NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 29 mar 2015, 21:47

SiouxLukavac je napisao/la:Cestitam na dobrim rezultatima u ovoj polusezoni. Zasluzujete da budete u vrhu. Pozdrav i sretno u nastavku Bihcani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala, sretno i vama ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 08 apr 2015, 21:10

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 apr 2015, 18:53

anonymous001 je napisao/la:haha a bi bilo pomalo smijesno da se odjednom prikljucimo u borbu za Premijer Ligu jer smo u prvom dijelu sezone bili na dnu ... kako god bilo veoma sam zadovoljan sa Jedinstvom! u nas opstanak u prvoj ligi ne sumnjam vise,lakse se dise ali nadam se da cemo pobjediti i Gradinu sad u sljedećem kolu .. onda bi se stvarno stvari zahuktale. sa Janjošem je sve moguce, stvarno je covjek strucnjak nemam rijeci !
Sta ima prijatelju stari? Daj kakve su prognoze, iz prve ruke. Ove sezone znam da ne mozete nista, ali jel' sta pripremaju za iducu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 14 apr 2015, 20:23

Probisvjet je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:haha a bi bilo pomalo smijesno da se odjednom prikljucimo u borbu za Premijer Ligu jer smo u prvom dijelu sezone bili na dnu ... kako god bilo veoma sam zadovoljan sa Jedinstvom! u nas opstanak u prvoj ligi ne sumnjam vise,lakse se dise ali nadam se da cemo pobjediti i Gradinu sad u sljedećem kolu .. onda bi se stvarno stvari zahuktale. sa Janjošem je sve moguce, stvarno je covjek strucnjak nemam rijeci !
Sta ima prijatelju stari? Daj kakve su prognoze, iz prve ruke. Ove sezone znam da ne mozete nista, ali jel' sta pripremaju za iducu?
Kuha se to za iducu sezonu Janjos polako pravi ekipu, a i znas da su iduce godine izbori tako da ce biti borbe za PL 100% :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 apr 2015, 00:01

Borba za PL ce biti 200% samo je pitanje hocemo je izboriti, ja samo zelim da Janjos ostane iducu sezonu, da ne bi slucajno sta iskrslo pa da ode covjek :pray:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 15 apr 2015, 11:54

LloriS je napisao/la:Borba za PL ce biti 200% samo je pitanje hocemo je izboriti, ja samo zelim da Janjos ostane iducu sezonu, da ne bi slucajno sta iskrslo pa da ode covjek :pray:
Ako je Emdzi stalo do jos jednog mandata, onda ce on sve uciniti da uvede Jedinstvo u PL, i nece se libiti da na sve nacine to i ostvari...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 apr 2015, 14:03

Mirzoni89 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Borba za PL ce biti 200% samo je pitanje hocemo je izboriti, ja samo zelim da Janjos ostane iducu sezonu, da ne bi slucajno sta iskrslo pa da ode covjek :pray:
Ako je Emdzi stalo do jos jednog mandata, onda ce on sve uciniti da uvede Jedinstvo u PL, i nece se libiti da na sve nacine to i ostvari...
Ove godine je zanimljivo ali naredna ce biti jos ludja ..ako ispadnu Zvijezda i Vitez ovdje ce biti jako zanimljivo..tu jos i Gosk, vjerovatno standardno Lukavac,Rudar ,Bratstvo ako ove godine ne izbori PL..ali kako stvari stoje neko je vec tu postavio Mlafldost i tako ce biti...mozda bi bilo najbolje da je Gosk kako ptisao do PL jer bi se jednih kutarisali...u svakom slucaju sretno brate pa da ako bog da udjete u PL
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 15 apr 2015, 20:27

stojanov se vaća :njanjanja: , polako se slaže tim za napad PL

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 apr 2015, 22:59

Emdzo nista sam nece moci uraditi jer nema pomoc privatnika iz grada. Treba nam veci budzet nego ovih 300 hiljada sto sad imamo. A Cavkan ni ostali marke nece da daju koliko god ih molis. Proslu sezonu su davali jedino kad Tigra spomenes. A svi kao grad i Jedinstvo vole.

