FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
R.I.P
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jogunčić: Bod u Istočnom Sarajevu bio bi dobar
Ekipu tuzlanske Slobode ovog vikenda očekuje teško gostovanje kod Slavije u Istočnom Sarajevu. Tim Vlatka Glavaša nakon prošlosedmične pobjede protiv Zrinjskog na Tušnju, pobjegao je iz opasne zone i sada se nalazi na 12. poziciji.
Međutim, daleko od toga da su Tuzlaci prebrinuli brige oko opstanka u Premijer ligi. Sloboda će u nedjelju na noge Slaviji kojoj također gori pod nogama i kojoj bi svaki novi kiks na domaćem terenu zakomplicirao život.
Junak Slobode u nekoliko predhodnih utakmice bio je stoper Samir Jogunčić koji je ovog proljeća već tri puta tresao protivničke mreže. Jogunčić vjeruje da njegov tim u Istočom Sarajevu može do pozitivnog rezultata.
Očekuje nas izuzetno teška utakmica, Slavija je u sličnoj situaciji kao i mi, stoga sigurno neće biti lako. Međutim, mi idemo na pobjedu kao i svakoj utakmici. Iskren da budem i bod bi bio veliki. Sada smo van te opasne zone i pritisak je sada manji pa se nadam da u utakmici protiv Slavije možemo ostvariti pozitivan rezultat.
Vlatko Glavaš najavio je da bi Jogunčić neku od narednih utakmica mogao početi na mjestu napadača s obzriom da ovog proljeća ima efikasniji učinak od svih centarfora tuzlanskog tima.
Neću se iznenaditi ako započnem u vrhu napada, pokušat ću i sutra da zatresem mrežu kao i u nekoliko predhodnih utakmica. Sve je do šefa i o tome kako on misli, ako on odluči da započnem u napadu, nema problema. Mislim da je u ovom trenutku dosta bitnije da se Sloboda iz Istočnog Sarajeva vrati neporažena nego to što ću ja zabiti gol, rekao je Samir Jognučić.
Slavija i Sloboda su se ove sezone sastajale već tri puta, Sloboda je na domaćem terenu ostvarila dvije pobjede dok je Tuzlake poraz u Istočnom Sarajevu od 2-0, koštao prolaska u četvrtfinale kupa BiH.
Meč između Slavije i Slobode igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati a pravdu će dijeliti Dragan Skakić iz Gradiške.
Ekipu tuzlanske Slobode ovog vikenda očekuje teško gostovanje kod Slavije u Istočnom Sarajevu. Tim Vlatka Glavaša nakon prošlosedmične pobjede protiv Zrinjskog na Tušnju, pobjegao je iz opasne zone i sada se nalazi na 12. poziciji.
Međutim, daleko od toga da su Tuzlaci prebrinuli brige oko opstanka u Premijer ligi. Sloboda će u nedjelju na noge Slaviji kojoj također gori pod nogama i kojoj bi svaki novi kiks na domaćem terenu zakomplicirao život.
Junak Slobode u nekoliko predhodnih utakmice bio je stoper Samir Jogunčić koji je ovog proljeća već tri puta tresao protivničke mreže. Jogunčić vjeruje da njegov tim u Istočom Sarajevu može do pozitivnog rezultata.
Očekuje nas izuzetno teška utakmica, Slavija je u sličnoj situaciji kao i mi, stoga sigurno neće biti lako. Međutim, mi idemo na pobjedu kao i svakoj utakmici. Iskren da budem i bod bi bio veliki. Sada smo van te opasne zone i pritisak je sada manji pa se nadam da u utakmici protiv Slavije možemo ostvariti pozitivan rezultat.
Vlatko Glavaš najavio je da bi Jogunčić neku od narednih utakmica mogao početi na mjestu napadača s obzriom da ovog proljeća ima efikasniji učinak od svih centarfora tuzlanskog tima.
Neću se iznenaditi ako započnem u vrhu napada, pokušat ću i sutra da zatresem mrežu kao i u nekoliko predhodnih utakmica. Sve je do šefa i o tome kako on misli, ako on odluči da započnem u napadu, nema problema. Mislim da je u ovom trenutku dosta bitnije da se Sloboda iz Istočnog Sarajeva vrati neporažena nego to što ću ja zabiti gol, rekao je Samir Jognučić.
Slavija i Sloboda su se ove sezone sastajale već tri puta, Sloboda je na domaćem terenu ostvarila dvije pobjede dok je Tuzlake poraz u Istočnom Sarajevu od 2-0, koštao prolaska u četvrtfinale kupa BiH.
