tuzlak1987 je napisao/la:Kao takvi kako si naveo to naj naj naj red je bio i da se oglasite zadnjih 5 godina, a ne sada kada vas neko jednom osteti svakih 5 godina.. Licemjeri jedni!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tuzlak1987 je napisao/la:Kao takvi kako si naveo to naj naj naj red je bio i da se oglasite zadnjih 5 godina, a ne sada kada vas neko jednom osteti svakih 5 godina.. Licemjeri jedni!
Zeljo je u proteklih 5 godina koje ti spominjes puno vise ostecen nego poguran. Samo sto se to nije spominjalo jer smo imali odlicnu ekipu kojoj ni sudije nisu nista mogle. Sad vec nemamo, pa nas te sudijske "greske" mogu dokusuriti.tuzlak1987 je napisao/la:Kao takvi kako si naveo to naj naj naj red je bio i da se oglasite zadnjih 5 godina, a ne sada kada vas neko jednom osteti svakih 5 godina.. Licemjeri jedni!
Reci mi utakmicu u kojoj je sloboda dobila gol iz ofsajda i da joj nije sviran cist penal ko suza ?tuzlak1987 je napisao/la:Da da jeste, trebali ste se i oglasiti kada ste igrali sa Leotarom 3 za 6.. Mislim da je i to bilo na stetu kvaliteta lige ali mozda vam tad nije kvalitet lige i postenje bilo primarno. A sada kada nemate najjacu ekipu posteni postali..
Ti jos nece da prihvatit cinjenicu da je tvoj klub tu sezonu izgubio sve sto se moze izgubiti, pa cak i ono zadnje kolo gdje je opet sam za sebe sudbinu krojio ! Zasto protiv Slavije niste presli centra i sebi pobjedom obezbjedili opstanak ?tuzlak1987 je napisao/la:Da da jeste, trebali ste se i oglasiti kada ste igrali sa Leotarom 3 za 6.. Mislim da je i to bilo na stetu kvaliteta lige ali mozda vam tad nije kvalitet lige i postenje bilo primarno. A sada kada nemate najjacu ekipu posteni postali..
No penalty. Hajde plavi malo se spustite kao da ste jedini koji ste prevareni.pile87 je napisao/la:Reci mi utakmicu u kojoj je sloboda dobila gol iz ofsajda i da joj nije sviran cist penal ko suza ?tuzlak1987 je napisao/la:Da da jeste, trebali ste se i oglasiti kada ste igrali sa Leotarom 3 za 6.. Mislim da je i to bilo na stetu kvaliteta lige ali mozda vam tad nije kvalitet lige i postenje bilo primarno. A sada kada nemate najjacu ekipu posteni postali..
kad ti ponestaje argumenata, povlacis se... dobro dobro...tuzlak1987 je napisao/la:Ma necemo opet jednu 100 puta prezvakani temu. Meni je bio cilj samo da ukazem da niko nije cist i da su svi isti kada ide njima u korist te onda pravdaju to.. Uglavnom isti svako, niko nije dostojanstven kada se to desi da prizna.
Nismo je ba prodali pustili prijateljski klub da opstane...tuzlak1987 je napisao/la:Ne vec mi se ne prica o tome po stoti put.
Kao vi ne shvatate da ste prodali utakmicu nesto, pa nama nabadate sto nismo uzeli bod Slaviji. Sto nije uopste za povezati, to sto je Slavija dobila Slobodu ne negira to da je Zeljo dao tri boda Leotaru.. Znaci sada se javljate sa argumentima za postenje lige? A sami ucestvujete kada vam odgovara u njenom razaranju i jos necete da priznate.
Pa kolika je to kolicina arogancije i licemjerstva.
Od danas nece vise nista biti isto jel se sjecas toga ? I bas se dobro razumijes u fudbal kad ti ono nije penalMCMXLVI je napisao/la:
No penalty. Hajde plavi malo se spustite kao da ste jedini koji ste prevareni.
Vi ste najbolji sto se tice stvaranje drame oko necega.
Ja sam ti postavio konkretno pitanje nije Zeljo prvi put ostecen ali ovo juce je bas bilo ocigledno i bilo je toliko tendeciozno da ne mozes zatvoriti oci na to.tuzlak1987 je napisao/la:Ma necemo opet jednu 100 puta prezvakani temu. Meni je bio cilj samo da ukazem da niko nije cist i da su svi isti kada ide njima u korist te onda pravdaju to.. Uglavnom isti svako, niko nije dostojanstven kada se to desi da prizna.
svaki put kad vama se nesto desi, brujite vise od avaza i to mora cijeli region znati, da je sarajevo osteceno...orbit je napisao/la:kone kme kme kme
jeste, mi smo u svemu gori od vas, vi ste sjajni, divni, bajni, najpošteniji, najodaniji, naj naj naj .jovanmaksimovic je napisao/la:svaki put kad vama se nesto desi, brujite vise od avaza i to mora cijeli region znati, da je sarajevo osteceno...orbit je napisao/la:kone kme kme kmevama to kme kme vise pase...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.