KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 14 apr 2010, 11:13

cikac je napisao/la:
CP3 je napisao/la:Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,
zalosno rukovodstvo i uprava ....
zasto da funkcionise kada moze i GORE ...
kakva šuplja, nevjerovatno. :o
po toj teoriji, koliko su očekivali od bh telecoma? dva miliona? pa ni u najboljim danima telekom nije dao milion.
nemojte bezveze lupati, kad pomislim da ne može gore, izađu ove mahalske teorije zavjere da i onako crno stanje još dodatno nagrde.
decko vrlo dobro zna sta prica....tako da nemoj da ga napadas bezveze...zna se zasto se ne pihvacaju ponude ostalih....zato sto se preko telecoma, ase vrse necasne radnje....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 apr 2010, 11:28

neno#4 je napisao/la:@Kevine, dobili su oni itekako para ove godine, ne sve, ali dosta.....
e onda je to neka druga prica
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 14 apr 2010, 17:45

Moj Kevine dobili su oni više plata nego igrači Partizana!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 14 apr 2010, 20:01

neno#4 je napisao/la:
cikac je napisao/la:
CP3 je napisao/la:Cuo sam da je Mtel davao kao sponzor milion ,a da uprava nije prihvatila cekala BH telekom ,,
po toj teoriji, koliko su očekivali od bh telecoma? dva miliona? pa ni u najboljim danima telekom nije dao milion.
nemojte bezveze lupati, kad pomislim da ne može gore, izađu ove mahalske teorije zavjere da i onako crno stanje još dodatno nagrde.
decko vrlo dobro zna sta prica....tako da nemoj da ga napadas bezveze...zna se zasto se ne pihvacaju ponude ostalih....zato sto se preko telecoma, ase vrse necasne radnje....
!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 14 apr 2010, 20:30

cikac -da nebi lupao gluposti ,,to se lako provjeri ,,jer je to informacija PROVJERENA iz izvora vrha i uprave ...
kod nas jesu srbijanski igraci koji tamo nemaju sansi ,ali je kod nas i uprava stranacka ...
Zamisli kakva bi bila reakcija SDA stranke da je Imamovic prihvatio ugovor sa Mtelom...
:twisted: :oops: :lol: Konakovic je dogurao skoro do nacelnika opcine ,,, Imamovic cuva svoj rejting ,
ali kada privatizuje klub sve ce to ici lakse ...

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 15 apr 2010, 15:25

CP3 je napisao/la:cikac -da nebi lupao gluposti ,,to se lako provjeri ,,jer je to informacija PROVJERENA iz izvora vrha i uprave ...
kod nas jesu srbijanski igraci koji tamo nemaju sansi ,ali je kod nas i uprava stranacka ...
Zamisli kakva bi bila reakcija SDA stranke da je Imamovic prihvatio ugovor sa Mtelom...
:twisted: :oops: :lol: Konakovic je dogurao skoro do nacelnika opcine ,,, Imamovic cuva svoj rejting ,
ali kada privatizuje klub sve ce to ici lakse ...
Ako htjedne privatizovati ovo što ostane od kluba. Al dobro, to je oprobana logika na našim prostorima. S...i , pa onda za džaba kupi. Nego, sinoć čitam na txt tv Hayat, kako se za iduću sezonu pregovara oko povratka Ikone, Mr.Beana i Ivanovića, a da od sadašnjeg sastava ostaju samo Muha, Zlaja i Božo, ostalo leti. Za kapitena nam se kao interesuju neki Španci, te su mu odriješene ruke u tom smjeru. To i ne bi bilo toliko loše, al koliko u tome ima istine.Ima li neko info više o navedenom.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 15 apr 2010, 16:59

neno#4 je napisao/la:
cikac je napisao/la:
simpatičan si mi, ali to što se družiš sa nekim dječacima iz juniorskog pogona ne znači da si upućen u kompletnu politiku u klubu do te mjere da nam baš svima prosipaš priču ko da ti je boško dedo.

da imaš bar malo veću kilometražu iza sebe, znao bi da u 2010. godini u BiH ne postoji firma koja bi u sportu odbila milion, kao ni ona koji bi ga dala, pa ti nikakav kvazičlan uprave i imamovićev priljepak koji pokušava da ispadne bitan pred dječacima ne bi mogao plasirati šuplje priče.