Meč između Slavije i Slobode igra se u nedjelju sa početkom u 16:30 sati a pravdu će dijeliti Dragan Skakić iz Gradiške.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mislim da ćemo, ako budemo igrali kao i protiv Zvijezde ostvariti željeni cilj, tj. uzeti bod, jer su 3 boda ipak iluzorna protiv Slavije na njihovom terenu u ovakvoj situaciji.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trakavica ”Gavarić” nije gotova
Nakon što su Takmičarska, Disciplinska i Apelaciona komisija dale saglasnost da Sloboda nije znala za žute kartone Stefana Gavarića, i čak ih dva puta pobjedila na zelenom terenu, izgleda da ovaj slučaj nije ni približno gotov, iako se sve stišalo u medijima.
Kako saznajemo, sjednica krovne kuće našeg fudbala će biti u utorak, sa samo jednom tačkom dnevnog reda, a to je već poznati “Slučaj Gavarić”, kako su ga mediji nazvali. Komisija za propise i regularnost takmičenja svoju sjednicu održala je utorak, a u daljnjem tekstu prenosimo neke zaključke sa te sjednice: da se Takmičarska i Apelaciona komisija trebala pozvati na član 73 tačka 5 u kome piše da ako suspendovan igrač nastupi u utakmici, utakmica se registruje 3:0 ili u ovom slučaju 0:3 u korist protivnika, što je i pojasnio v.d generalnog sekretara NS/FS BiH, dodavši takođe da bi se Izvršni odbor mogao odlučiti u korist Sarajeva.
Takođe, u članu 74 tačka 3. stoji da ako klub nije znao za suspneziju igrača, što je u ovom slučaju tačno, jer čelni ljudi Olimpika, sada namjerno ili ne, nisu poslali u ispisnici da je Gavarić supendiran. Ali opet komisija za propise navodi jedan, tako reći paradoks, da su čelni ljudi Slobode morali nazvati Olimpik ili savez da provjere stanje njegovih kartona. Sada potpisnik ovih redova postavlja pitanje ko je ovdje lud, a ko normalan? Ako u ispisnici stoji da dotični nije suspendiran, iz kojeg razloga da se zove Olimpik ili savez. Najbolje dati Sarajevu tri boda, pa neka uživaju, jer, od nekada renomiranog kluba, spali su na niske grane, da prosjače i traže tri boda, iako su dva puta izgubili utakmicu za zelenim terenom. U narednim danima ovaj događaj kao iz španskih sapunica trebao bi biti konačno gotov, a glavni akteri se konačno posvetiti onome što najbolje znaju, a to je igranju fudbala.
Nakon što su Takmičarska, Disciplinska i Apelaciona komisija dale saglasnost da Sloboda nije znala za žute kartone Stefana Gavarića, i čak ih dva puta pobjedila na zelenom terenu, izgleda da ovaj slučaj nije ni približno gotov, iako se sve stišalo u medijima.
Kako saznajemo, sjednica krovne kuće našeg fudbala će biti u utorak, sa samo jednom tačkom dnevnog reda, a to je već poznati “Slučaj Gavarić”, kako su ga mediji nazvali. Komisija za propise i regularnost takmičenja svoju sjednicu održala je utorak, a u daljnjem tekstu prenosimo neke zaključke sa te sjednice: da se Takmičarska i Apelaciona komisija trebala pozvati na član 73 tačka 5 u kome piše da ako suspendovan igrač nastupi u utakmici, utakmica se registruje 3:0 ili u ovom slučaju 0:3 u korist protivnika, što je i pojasnio v.d generalnog sekretara NS/FS BiH, dodavši takođe da bi se Izvršni odbor mogao odlučiti u korist Sarajeva.
Takođe, u članu 74 tačka 3. stoji da ako klub nije znao za suspneziju igrača, što je u ovom slučaju tačno, jer čelni ljudi Olimpika, sada namjerno ili ne, nisu poslali u ispisnici da je Gavarić supendiran. Ali opet komisija za propise navodi jedan, tako reći paradoks, da su čelni ljudi Slobode morali nazvati Olimpik ili savez da provjere stanje njegovih kartona. Sada potpisnik ovih redova postavlja pitanje ko je ovdje lud, a ko normalan? Ako u ispisnici stoji da dotični nije suspendiran, iz kojeg razloga da se zove Olimpik ili savez. Najbolje dati Sarajevu tri boda, pa neka uživaju, jer, od nekada renomiranog kluba, spali su na niske grane, da prosjače i traže tri boda, iako su dva puta izgubili utakmicu za zelenim terenom. U narednim danima ovaj događaj kao iz španskih sapunica trebao bi biti konačno gotov, a glavni akteri se konačno posvetiti onome što najbolje znaju, a to je igranju fudbala.
