FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je nisko da ne moze biti nize da neko uleti u teren i tuce tu djecu....
Sasvim je nevazno dal su roditelji, drugovi, navijaci, huligani, ali da neko uleti u teren strasno.
Jos uzimajuci u obzir da su u pitanju mladje kategorije trebaju se savez, policija pa i politikusi zapitati cemu sve ovo vodi. Ovo vise nije ni zajebancija ni furka, sta treba sa narednog gostovanja da se neko od te djece vrati polomljen ili nedaj boze mrtav i ovi iz kluba neka reaguju taman i istupili iz lige i izbacili nas, treba ovome stati u kraj.
Sasvim je nevazno dal su roditelji, drugovi, navijaci, huligani, ali da neko uleti u teren strasno.
Jos uzimajuci u obzir da su u pitanju mladje kategorije trebaju se savez, policija pa i politikusi zapitati cemu sve ovo vodi. Ovo vise nije ni zajebancija ni furka, sta treba sa narednog gostovanja da se neko od te djece vrati polomljen ili nedaj boze mrtav i ovi iz kluba neka reaguju taman i istupili iz lige i izbacili nas, treba ovome stati u kraj.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa onda se fino vi i klub ogradite od tih maloumnika, nemojte na svojoj temi pisati "svaka čast", te osudite ovako nešto umjesto da se pravdate ovdje i neće niko ništa pisati protiv vaše navijačke skupine.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jok nane(bake) iz oblizne pijace dosle da gledaju utakmicu i prekid napravile.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
ne pravdam se licno boli me k....ali mi smeta sto je 10 nekih mezetara uletilo na teren i sad se prebacuje na fukare..... da se ja pitam iskljucio bi djecu zbog koje su ovi roditelji uletili i nikad vise ne bi bilo nesto ovako..... kadete juniore i te mladje generacije samo prati rodbina i to je to....ne pamtim kad je neko od navijaca pratio te utakmiceceze je napisao/la:Pa onda se fino vi i klub ogradite od tih maloumnika, nemojte na svojoj temi pisati "svaka čast", te osudite ovako nešto umjesto da se pravdate ovdje i neće niko ništa pisati protiv vaše navijačke skupine.
- storm_raider
- Kontakt:
Cisto da ostane post da kasnije moze biti banovan ovaj prezivjeli abortus. Moderatori na potezu ste, pustite vodu.staragarda je napisao/la:ko je bolan napisao SVAKA CASTceze je napisao/la:Pa onda se fino vi i klub ogradite od tih maloumnika, nemojte na svojoj temi pisati "svaka čast", te osudite ovako nešto umjesto da se pravdate ovdje i neće niko ništa pisati protiv vaše navijačke skupine.![]()
...koja ste vi tezina od ljudi,kabas te j e b o
![]()
...i sta se bolan ima ko ogradjivat i od cega...sto je neki defektas od novinara napisao neistinu...napisao vam je momak gore...kakve bolan Fukare i ganjanje djece
![]()
..djeca citav dan oko Tusnja hodala..bili na tribinama
![]()
..j e b o vas Adzem u s u p a k rutavi....zli tuzlaci opet napadaju sarajevsku djecu...o j e b o ti gebelse mater svoju..
![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
Izbrisan je taj post i svi postovi u zadnjih par sati. Pisalo je, parafraziram, "Trebalo ih je sve izdudarati kad se već ovakva frka digla, svaka čast onome ko je istukao golmana".
Nisam lud, znam šta sam vidio.
Kako se nema ko ograditi, ima, incident se desio na utakmici Slobode, a vaši se navijači prozivaju.
Nisam lud, znam šta sam vidio.
Kako se nema ko ograditi, ima, incident se desio na utakmici Slobode, a vaši se navijači prozivaju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- invincible1921
- Kontakt:
Smijesna su vam opravdanja ...
Sto se Borca tice oni su nama najveci rival poslije sarajeva. Koliko smo samo utakmica odigrali u zadnjih nekolko godina bitnih...Kup, pa dvije sezone se krvili za titule, pa prosle godine itd itd. Ocekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu i nadam se pobjedi. Ubijedjen sam da u Mostaru necemo izgubit znaci 7 bodova bi mogli imat do derbija sto bi bilo i vise nego dobro...mastato 9 je vec pomalo nerealno.
Ako se vec nece navijat nek onda dodje raja cisto da bude na stadionu, iskreno ona tisina na grbavici te tjera na jezu
razumijem sve i bol i zal za svime sto se desilo, ali opet moramo misliti i na igrace koji su zasluzuli sigurno da ih se podrzi jer ginu svaku tekmu daju 110% od sebe. Sto se tice price o derbiju ja bi bio sretan kad bi se istlo organizvano eto makar tu utakmicu ponovo cisto radi igraca i nase djece da im damo podrsku jer zasluzili su je sigurno, a znacila bi im puno dala bi im krila
Sto se Borca tice oni su nama najveci rival poslije sarajeva. Koliko smo samo utakmica odigrali u zadnjih nekolko godina bitnih...Kup, pa dvije sezone se krvili za titule, pa prosle godine itd itd. Ocekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu i nadam se pobjedi. Ubijedjen sam da u Mostaru necemo izgubit znaci 7 bodova bi mogli imat do derbija sto bi bilo i vise nego dobro...mastato 9 je vec pomalo nerealno.
Ako se vec nece navijat nek onda dodje raja cisto da bude na stadionu, iskreno ona tisina na grbavici te tjera na jezu

