NK Široki Brijeg

Nerminovic
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Nerminovic » 26 apr 2015, 22:32

Zilhadeeeeeeeeeee :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: kuknjava kuknjava kuknjava
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 26 apr 2015, 22:38

@ziko

Vec sam rekao negdje , da je svirao penal ne bi pogrijesio isto kao sto nije pogrijesio sto ga nije svirao , ono je cisto do sudije koji je danas dopustio musku igru, sama cinjenica da je tek jedan zuti karton i to zbog koskanja Berberovica i onog vaseg celavog napadaca(zab. sam mu prezime) sve govori kakav je kriterijum imao.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 26 apr 2015, 23:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:@ziko

Vec sam rekao negdje , da je svirao penal ne bi pogrijesio isto kao sto nije pogrijesio sto ga nije svirao , ono je cisto do sudije koji je danas dopustio musku igru, sama cinjenica da je tek jedan zuti karton i to zbog koskanja Berberovica i onog vaseg celavog napadaca(zab. sam mu prezime) sve govori kakav je kriterijum imao.
Jadna je činjenica voditi dijalog ili rat protiv novinara posebno ovih sarajevskih ,jasno govori je da nemaš nikakvih šansi za nekakvu istinu jer je i to jasno je tko ima medije ima i istinu.Večerašnji sportski pregled i izvještaj sa utakmice to najbolje govori....

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 apr 2015, 23:14

Ovo danas je klasican trenerski poraz.

Jbg, ne mozes ulaziti u susret a da ti se igraaci ponasaju da ne znaju sta zele zapravo postici. Kao igrali bi na nulu, ali eto pokusat cemo ici na pobjedu a nista od toga ne funkcionise kako treba. Nakon primjenog gola, apsolutno nista. Sve Vam je bilo pogubljeno i iskreno sam bio veoma razocaran.
sto ste napravili jeste onaj solo prodor po desnoj strani.

Izgledali ste tako kao da Vam se uopste ne igra, do sudijske nadokrade kada su Vam igraci svatili da su i oni zapravo ucesnici igre pa se eto kao rastrcali.

Da li je danas bio upitanju strah kod igraca pa nisu uspjeli ispuniti svoje zadatke ili nesto trece iskreno ne znam. Ali po svemu sudice, ovo je danas bila totalno losa trenerska procjena, jer da ste ih napali, ja Vam garantujem da bi im se panika uvukla medu redove, ali vi niste zapravo ni pokusali napraviti neki adekvatan presing.

Blaz je postavio igru kao da se igra kup utakmica pa da imas uzvrat a ne prvenstvena. Stvarno mi nikako ne ide u glavu kako on, covjek sa toliko nogometnog iskustva da napravi ovakvu pogresku. Isto kao da nije gledao nase prvenstvo zadnje dvije godine, pa da je ispao iz te neke rutine.

Misljenja sam da je Zrinjski opet najblizi tituli jer prednjace u hinjskoj igri do kraja. Ali eto, ima jos mnogo toga da se igra. Bice svega...Najveca zal ostaje da ste danas pitare mogli dokrajciti gdje bi oni kasnije sami sebe izbacili iz igre, ovako su samo krila dobili...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 26 apr 2015, 23:35

molotovljev je napisao/la: Loši ste, nikad lošiji, a s obzirom da se liga skraćuje upravo bi vi mogli biti najveće razočarenje, odnosno
nije nemoguće da se borite za opstanak tj. za ligu 12. ( Velež, Čelik i Sloboda će biti puno bolji... )
Točno si jadan, a probaš biti smješan. Kompleks na max kod tebe. Čuj Široki će ispasti :D :D . Plaću ti igrači primili neki dan kada je malezijac sletio. Ni garanturu dresova niste imali istu. Nemate ni prostore kluba, sve vam iznajmljeno i ti bi Široki izbacivao. Sve na "veresiju " u Torpedu. Usput ako sretneš Benku negdje upitaj ga koja mu je prva opcija u BiH bila. :guz: :guz: Samo on nije bio prva opcija za njih.

Široki u totalnom padu forme. Zao mi je titule, ali mi nije zao ako ovi u upravi skuze da se neke stvari ne mogu raditi na ovaj način. U finalu sezone se ne može ostati bez kondicionog trenera. Muse mi sekunde nije žao , on je sve kredite potrošio kod mene sa onim porazom u Mostaru prošle godine, da se mene pita tada bi bio bivši.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 26 apr 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 26 apr 2015, 23:45

Bravo maxmore, potpuno si u pravu, pa i danaas su pitari igrali u garnituri donjeg rublja, ljudi ziva komedija, zgureni.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 27 apr 2015, 00:04

Koliko im je jadan klub moraju se gu*iti nekim azijatima za koji euro da bi bili u rangu hercegovačkih klubova :D
Ali ništa im od toga još se svi sprdaju s njima od susjeda sa grbavice do nas :D
FK Sarajevo = dvorska luda :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 27 apr 2015, 00:05