Hoće li Tušanj biti žrtva zavjere moćnih klubova?
Iako su na nogometnom igralištu već uveliko zakoračili ka ostanku u Premijer ligi, Tuzlacima ponovno prijete vraćanjem u „zonu sumraka“. Zaključak Komisije za propise, po kojem je Sloboda trebala znati da Stefan Gavarić ima tri žuta kartona, te da nije smio nastupiti protiv Sarajeva, nagovještava novi zaplet u slučaju koji od početka proljetnog dijela prvenstva plijeni medijsku pozornost, pišu danas zagrebačke “Sportske novosti”
Spomenuta je komisija uputila svoj stav Izvršnom odboru NS BiH koji bi, 19. travnja, mogao natjerati Povjerenstvo za natjecanje da, suprotno prvobitnoj odluci, susret registrira sa 3:0 u korist Sarajeva.
U tuzlanskoj Slobodi drže da je u pitanju zavjera protiv njih, te da bi momčad s Tušnja mogla postati žrtva igara moćnijih klubova, poput Sarajeva.
- Da bismo osvojili tri boda morali smo Sarajevo pobijediti dva puta, a eto sada opet neki spominju igre za zelenim stolom – komentirao je šef Stručnog štaba Slobode Vlatko Glavaš.
U klubu kod Kapije drže da Izvršni odbor ne bi smio odlučivati suprotno onome što su već raspravila i konstatovala dva tijela Saveza, Povjerenstvo za natjecanje i Apelacijski sud NS BiH.
Podsjećamo, oba su tijela zaključila da je u cijeloj stvari glavni krivac Olimpik, koji Gavariću nije izdao ispravnu ispisnicu. Čak su Gavariću i Olimpiku odmjere novčane kazne.
U atmosferi iščekivanja hoće li pobijediti pravda ili pritisak iz Sarajeva, momčad Slobode priprema se za nedjeljni sraz sa Slavijom. Čak sedmorici nogometaša, Denisu Mujkić, Tariku Okanoviću, Stefanu Gavariću, Semjonu Miloševiću, Samiru Jogunčiću i Senadu Mujiću prijeti „žutica“, jer imaju po dvije opomene. Zbog toga će strateg Tuzlaka, najvjerojatnije, u Lukavici izvesti kombinirani sastav. Koga će poštedjeti mogućnosti dobijanja trećeg žutog kartona i izostanka protiv Željezničara iduće srijede na Tušnju, još ne zna, ali najvjerojatnije će to biti Denis Mujkić, Semjon Milošević i Samir Jogunčić.
Unatoč tome, Sloboda će pokušati protiv Slavije doći barem do boda, kao prošle sezone, kada su igrači Slobode odigrali 0:0 i prvi i jedini put se sa tog stadiona vratili neporaženi.
Iako su na nogometnom igralištu već uveliko zakoračili ka ostanku u Premijer ligi, Tuzlacima ponovno prijete vraćanjem u „zonu sumraka“. Zaključak Komisije za propise, po kojem je Sloboda trebala znati da Stefan Gavarić ima tri žuta kartona, te da nije smio nastupiti protiv Sarajeva, nagovještava novi zaplet u slučaju koji od početka proljetnog dijela prvenstva plijeni medijsku pozornost, pišu danas zagrebačke “Sportske novosti”
Spomenuta je komisija uputila svoj stav Izvršnom odboru NS BiH koji bi, 19. travnja, mogao natjerati Povjerenstvo za natjecanje da, suprotno prvobitnoj odluci, susret registrira sa 3:0 u korist Sarajeva.
U tuzlanskoj Slobodi drže da je u pitanju zavjera protiv njih, te da bi momčad s Tušnja mogla postati žrtva igara moćnijih klubova, poput Sarajeva.
- Da bismo osvojili tri boda morali smo Sarajevo pobijediti dva puta, a eto sada opet neki spominju igre za zelenim stolom – komentirao je šef Stručnog štaba Slobode Vlatko Glavaš.
U klubu kod Kapije drže da Izvršni odbor ne bi smio odlučivati suprotno onome što su već raspravila i konstatovala dva tijela Saveza, Povjerenstvo za natjecanje i Apelacijski sud NS BiH.