=\_1921_/=
- bistrikboy
- Kontakt:
Fukare su svakako svjetski sampioni u izdavanju javnih saopstenja pa eto cekamo...
A inace covjeku treba biti zao Tuzle realno,tonu bas u svakom pogledu.
A inace covjeku treba biti zao Tuzle realno,tonu bas u svakom pogledu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vjerovatno je ovo po prvi put u sezoni da se utakmica MORA pobijediti. Iz tri preostale domaće utakmice se mora uzeti devet bodova.
Šest kola prije kraja zaostajemo samo jedan bod za prvoplasiranim, da mi je to neko rekao na početku sezone vjerovatno bih ga proglasio ludim.

Šest kola prije kraja zaostajemo samo jedan bod za prvoplasiranim, da mi je to neko rekao na početku sezone vjerovatno bih ga proglasio ludim.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa i na početku polusezone... 

Seljaci iz Tuzle, nista vezano za civilizaciju od njih ocekivati.
Zalim samo sto se Jedinstvo "prodalo" pa Sloboda usla u PLBiH. Ako nista krajisnici imaju neku kulturu. A za tuzlake dovoljno pogledati onaj snimak njihovih mungosa u Travniku I sve ti bude jasno....ili ni to nisu fukare???
Zalim samo sto se Jedinstvo "prodalo" pa Sloboda usla u PLBiH. Ako nista krajisnici imaju neku kulturu. A za tuzlake dovoljno pogledati onaj snimak njihovih mungosa u Travniku I sve ti bude jasno....ili ni to nisu fukare???
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: Odg: FK Željezničar
Nama je laksa okolnost sada sto Borac ima utakmicu sezone na najtezem domacem terenu.Potrosice se oni i psihicki i fizicki kako god da odigraju.Imamo vise dana odmora od njih i to moramo iskoristiti.Zabiti rani pogodak i poremetiti planove.
Protiv borca odigrati pametno bez žutog kartona da bi u mostaru bili kompletni a onda tamo krsiti da se ocistimo jer mladost kuci dolazi i da bi derby opet svi bili kompletni.Nadam se da i struka tako gleda jer tanka je klupa svaki igrac iz prve postave je bitan.
Protiv borca odigrati pametno bez žutog kartona da bi u mostaru bili kompletni a onda tamo krsiti da se ocistimo jer mladost kuci dolazi i da bi derby opet svi bili kompletni.Nadam se da i struka tako gleda jer tanka je klupa svaki igrac iz prve postave je bitan.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Neandertalac
- Kontakt:
Oglasili su se i nasi, povodom sudijske pljacke koja se kontinuirano vrsi na stetu naseg kluba. Smetamo, boje nas se!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sad ce Salem da penal jedan "zove" Zelji da smiri situaciju
Bravo za saopstenje 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
http://fkzeljeznicar.ba/nadamo-se-da-ce ... enu/14145/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka čast.