I otkud info da se Stojanov vraca? U subotu bez Benje i Topica, mislim da su kartoni u pitanju.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 16 apr 2015, 00:02

tropic je napisao/la:Emdzo nista sam nece moci uraditi jer nema pomoc privatnika iz grada. Treba nam veci budzet nego ovih 300 hiljada sto sad imamo. A Cavkan ni ostali marke nece da daju koliko god ih molis. Proslu sezonu su davali jedino kad Tigra spomenes. A svi kao grad i Jedinstvo vole.

I otkud info da se Stojanov vraca? U subotu bez Benje i Topica, mislim da su kartoni u pitanju.
Ma najmanji je problem vladajucem garnizonu namaknuti i para i sponzora...Sa Hamdom Tigrom bi da covjek kaze ulazimo ove godine, mi ove godine 100posto usli...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 apr 2015, 00:46

arabijskisupi je napisao/la:stojanov se vaća :njanjanja: , polako se slaže tim za napad PL
Otkud ti to ?? Vidim da si nov na forumu pa reko da ne lupas gluposti ??

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 apr 2015, 22:42

Dobro je da ove sezone ne udjemo u PL jer iduce ispada 6 ekipa a bojim se da bi mi bili jedna od njih, ovako iduce sezone napasti pa ako udjemo to ce biti kad se smanji liga tj. kad bude 12 klubova :D

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 apr 2015, 16:32

Mislim da nam je sljedeće sezone jedina šansa, ali neće biti loše ni u ovoj ligi, biće jača duplo, biće zanimljivije. Ali potruditi se, spremiti ekipu pare sponzore kakve i krenuti sa janjošem

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 25 apr 2015, 18:42

NKJ - Igman 3:0 (0:0)) - Topic 2x, Mujagic

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 apr 2015, 21:21

Bravo za Muju :D Topic pokazuje da je najbolji igrac u ekipi i da ga treba zadrzati iduce sezone

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 apr 2015, 23:11

LloriS je napisao/la:Bravo za Muju :D Topic pokazuje da je najbolji igrac u ekipi i da ga treba zadrzati iduce sezone

Treeba zadržati Topića, zadržati njega i još odabrati 2 3 najbolja igrača iz ove sezone, ili ako ih ima i više, ali teško, golmana imamo dobrog, ostaviti ga, dovesti koje pojačanje, i uz ove juniore i Janjoša možemo ići na PL sljedeće sezone, a ja vjerujem da se to već sve i sprema. Naravno uz podršku Općine i ostalih sponzora, ići će to.
Već je dogovoreno da se pravi pomoćni teren tako da, ima neke nade.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 apr 2015, 00:35

nebeskasila je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Bravo za Muju :D Topic pokazuje da je najbolji igrac u ekipi i da ga treba zadrzati iduce sezone

Treeba zadržati Topića, zadržati njega i još odabrati 2 3 najbolja igrača iz ove sezone, ili ako ih ima i više, ali teško, golmana imamo dobrog, ostaviti ga, dovesti koje pojačanje, i uz ove juniore i Janjoša možemo ići na PL sljedeće sezone, a ja vjerujem da se to već sve i sprema. Naravno uz podršku Općine i ostalih sponzora, ići će to.
Već je dogovoreno da se pravi pomoćni teren tako da, ima neke nade.
Almina golmana, Topica, Kova, Markovic i mozda jos 1-2 igraca ostalo neka budu nasi igraci i pojacanja koje ce Janjos zeljeti da dovede, a sigurno ih ima koje bi on volio vidjeti u Jedinstvu, 90% bi trebala biti borba za PL iduce sezone a svi znamo zasto

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 apr 2015, 13:59

Skrivala se skrivala
p*čka konjička
skrivala se od bišćana
bas je beštija
skrivala se od bišćana
bas je beštija...
:clap: :clap: :clap: :clap:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 apr 2015, 23:45

Nemoj tako krenule su Bestije u Bihac ali su se predomislili i vratili :kafa:

Turbosi
Kontakt:

Post Postao/la Turbosi » 26 apr 2015, 23:52

LloriS je napisao/la:Nemoj tako krenule su Bestije u Bihac ali su se predomislili i vratili :kafa:

Otkazo im prevoznik u zadnji čas :D :D :D
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 11 gostiju.