Podsjećamo, oba su tijela zaključila da je u cijeloj stvari glavni krivac Olimpik, koji Gavariću nije izdao ispravnu ispisnicu. Čak su Gavariću i Olimpiku odmjere novčane kazne.
U atmosferi iščekivanja hoće li pobijediti pravda ili pritisak iz Sarajeva, momčad Slobode priprema se za nedjeljni sraz sa Slavijom. Čak sedmorici nogometaša, Denisu Mujkić, Tariku Okanoviću, Stefanu Gavariću, Semjonu Miloševiću, Samiru Jogunčiću i Senadu Mujiću prijeti „žutica“, jer imaju po dvije opomene. Zbog toga će strateg Tuzlaka, najvjerojatnije, u Lukavici izvesti kombinirani sastav. Koga će poštedjeti mogućnosti dobijanja trećeg žutog kartona i izostanka protiv Željezničara iduće srijede na Tušnju, još ne zna, ali najvjerojatnije će to biti Denis Mujkić, Semjon Milošević i Samir Jogunčić.
Unatoč tome, Sloboda će pokušati protiv Slavije doći barem do boda, kao prošle sezone, kada su igrači Slobode odigrali 0:0 i prvi i jedini put se sa tog stadiona vratili neporaženi.
- slani grad
- Kontakt:
SLUCAJ GAVARIC
...pa j.e.b.e.m im majku vise....koja stoka
nek im smradovima dadnu bodove j.e.b.a.l.i. im bodovi majku vise....
koji su tolobiji i mesetari...i jos citam u onim tajkunskim novinama AVAZU...ogroman naslov preko gotovo cijele strane o slucaju Gavaric...u najmanju ruku ko da je mesi potpiso za torpedo...ffffuuuuuuujjjjjjjjjjjjj

nek im smradovima dadnu bodove j.e.b.a.l.i. im bodovi majku vise....
koji su tolobiji i mesetari...i jos citam u onim tajkunskim novinama AVAZU...ogroman naslov preko gotovo cijele strane o slucaju Gavaric...u najmanju ruku ko da je mesi potpiso za torpedo...ffffuuuuuuujjjjjjjjjjjjj

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma vidis da pokusavaju spasit sezonu,naredali losih rezultata,pa sad bilo kako hoce 3 boda,ne bi me cudili i da su platili Bakovica da im da 3 boda,2 komisije prosle,sad dodje neka 3.Sumar platio da im dadnu 3 boda,jer vidi da je uprava se polako raspada,a on bi sljedeci trebao biti,pa se digao na sve strane,i ako dobije 3 boda ima da se hvali po drzavi,al eto nek im dadnu ta famozna 3 boda,koja hoce ko ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Momcino neka ti je vjecni rahmet i laka crna zemlja.harry_90 je napisao/la:Tužna godišnjica: Otkriven spomenik Ervinu Čejvanoviću
U prisustvu najbliže rodbine, prijatelja, nogometaša i košarkaša Slobode, predstavnika drugih klubova iz sastava SD Sloboda, navijača Fukara, te drugih, na groblju Trnovac danas u 16 sati otkriven je lijepi spomenik Ervinu Čejvanoviću (25), bivšem kadetu FK Sloboda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovako,necu da provociram,dakle,suman je vec otisao iz kluba i on s tim nema veze,ovo nije treca komisija,nego zalba na to sto se nije islo prema pravilniku,jer se krsio ZAKON...dakle,ova komisija je samo rekla da nije uradjeno po zakonu i kako treba,a sada ova iduca komisija daje konacnu odluku o tome,naravno,vi smatrate da mi imamo taj lobi (jak nam lobi 17 zutih i 7crvenih) mi smatramo da ste vi imali kada je ponovljena tekma i to je to ....harry_90 je napisao/la:Ma vidis da pokusavaju spasit sezonu,naredali losih rezultata,pa sad bilo kako hoce 3 boda,ne bi me cudili i da su platili Bakovica da im da 3 boda,2 komisije prosle,sad dodje neka 3.Sumar platio da im dadnu 3 boda,jer vidi da je uprava se polako raspada,a on bi sljedeci trebao biti,pa se digao na sve strane,i ako dobije 3 boda ima da se hvali po drzavi,al eto nek im dadnu ta famozna 3 boda,koja hoce ko ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Probisvjet
- Kontakt:
jE BOih vise slucaj Gavaric
Nek im daju vise ta tri boda jhebo ih gladne! Koga sit Ku rs c nije napravio uvijek ce biti gladan.