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 15 apr 2010, 21:46

Ako tako mislis neka ti bude ,,ali ovo sam cuo iz krugova bliskih samom vrhu ...
Nebih da se natezem i objasnjavam ,ali neko ce ti sa foruma vec to objasniti ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2010, 21:52

@cikac, majstore da li ti znas sta pricas...relativno si novi na forumu, pa vjerovatno jos ne znas par stvari...ja vrlo dobro znam ovu pricu i vrlo dobro znam ko je covjek sto pise iza nika CP3....ti si tek "frisak" i dosao si tu da prosipas neku pricu, kao eto nijedna firma nije odbila tolike pare.....evo ja cu da ti kazem ko je bosni davao enormnu sumu novca, a onda se jednostavno povukao...@deniso ti moze to bolje da pojasni jer on poznaje covjeka itekako dobro....mislim nema potrebe da se odmah napadamo....jesam li ja tebe uvrijedio, nisam..to sto ti odmah po defaultu pocinjes da resetas neku paljbu, kao eto sto se ja druzim sa nekim iz juniorskog pogona, kvazi clan uprave i tako te stvari...jel ti stvarno mislis da bi nas beg imamovic odbio tolike pare da moze i da smije da odbije telekom tako glatko....ja cu da ti kazem da je telekom prosle godine od iznosa koji je trebao da uplati platio samo pola....mislim, cuj kilometri neki, nema razlog da pljujes po meni, ali sta fali navikao sam ja to...pokusali su i iskusniji pa nisu uspjeli ;) ;) ;) ;)

ono sto je tacno da se bas spominje povratak ikone i bavketa...ivan bi vjerovatno ostao samo je pitanje da li moze fiziciki da izdrzi ovaj nivo...sve zavisi, od toga da li cemo da igramo nlb i da li cemo da napravimo iole konkurentnu ekipu.....

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 15 apr 2010, 21:58

U svemu se slazemo ,NENO znas sve iz prve ruke ,netreba ti se objasnjavati ....

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 15 apr 2010, 23:30

sta je cilj kkbosne do kraja sezone?
titula ili plasman u nlb ligu(drugo mjesto)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 apr 2010, 23:33

Hebo majku ovdje sve forumasi bliski upravi, sta god se napise demant stize vrlo brzo,pa ni clanovi uprave nemaju toliko informacija. Zato mi je ovo najzanimljivija tema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2010, 23:53

Denizmare je napisao/la:Hebo majku ovdje sve forumasi bliski upravi, sta god se napise demant stize vrlo brzo,pa ni clanovi uprave nemaju toliko informacija. Zato mi je ovo najzanimljivija tema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma ne, ovo su ti opcepoznate stvari, kako asa izlazi na tendere i slicno...koje sve uslove mora da ispuni "ispod stola" da bi dobili...na nekome kola moraju da se slome, pretezno na bosni, u cijim prostorijama struje svako malo nestane....i sve ostale malverzacije koje se rade, i na koji nacin se finasiraju investicije buduce....ja rijetko kada pisem o tome stvarno pretezno o kosarci, ali neke elemntarne stvari moraju jednostavno da se spomenu...nekada davno na nekom drugom mjestu jedan odlicni forumas je pisao ove stvari i na takav nacin ih predstavljao da je tacno pogodio u srz....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 apr 2010, 23:56

otok je napisao/la:sta je cilj kkbosne do kraja sezone?
ono sto je najnezgodnije, to sto ulazak u finale ne garantuje NLB, jer se ide na pozivnicu, medjutim mislim da ne bi imalo smisla dati pozivnicu igokei a mi u finalu ili obratno....mada ne mozes nikada da znas....

Ostalo je samo ime.....