Dzoleeeeee kuknjava
Milina vas citati samo nastavite :mrgreen:
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 27 apr 2015, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 apr 2015, 00:05

espresso je napisao/la:Koliko im je jadan klub moraju se gu*iti nekim azijatima za koji euro da bi bili u rangu hercegovačkih klubova :D
Ali ništa im od toga još se svi sprdaju s njima od susjeda sa grbavice do nas :D
Jest vala, nismo vam ni do koljena. :lolno: :lolno:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 apr 2015, 01:16

DzoleZeljo je napisao/la:Ovo danas je klasican trenerski poraz.

Jbg, ne mozes ulaziti u susret a da ti se igraaci ponasaju da ne znaju sta zele zapravo postici. Kao igrali bi na nulu, ali eto pokusat cemo ici na pobjedu a nista od toga ne funkcionise kako treba. Nakon primjenog gola, apsolutno nista. Sve Vam je bilo pogubljeno i iskreno sam bio veoma razocaran.
sto ste napravili jeste onaj solo prodor po desnoj strani.

Izgledali ste tako kao da Vam se uopste ne igra, do sudijske nadokrade kada su Vam igraci svatili da su i oni zapravo ucesnici igre pa se eto kao rastrcali.

Da li je danas bio upitanju strah kod igraca pa nisu uspjeli ispuniti svoje zadatke ili nesto trece iskreno ne znam. Ali po svemu sudice, ovo je danas bila totalno losa trenerska procjena, jer da ste ih napali, ja Vam garantujem da bi im se panika uvukla medu redove, ali vi niste zapravo ni pokusali napraviti neki adekvatan presing.

Blaz je postavio igru kao da se igra kup utakmica pa da imas uzvrat a ne prvenstvena. Stvarno mi nikako ne ide u glavu kako on, covjek sa toliko nogometnog iskustva da napravi ovakvu pogresku. Isto kao da nije gledao nase prvenstvo zadnje dvije godine, pa da je ispao iz te neke rutine.

Misljenja sam da je Zrinjski opet najblizi tituli jer prednjace u hinjskoj igri do kraja. Ali eto, ima jos mnogo toga da se igra. Bice svega...Najveca zal ostaje da ste danas pitare mogli dokrajciti gdje bi oni kasnije sami sebe izbacili iz igre, ovako su samo krila dobili...
Igrali su koliko smo im mi dopustili, nema tu puno pametovanja. Oni i Olimpik su nam u dvije tekme skupa uputili maksimalno tri udarca u okvir gola i skupa stvorili jednu priliku.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

1911
Kontakt:

Post Postao/la 1911 » 27 apr 2015, 06:28

Sarajevo je bilo bolje za onaj pritisak sto su nam radili na nasoj polovini i to je to.. A mi samo da smo vise igrali kroz sredinu misljenja sam da bi vise uradili.. A usporedjivati pad vaseg igraca kada je Markovic uklizao i loptu izbio u korner i pad Kozulja koji se zagradio i nakon toga doslovno ga baca igrac Sarajeva je smijesno i nema smisla raspravljati o tome.. Tko imalo prati nogomet i ako je imalo realan priznat ce da je ono bio penal..
A da mi igramo odnosno ne igramo nikako to sve stoji, da je Sarajevo pobjedilo i takticki i tehnicki u jucerasnjoj utakmici to takodjer stoji..
Ozljeda Pandže u prvoj minuti je sve promijenila.. Ne moze barisic igrati stopera pogotovo ne 90 minuta.. To je igrac za uci zadnjih desetak minuta i to je to..

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 27 apr 2015, 08:42

espresso je napisao/la:Koliko im je jadan klub moraju se gu*iti nekim azijatima za koji euro da bi bili u rangu hercegovačkih klubova :D
espresso je napisao/la:Kako je jadno i čemerno vidjeti ove čaršijske galaktikose i divove kako se ovoliko veseli pobjedi protiv Širokog. Točno se vidi kako im je bilo zadnjih par godina kada su leđa gledali klubu iz jednog malog hercegovačkog mjesta. Očigledno je da su uspjesi Širokog imali velike velike učinke na živčani sustav navijača kluba koji je kao iz vellikog grada a ima titula kao i Modriča. Neka se vesele koji dan pa im onda opet ide porcija frustracija i gledanja u leđa hercegovačkim klubovima.

