:Ah sto te nemam pored mene da me klepis po glaviWilly je napisao/la:Nemoj jaruga bzvz bacat pare.
Hari to sam rekao Citizenu, njega zovem jaruga.harry_90 je napisao/la:Ma mislim da ce tesko proci,al eto da pokusam,nikad se ne zna,odo gledat mec,navijat za Ferrera .Willy je napisao/la:Nemoj jaruga bzvz bacat pare.
Hari i tebi kažem ne bacaj pare, Nadal igra da ne može bolje od toga, prošetaće se do titule, sumnjam da će mu iko uzeti u setu više od 3 gema.harry_90 je napisao/la:Znam da si njemu rekao,ja sam se samo nadovezao na to da ce tesko proci,al vrijedi pokusat,na jednom tiketu pobjeda,na drugom 1 set za Ferrera,ako fulam idem rezervni uradit .
bacio sam 2km samo na dva tiketa,joj Willy ako padnem,izbaxuzirao si mi tiketWilly je napisao/la:Hari i tebi kažem ne bacaj pare, Nadal igra da ne može bolje od toga, prošetaće se do titule, sumnjam da će mu iko uzeti u setu više od 3 gema.harry_90 je napisao/la:Znam da si njemu rekao,ja sam se samo nadovezao na to da ce tesko proci,al vrijedi pokusat,na jednom tiketu pobjeda,na drugom 1 set za Ferrera,ako fulam idem rezervni uradit .
Ko? Fero ili RasoGunnerS je napisao/la:Hehe, lika, dosadilo mu, ustade, obuče se i odeOno, ma ko vas hebe meni hladno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.