DAJTE LIHNJAMA TA TRI BODA

Nek im daju vise ta tri boda jhebo ih gladne! Koga sit Ku rs c nije napravio uvijek ce biti gladan.
DAJTE LIHNJAMA TA TRI BODA

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To su bolesno prokleti... Dabogda NIKAD vise ne vidjeli Evrope a kamoli tituleProbisvjet je napisao/la:jE BOih vise slucaj Gavaric![]()
DAJTE LIHNJAMA TA TRI BODA![]()
Spammer
johnnyHZ je napisao/la:ovako,necu da provociram,dakle,suman je vec otisao iz kluba i on s tim nema veze,ovo nije treca komisija,nego zalba na to sto se nije islo prema pravilniku,jer se krsio ZAKON...dakle,ova komisija je samo rekla da nije uradjeno po zakonu i kako treba,a sada ova iduca komisija daje konacnu odluku o tome,naravno,vi smatrate da mi imamo taj lobi (jak nam lobi 17 zutih i 7crvenih) mi smatramo da ste vi imali kada je ponovljena tekma i to je to ....harry_90 je napisao/la:Ma vidis da pokusavaju spasit sezonu,naredali losih rezultata,pa sad bilo kako hoce 3 boda,ne bi me cudili i da su platili Bakovica da im da 3 boda,2 komisije prosle,sad dodje neka 3.Sumar platio da im dadnu 3 boda,jer vidi da je uprava se polako raspada,a on bi sljedeci trebao biti,pa se digao na sve strane,i ako dobije 3 boda ima da se hvali po drzavi,al eto nek im dadnu ta famozna 3 boda,koja hoce ko ...
Predlažem da se torpediću daju tri boda SADAKE! Bijedu je uvijek trebalo pomagat!!!
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:ovako,necu da provociram,dakle,suman je vec otisao iz kluba i on s tim nema veze,ovo nije treca komisija,nego zalba na to sto se nije islo prema pravilniku,jer se krsio ZAKON...dakle,ova komisija je samo rekla da nije uradjeno po zakonu i kako treba,a sada ova iduca komisija daje konacnu odluku o tome,naravno,vi smatrate da mi imamo taj lobi (jak nam lobi 17 zutih i 7crvenih) mi smatramo da ste vi imali kada je ponovljena tekma i to je to ....harry_90 je napisao/la:Ma vidis da pokusavaju spasit sezonu,naredali losih rezultata,pa sad bilo kako hoce 3 boda,ne bi me cudili i da su platili Bakovica da im da 3 boda,2 komisije prosle,sad dodje neka 3.Sumar platio da im dadnu 3 boda,jer vidi da je uprava se polako raspada,a on bi sljedeci trebao biti,pa se digao na sve strane,i ako dobije 3 boda ima da se hvali po drzavi,al eto nek im dadnu ta famozna 3 boda,koja hoce ko ...
Predlažem da se torpediću daju tri boda SADAKE! Bijedu je uvijek trebalo pomagat!!!
Evo im tri k***a
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
@AulleTa i Raz_ba
TJESITE SE

TJESITE SE

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Šta ćete vi, BUTE MIRNI ako vam ko da kakvih bodova pa odete u Evropu sa igrom kakvu sada imate, pobijediće vas kakav crnogorski drugoligaš sa nekom bezobraznom cifrom. Nemojte se brukat bezveze. Možda vi sad ne biste ni Modriču mogli pobijedit, a hoćete u Evropu.Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba
TJESITE SE![]()
![]()
![]()
A đe da znam?!
Butmiran je napisao/la:@AulleTa i Raz_ba
TJESITE SE![]()
![]()
![]()
Jarane mi smo pobijedili u dvije utakmice na zelenom TERENU, uzeli bod u gostima i opet vi nesto ´ocete , a Evropu cete vidjet kad vam Osim, Šehić, il´ Trivunović pošalju razgeldnicu

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira
kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave

Ti si najludji ovdje al bas ono najludji.harry_90 je napisao/la:Pustite ih ba,ja ne znam zasto se prepirete sa njima,vidite ljudi dobiju leotara 3:0 i odmah su najaci u ligi,psst,do jucer pricaju prrotiv uprave lose,cim dobiju Leotara,odmah promjene se,igraju kako uprava svira![]()
kakvi oni i evropa,to jedino uz pomoc lopovskih radnji,gdje su i najpoznatiji,mogu doci,danas ce ih Celik razbit,nece biti boljeg dana ako ih razbiju,da pricaju opet protiv uprave
Kaze navijaci Zelje pjevaju Sarajevu Jedan je Hase Osima su dva 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.