A besplatan ulaz Skriparima na Kosevu, i opet niko da se pojavi :eh:
I ubuduce cisto da znate dogovorili smo s nasom upravom da svaka slijedeca imate dzabni ulaz na jug Koseva, pa daj se jednom pojavite. :kafa: :zviz:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 27 apr 2015, 09:54

maxmore je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Loši ste, nikad lošiji, a s obzirom da se liga skraćuje upravo bi vi mogli biti najveće razočarenje, odnosno
nije nemoguće da se borite za opstanak tj. za ligu 12. ( Velež, Čelik i Sloboda će biti puno bolji... )
Točno si jadan, a probaš biti smješan. Kompleks na max kod tebe. Čuj Široki će ispasti :D :D . Plaću ti igrači primili neki dan kada je malezijac sletio. Ni garanturu dresova niste imali istu. Nemate ni prostore kluba, sve vam iznajmljeno i ti bi Široki izbacivao. Sve na "veresiju " u Torpedu. Usput ako sretneš Benku negdje upitaj ga koja mu je prva opcija u BiH bila. :guz: :guz: Samo on nije bio prva opcija za njih.

Široki u totalnom padu forme. Zao mi je titule, ali mi nije zao ako ovi u upravi skuze da se neke stvari ne mogu raditi na ovaj način. U finalu sezone se ne može ostati bez kondicionog trenera. Muse mi sekunde nije žao , on je sve kredite potrošio kod mene sa onim porazom u Mostaru prošle godine, da se mene pita tada bi bio bivši.
kakve ti veze ima odlazak kondicionog trenera s finalem sezone??

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 apr 2015, 10:08

ljutinar je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

kakve ti veze ima odlazak kondicionog trenera s finalem sezone??
Valjda sa kondicijom igrača. Ako si gledao utakmicu jučer mogao si primijetiti da se ne radi o lošoj trkačkoj formi jednog igrača nego cijelog tima. Onda se zapitaš šta se promijenilo u odnosu na prvi dio ....

Lištica

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 27 apr 2015, 10:18

Nema rasprave Sarajevo je bilo daleko bolje, al' mogu tvrditi da je Baka ubio sistem. On je smece koje bi se prodalo jednako kao i manji sarajevski prvoligas. Uopce me ni zacudilo da Baka u dogledno vrijeme dodje u Sarajevo.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 27 apr 2015, 10:41

Valjda sa kondicijom igrača. Ako si gledao utakmicu jučer mogao si primijetiti da se ne radi o lošoj trkačkoj formi jednog igrača nego cijelog tima. Onda se zapitaš šta se promijenilo u odnosu na prvi dio ....
Iz ovog tvog upisa se da zaključiti da je taj kojeg ti prizivaš sjebao kompletno zimske pripreme igrača i radi toga i jesu ovakvi. Bazična snaga i kondicija se stječu na pripremama. A on je tu očito zajebao s Musom sve što je mogao zajebati.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 27 apr 2015, 10:44

idemo dobit Borca i Travnika i onda idemo utakmicu po utakmicu, ima još dosta do kraja, bit će tu svašta
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 apr 2015, 10:48

ljutinar je napisao/la:

Iz ovog tvog upisa se da zaključiti da je taj kojeg ti prizivaš sjebao kompletno zimske pripreme igrača i radi toga i jesu ovakvi. Bazična snaga i kondicija se stječu na pripremama. A on je tu očito zajebao s Musom sve što je mogao zajebati.
Kako nije sjebao Pandžu i Markovića? Nebitno nije mi u cilju da se raspravljam.

Lištica

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Southboy » 27 apr 2015, 10:53

Ja opet mislim da ce titulu biti izmedju vas i Zrinjskog..
Oni imaju i Zrinjskog i nas i gostovanja fenjerasima(vitezu i radniku) a garantujem da nece oba derbija pobjediti kuci..Znaci kiksace oni do kraja minimalno jednom,sto opet znaci da ih mozete preci i vi i Zrinjski.Mi cemo se boriti za EL i nadam se uspjeti u tome jer ove godine realan treba biti nemamo ekipu za 1.mjesto(tanja klupa i dosta mladih igraca i dosta tezak raspored).
Prvo izmorite i mlatnite borca sada da ih i mi pregazimo..
Sretno u nastavku,opet je do vas sve..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 27 apr 2015, 10:57

Šta lupaju ovi kamenjari :urnebes: , druže maxSmore fala Bogu imamo prostorije kluba u najpoznatijoj i najprometnijoj ulici u BiH, gradi se naš kamp u Butmiru koji će biti bolji od pola stadiona PL, tako da ti ne stoji ta priča. Sto posto vjerujem ti za Benku, ipak je on bezveze igrač što i pokazuje ove polusezone :njanjanja: pa ste ga odbili ... a to da nam treba lova da budemo u rangu lištice, dovoljno pokazuje da tvoj klub nije osvojio titule 8 godina tako da je čekate duže nego mi...lijep pozdrav ubice slijedeće godine i na Pecari rušimo neugodnu tradiciju....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, bordobijeli, COYGBiH, fks74, jurisicduska, leo1946, LondonBlues, zemuntrg i 59 gostiju.