FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Papilon20
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Papilon20 » 25 jan 2009, 22:16

Sad ce sad ce ,utorak je veoma blizu ,prvo prodjemo u kupu pa onda da otresemo Hsv i super pocetak sezone :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jan 2009, 18:17

http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html

Lahm trazi kao i Ribery nedavno, jaka pojacanja za Bayern...kupovinu top-zvijezda ako misle da godinama igraju vaznu ulogu u LP. Istakao je jos da za osvajanje LP potrebno imati igrace poput Riberya, a da bi se on zadrzao moraju se dovesti top pojacanja, koja bi mu olaksala posao ostvarenja tog sna.
Poslednji mohikanac iz ekipe 2001 koja je osvojila LP Sagnol nije vise aktivan, tako da u aktuelnom kadru nema vise igraca koji su tu slast osjetili...
Lahm je jos rekao da samo sami sebe u Bundeligi mogu pobjediti...
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 jan 2009, 19:31

Znate li ko sutra prenosi utakmicu izmdju Stuttgarta i FCB ?
Konacno jedna "ozbiljna" utakmica, nakon 4-5 prijateljskih i skoro dvomjesecne pauze od bundeslige. U 4 dana dvije prejake utakmice, u petak protiv HSV-a direktno na sportklubu. Sutra ne znam sta da ocekujem... Nekako nas nece na Gottlieb Daimleru (Mercedes-Benz arena), prosle godine 3:0 izgubili, ove godine primili gol u zadnjoj minuti... Mozda je vrijeme da ih oderemo, ali imam osjecaj da Bayernu ove godine kup nije bas u prvom planu. Dakle, ili ce oni proc, pobijediti malom razlikom, ili cemo ih mi oderat. Nesto od toga :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2009, 19:35

ribery je napisao/la:Znate li ko sutra prenosi utakmicu izmdju Stuttgarta i FCB ?
Konacno jedna "ozbiljna" utakmica, nakon 4-5 prijateljskih i skoro dvomjesecne pauze od bundeslige. U 4 dana dvije prejake utakmice, u petak protiv HSV-a direktno na sportklubu. Sutra ne znam sta da ocekujem... Nekako nas nece na Gottlieb Daimleru (Mercedes-Benz arena), prosle godine 3:0 izgubili, ove godine primili gol u zadnjoj minuti... Mozda je vrijeme da ih oderemo, ali imam osjecaj da Bayernu ove godine kup nije bas u prvom planu. Dakle, ili ce oni proc, pobijediti malom razlikom, ili cemo ih mi oderat. Nesto od toga :mrgreen:
ARD ili ZDF 8-)

ja mislim da cemo ih dobiti,kod VFB-a nece biti Cacau-a a kod na V.Buytena.Oddo u kupu ima pravo nastupa i pored crvenog iz bundeslige...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jan 2009, 23:38

Prenosi ZDF, nekako mi skakljiv osjecaj za sutra...VfB nam ne lezi u zadnje vrijeme.
Slazem se, kup im je najmanje bitan, i da nije pocetak sezone vjerovatno bi olahko shvatili ovu utakmicu i evt. poraz ne bih ih zabolio.
A ovako...da ne bih kvarili svu dobru atmosferu koja im je potrebna za nastavak sezone, mislim da ce dati sve od sebe da pobjede. :roll: :)
Vom Jäger zum Gejagten

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 27 jan 2009, 00:09

Dobra kvota na Bayernov prolaz 1.55 :D ,ja iskreno mislim da ce proci ,super su odradili pripreme i mogu jednom dobrom utakmicom pobjediti i proci dalje ,nece se valjda desiti da nakon 2 kornera u 45 i 90 opet prime golove ...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 jan 2009, 11:06

Zna li iko ko je protivnički par ove utakmice za četvrtfinale?
Sent from my Philips Smart TV.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 12:33

Bayern u kupu u stuttgartu nije porazen zadnjih 20 godina,zadnji put su porazeni 9.11.89 tad je i pao berlinski zid :D
imam dobar feeling....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 jan 2009, 15:01

bistrikboy je napisao/la:Bayern u kupu u stuttgartu nije porazen zadnjih 20 godina,zadnji put su porazeni 9.11.89 tad je i pao berlinski zid :D
imam dobar feeling....
A je nemam zdf :twisted:
Al bice na nogometni-magazin.com, vjerovatno ce se moci gledat. Bar se nadam :)

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 27 jan 2009, 15:37

ribery je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Bayern u kupu u stuttgartu nije porazen zadnjih 20 godina,zadnji put su porazeni 9.11.89 tad je i pao berlinski zid :D
imam dobar feeling....
A je nemam zdf :twisted:
Al bice na nogometni-magazin.com, vjerovatno ce se moci gledat. Bar se nadam :)

Imas na zdf.de

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2009, 16:02

dr.adnan je napisao/la:Zna li iko ko je protivnički par ove utakmice za četvrtfinale?
Kod njih nije po sistemu kup uefa, tako da moze bilo koju ekipu dobiti koja prodje dalje.
Jedino je nizerazredni klub (od 3 lige) uvijek domacin.
Vom Jäger zum Gejagten

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jan 2009, 21:26

ode sosa u palermo a van bomel će na kraju sezone isto napustiti bayern a moguća zamjena mu je tymoschuk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 27 jan 2009, 22:27

Petaaardaaaa :-) jao Stuttgarta što je loš... :-) Ribery se zajebava :-) Schweini golčina!!! Toni majstor!!! Ze čudo... ma prejaki su!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 jan 2009, 22:35

Jesam rekao da ce da bude debakl. :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 22:45

Blitzkrieg bayerna...
najbolja utakmica sezone,stuttgart ni sekunde nije bio ozbiljan protivnik...
sad HSV...

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 27 jan 2009, 23:03

Ouuu Olić postigao hat trick :-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2009, 23:56

ribery je napisao/la:Jesam rekao da ce da bude debakl. :mrgreen:

Prognoza ti je bila na mjestu...ovo se zove demontaza, uz malo srece mogao je da bude dvocifren broj :o
bistrikboy je napisao/la:Blitzkrieg bayerna...
najbolja utakmica sezone,stuttgart ni sekunde nije bio ozbiljan protivnik...
sad HSV...
Jel' Bayern bio tako jak, ili je VfB bio preslab protivnik...vidjecemo vec u petak, protiv HSV. 8-)
Koliko god su veceras bili nadmocni i superiorni (sto me raduje) mislim da nisu jos ni blizu pruzili svoj maximum...da u ovoj ekipi ima jos potencijala...kol'ko hoces! :P
Vom Jäger zum Gejagten

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 28 jan 2009, 12:59

Prejaka tekma ,pokazali su jednim dijelom da su najjaci i da im niko nece moci nista uz ovakvu igru ,svi su super bili ,odbrana dobro funkcionisala ,Lahm ,Ze,Ribery po desno kara** sve ..super super :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 jan 2009, 16:20

Koji ludjak :roll: :mrgreen:
Posto smo ih razvalili, oprastam mu, al' se ne bi trebo ovako zajebavat sa penalima, pocesto ovako puca. :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 jan 2009, 10:48

Pretrpio je "kritike" za svoju nonsalanciju, ali tip je nepopravljiv...izjavoi je ako bude dosudjen penal protiv HSV, da ce ga opet on izvesti...i ako mu bude ceif, opet na isti nacin. :D :ugeek:
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 1 gost.