Svaka čast.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
kratko, jasno i što je najvažnije tačno.
-
- Kontakt:
Jako bitna pobjeda iz više razloga. Hrabre sreća prati. Neću psovati sudiji i sl. jer ste već sve rekli, međutim opet ću podcrtati ovo psovanje (opsuj sebi u kući a ne na forumu) i bespotreban pritisak na naše igrače. Davno sam rekao, mi da smo Real, kad zijanimo ili kad izgubimo bodove, je... bi sve i ROnaldu i Baleu i rekli bi im da veze nemaju. Pa i oni griješe, pogotovo na ovim livadama bi griješili (vidjeli smo Ronalda na djelu u ZEnici). Džaba izgleda objašnjavamo mi svi o Dadi npr kako to sve ide i opet raja po njemu bez obzira kako su drugi odigrali. I po Benji je tako bilo i sada je a igra i više nego korektno. Meni je jučer npr Zeljković kiksao što nije uklizao kod gola Zvijezde a mogao je uklizati kao što je uklizao Uroš i zabio. ALi neću rekao sam o greškama do kraja sezone. Ovo je samo primjer. Ne znam više kako objasniti pojedincima.
Što se tiče navijanja, ne mora biti organozovano, ali treba nas doći što više da damo podršku. najbolje i jeste kad krene spontano navijanje.
Sad da se vratim na početak. PObjeda bitna iz više razloga. Prvo ostali smo u igri a Evropu svakako. Drugo, mislim da nam prolazaka Zrinje i Širokog u finale kupa, može dati nadu za titulu. Ja ne pričam o njoj, ali bi mi prolazak u finale ove dvije ekipe dao nadu. Zašto? Jer bi time imali velike šanse za Evropu i na taj način bi svi naši igrali opuštenije. Bilo bi manje pritiska i na tribinama jer bi cilj postavljen na početku sezone bio dosta bliže. Onda bi i npr Amir sa više samopouzdanja krenuo naprijed, pa i taj Dado itd. itd. Dobro je i što sada moraju i Zrinja i Široki igrati na prolaz u kupu jer ako neko od njih ne prođe strijepi do kraja i za Evropu.
Međutim, mislim da se Borcu štima ta Evropa preko kupa, a naveo sam razloge nedavno. Srbi pristali na smanjenje lige. Uslov Borac u Evropu ove ili sljedeće godine i četiri kluba u ligi 12. Kako? Pa sad ispadaju dva iz Federacije i ulazi jedan iz RS-a. TO znači 6 ih je u sljedećoj sezoni. Onda sljedće od šest ispadaju tri i ulazi jedan. Nadam se da griješim, ali mi je jako sumljivo njihovo odustajanje odjednom od tih zahtjeva. Zbog toga se i radi protiv Želje da ove tri ekipe budu sigurne i da ove dvije ne ganjaju kup.
Što se tiče navijanja, ne mora biti organozovano, ali treba nas doći što više da damo podršku. najbolje i jeste kad krene spontano navijanje.
Sad da se vratim na početak. PObjeda bitna iz više razloga. Prvo ostali smo u igri a Evropu svakako. Drugo, mislim da nam prolazaka Zrinje i Širokog u finale kupa, može dati nadu za titulu. Ja ne pričam o njoj, ali bi mi prolazak u finale ove dvije ekipe dao nadu. Zašto? Jer bi time imali velike šanse za Evropu i na taj način bi svi naši igrali opuštenije. Bilo bi manje pritiska i na tribinama jer bi cilj postavljen na početku sezone bio dosta bliže. Onda bi i npr Amir sa više samopouzdanja krenuo naprijed, pa i taj Dado itd. itd. Dobro je i što sada moraju i Zrinja i Široki igrati na prolaz u kupu jer ako neko od njih ne prođe strijepi do kraja i za Evropu.
Međutim, mislim da se Borcu štima ta Evropa preko kupa, a naveo sam razloge nedavno. Srbi pristali na smanjenje lige. Uslov Borac u Evropu ove ili sljedeće godine i četiri kluba u ligi 12. Kako? Pa sad ispadaju dva iz Federacije i ulazi jedan iz RS-a. TO znači 6 ih je u sljedećoj sezoni. Onda sljedće od šest ispadaju tri i ulazi jedan. Nadam se da griješim, ali mi je jako sumljivo njihovo odustajanje odjednom od tih zahtjeva. Zbog toga se i radi protiv Želje da ove tri ekipe budu sigurne i da ove dvije ne ganjaju kup.
ne može dobiti licencu.
prije renoviranja travnjaka...
sanel jahić ga uštop'o(vidjeli smo Ronalda na djelu u ZEnici)

Protiv Veleza.Minjore je napisao/la:Sad ce Salem da penal jedan "zove" Zelji da smiri situacijuBravo za saopstenje

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Pusti ti to ne mogu. Nedavno su se oglasili da je licenca izvjesna. I to mi je odjednom čudno bilo.ChWilla je napisao/la:ne može dobiti licencu.
sanel jahić ga uštop'o(vidjeli smo Ronalda na djelu u ZEnici)prije renoviranja travnjaka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.