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 15 apr 2010, 23:59

neno#4 je napisao/la:
ono sto je najnezgodnije, to sto ulazak u finale ne garantuje NLB, jer se ide na pozivnicu, medjutim mislim da ne bi imalo smisla dati pozivnicu igokei a mi u finalu ili obratno....mada ne mozes nikada da znas....
kako god da zavrsi prvenstvo,mislim da mozemo ocekivati pozivnicu ispred igokee i sirokog :oops:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 apr 2010, 00:00

neno#4 je napisao/la:
znaci prvak ide nema nista pobjednik lige 6, samo prvak ide sigurno :?: :?: i drugo mjesto u nlb pozivnica...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 apr 2010, 00:17

Barney Stinson je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
znaci prvak ide nema nista pobjednik lige 6, samo prvak ide sigurno :?: :?: i drugo mjesto u nlb pozivnica...
mislim da je trebalo da bude ono bodovanje....ono kao ko bude imao najvise bodova da taj ide...tako je bilo prosle godine(pobjednik lige 6 isao direktno u nlb), ko ce da ih sve pohvata :D :D :D :D :D ...ali svejedno je kada ce siroki da bude i prvak i pobjednik lige 6, nema to nikakve veze.....

@otok, slazem se da cemo mi da imamo prednost ispred igokee, bez obzira koliko oni imali dodika ili nekog drugog..jer u cilju nlb - a da ima sarajevo, a plus posjedujemo 20 posto dionica.....

Ostalo je samo ime.....

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 16 apr 2010, 13:54

@otok, slazem se da cemo mi da imamo prednost ispred igokee, bez obzira koliko oni imali dodika ili nekog drugog..jer u cilju nlb - a da ima sarajevo, a plus posjedujemo 20 posto dionica.....[/quote]

Jesi li siguran u taj procenat.Meni se čini da je on manji!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 apr 2010, 14:24

@neno
jedu **** svake godine nesto drugacije... bgti bili im lakse bilo dva finalista idu i gotovo, a ovako ce sada sranje biti sa tim pozivnicama...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 16 apr 2010, 14:39

neno#4 je napisao/la:@cikac, majstore da li ti znas sta pricas...relativno si novi na forumu, pa vjerovatno jos ne znas par stvari...ja vrlo dobro znam ovu pricu i vrlo dobro znam ko je covjek sto pise iza nika CP3....ti si tek "frisak" i dosao si tu da prosipas neku pricu, kao eto nijedna firma nije odbila tolike pare.....evo ja cu da ti kazem ko je bosni davao enormnu sumu novca, a onda se jednostavno povukao...@deniso ti moze to bolje da pojasni jer on poznaje covjeka itekako dobro....mislim nema potrebe da se odmah napadamo....jesam li ja tebe uvrijedio, nisam..to sto ti odmah po defaultu pocinjes da resetas neku paljbu, kao eto sto se ja druzim sa nekim iz juniorskog pogona, kvazi clan uprave i tako te stvari...jel ti stvarno mislis da bi nas beg imamovic odbio tolike pare da moze i da smije da odbije telekom tako glatko....ja cu da ti kazem da je telekom prosle godine od iznosa koji je trebao da uplati platio samo pola....mislim, cuj kilometri neki, nema razlog da pljujes po meni, ali sta fali navikao sam ja to...pokusali su i iskusniji pa nisu uspjeli ;) ;) ;) ;)
to što sam nov na ovom forumu i ne znam lično CP3 ili Denisoa, ne znači da ne poznajem stanje, a ni da sam glup pa da mi se svašta može provići kao istina. ne poznaješ ni ti moje prijatelje, pa to ne vidim kao neki svoj jak argument.

boldirano je upravo i ono što ja govorim. ne mislim da bi ih odbio. ne mislim ni da mu ih je neko ponudio. za telekom je (da izvineš) krv propišao i da dobije ovu mizeriju što je dobio, a ne da još razmišlja i njih da odbije. vi izgleda još živite u 2005/06. godini? bosna nije hit, ne lome se koplja oko nje, a sponzorišu je oni koji moraju. sad je željo hit, dolazi sarajevo, rk bosna je popularnija od kk, tu je i fudbalska reprezentacija koja praktično nije postojala prije 5 godina.

znači sda linija ne ide u pravcu šteljenja telekomu da bude sponzor bosni, nego šteljenja bosni da dobije telekom za sponzora.

reci mi jednog, a ja ću ti ih naborjati deset. (kažeš i sam "povukao se" nije ga bosna odbila. ne odbija se lova tako lako, pogotovo ne taj navedeni milion km)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.