e dabogda vas dnjipro naguzio 6:0 u EL
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma nevjerovatno.. a lyona sam se samo pribojavao, i onda ovoJanez je napisao/la:Lyon 0:2![]()
![]()
Taman kontaš evo idu i onda Napoli i Real![]()
Enemy00 je napisao/la:Sve ide PM3
da se izvinem ovoj dvojici, al svejedno im opet ebem mater jer sam se iznervirao. iz bjesa odigram listić gdje ponovim što bi mi ostalo za 240 da su tu prošli kartoni under, znaći sevilja manje žutih, gladbah manje kornera i almeria više žutih i nabacam još kamaru parova, između ostalog fiorentina z2 koja prođe u 90+, kristianstad 3+ koji prođe u 90min, ovi žuti kartoni na almeriji na pol bilo 0 i u zadnjih 10 minuta kamara žutih, hvala sudiji, dodam još sevilja 1, onaj norveški 3+ što je pol bilo 3-1 i ostane za 556 samo real 3+ i evo ispoštovaše samo tako.Admir_Sa je napisao/la:ovoj dvojici **** koji su dobili žuti u 90+ za veronu ebem najmilije i želim što brži kraj karijere. manje od 5 kartona i do 90+ tri bila i pređe granicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CestitamAdmir_Sa je napisao/la:da se izvinem ovoj dvojici, al svejedno im opet ebem mater jer sam se iznervirao. iz bjesa odigram listić gdje ponovim što bi mi ostalo za 240 da su tu prošli kartoni under, znaći sevilja manje žutih, gladbah manje kornera i almeria više žutih i nabacam još kamaru parova, između ostalog fiorentina z2 koja prođe u 90+, kristianstad 3+ koji prođe u 90min, ovi žuti kartoni na almeriji na pol bilo 0 i u zadnjih 10 minuta kamara žutih, hvala sudiji, dodam još sevilja 1, onaj norveški 3+ što je pol bilo 3-1 i ostane za 556 samo real 3+ i evo ispoštovaše samo tako.Admir_Sa je napisao/la:ovoj dvojici **** koji su dobili žuti u 90+ za veronu ebem najmilije i želim što brži kraj karijere. manje od 5 kartona i do 90+ tri bila i pređe granicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vratilo se za juće i herenven, pa janez i ostala ekipa koja je sinoć zajedno tugovala samnnom i ebala majke holandske neka napišu brojeve računa u premieru pa im uplatim par maraka
vodi u kornerima, i jos nek dobije i to je to. ovo ostalo nek ostane ovako, zvezda vodi ubjedljivo i napoli vodibodi123 je napisao/la:Hajde Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
Ide to iz x/2...bodi123 je napisao/la:Hajde Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
Svaka cast majstore ! Uprati malo i ss.ba liguAdmir_Sa je napisao/la:da se izvinem ovoj dvojici, al svejedno im opet ebem mater jer sam se iznervirao. iz bjesa odigram listić gdje ponovim što bi mi ostalo za 240 da su tu prošli kartoni under, znaći sevilja manje žutih, gladbah manje kornera i almeria više žutih i nabacam još kamaru parova, između ostalog fiorentina z2 koja prođe u 90+, kristianstad 3+ koji prođe u 90min, ovi žuti kartoni na almeriji na pol bilo 0 i u zadnjih 10 minuta kamara žutih, hvala sudiji, dodam još sevilja 1, onaj norveški 3+ što je pol bilo 3-1 i ostane za 556 samo real 3+ i evo ispoštovaše samo tako.Admir_Sa je napisao/la:ovoj dvojici **** koji su dobili žuti u 90+ za veronu ebem najmilije i želim što brži kraj karijere. manje od 5 kartona i do 90+ tri bila i pređe granicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vratilo se za juće i herenven, pa janez i ostala ekipa koja je sinoć zajedno tugovala samnnom i ebala majke holandske neka napišu brojeve računa u premieru pa im uplatim par maraka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.