A bilo je i kusura.DragonGirl je napisao/la:Da je i minuta bolje i 1 minuta nego 0 minuta...![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A bilo je i kusura.DragonGirl je napisao/la:Da je i minuta bolje i 1 minuta nego 0 minuta...![]()
Taj je kusur samo šlag na tortu...Pivopija je napisao/la:A bilo je i kusura.DragonGirl je napisao/la:Da je i minuta bolje i 1 minuta nego 0 minuta...![]()
Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:To bi bila katastrofa.
Salihovića smo potrošili na njemu neprirodnoj poziciji, uvijek je krpio rupe na lijevoj strani i nikad nije dobio pravu priliku u vezi gdje mu je i mjesto.FaraonTM je napisao/la:Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.
To je istina, al' to bi se moglo reći za Salihovića od prije nekih godinu i po, za ovog danas veoma je teško od njega išta očekivati pogotovo neke veoma dobre partije koje bi nas odvele na Euro...Virtu4l je napisao/la:Salihovića smo potrošili na njemu neprirodnoj poziciji, uvijek je krpio rupe na lijevoj strani i nikad nije dobio pravu priliku u vezi gdje mu je i mjesto.FaraonTM je napisao/la:Što? Ja baš mislim da on nije toliko bitan igrač u našoj reprezentaciji.
Volio bih ga vidjeti u nekom trokutu sa Bešićem i Pjanićem, umjesto recimo Medunjanina. Mislim da je samo jednom ili dva puta igrao u vezi, ako se dobro sjećam protiv Njemačke i još neka utakmica.
Neka ga na klupi k'o i Ibisevica al moraju bit na spisku.FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Treba nam iz istog razloga kao Medunjanin, oni znaju stati na loptu, igrati bez panike, posebno Medunjanin. Ne znam ko bi mogao igrati u vezi sa Bešićem i Pjanićem ako budemo igrali sa jednim napadačem. Ostaje samo Štilić.FaraonTM je napisao/la:Ma niko ne govori o njegovom odricanju, nego je upitno koliko on realno nama može pomoći. Ja njega ne vidim nikako u prvih 11 osim u slučaju neke povrede.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Jegres, signalidunapark, Sveti i 38 gostiju.