Kečina ko kuća.gonzales je napisao/la:Valjda je neko ispratio, apsolutni poklon dana

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kečina ko kuća.gonzales je napisao/la:Valjda je neko ispratio, apsolutni poklon dana
Kad je covjek proklet i ubaci je zadnju. Hajmo sad ostale prodjite pa da bem od do.GazijaKalesija je napisao/la:Paderborn - Bremen 1
Verona - Sassuolo ps1;pm3, birajte, oboje prolazi. Ja igram pm3![]()
Gladbach - Wolfsburg X, tačan rezultat 2:2![]()
Lens - Monako 2, ko vrata.![]()
Everton - United 1x![]()
Arsenal - Chelsea 1![]()
Altach - Austria 1 @2.80, ko vrata također![]()
FSV Frankfurt - Aalen 2 @2.80.![]()
U premieru na markicu 926,46. AJMO SPREČA
dva puta je imala brejk i **** izgubi !! DaBogda joj za lijeka trebalo !bodi123 je napisao/la:Wozniacki mrtve ti ****, ruke dabogda obje polomila, vodi 5 3 i gubi mec 7 5 svu ti familiju ****
koji smradzgmiky je napisao/la:smrdi ovaj basel danas
eto jedna ode do četvorke, trebala bi i druga, ajmo do šesticezgmiky je napisao/la:kako imam feeling da će se nijemci danas raspucati ko ludi. jedna od ove dvije tekme ide na 6,7 komada...wolfsburg? nije dugo
što ne odmoriš par dana?Admir_Sa je napisao/la:ovoj dvojici **** koji su dobili žuti u 90+ za veronu ebem najmilije i želim što brži kraj karijere. manje od 5 kartona i do 90+ tri bila i pređe granicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako danas stojis eo ja cekam Twente pm3 i Colo Colo oba dajuh za 80, al dabogda...CC prvo 0 0Janez je napisao/la:Ahaaa onda ti je oproštenoinvincible1921 je napisao/la:gdje HSV bio ganjo sam cifrual pao za 300 hernven 3+ i barca ne dobija 2 razlike
jes da su dva para al zamalo ocami
![]()
Pihhh doduše Herenveen je i @Admir_Sa koštao love jer mu je kasnije Anderlecht dobio 5:1
Svaka čast uglavnom brate samo neka su dobitni nije bitna cifra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.