zasto mislis da nece?Monolog je napisao/la:Ne znam zašto misliš/mislite da će Fabio doći u Juventus.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa možemo mi sad prebacivati loptu sa jedne na drugu stranu, ja te samo pitam o tačnosti i istinitosti tih podataka, razumiješ? Fabio je svoje završio kada je Juve izbačen u Seriju B i to je to.daffy je napisao/la:zasto mislis da nece?Monolog je napisao/la:Ne znam zašto misliš/mislite da će Fabio doći u Juventus.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
aha, izvini posto sam te pogresno razumio.. tvoj sam komentar shvatio kao da imas neku info da on nece doci..
mislim da ima velike sanse da dodje.. posto njega traze navijaci, on ne bi imao nista protiv da dodje u Juve jer je duzi niz godina igrao u Juventusu pa i treneirao Juve.. a uprava pokusava da skine ljagu sa sebe i uradit ce sve samo da udovolje navijacima.. mislim da je vrlo moguc njegov dolazak..
mislim da ima velike sanse da dodje.. posto njega traze navijaci, on ne bi imao nista protiv da dodje u Juve jer je duzi niz godina igrao u Juventusu pa i treneirao Juve.. a uprava pokusava da skine ljagu sa sebe i uradit ce sve samo da udovolje navijacima.. mislim da je vrlo moguc njegov dolazak..
Ja sad ne znam stvarno koliko su tacne ove informacije oko Capella i Juventusa...al koliko se ja sjecam....Kada je napustao Real izjavio je, da ce posle Engleske repke povuci i da nece vise trenirati klubove...sad opet nisam siguran 100%
Ma Cappello nije ni na mapi u planovima, on ostaje na klupi Engleske, kako god zavrsi SP. Pored toga, Benitez je glavni kandidat za klupu Juventusa, i to je toliko ozbiljno, da ga cak kontaktiraju u vezi potencijalnih pojacanja za narednu sezonu. Dali su mu rok od 10 dana da se izjasni o ponudi Juventusa i toliko ce jos cekati.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Neznam vi sto pratite seriu a mislite li ko ija da se sutrasnja utakmica inter juventus nemoze zvat derby jer znamo da je juventus iz serie b usao u seriu a onda to nije derby 

Samo jedan klub Velež Mostar
Adnel je napisao/la:Neznam vi sto pratite seriu a mislite li ko ija da se sutrasnja utakmica inter juventus nemoze zvat derby jer znamo da je juventus iz serie b usao u seriu a onda to nije derby

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

da su navijaci intera glupi znao sam, ali ovako?

- sarajlija89
- Kontakt:
Adnel je napisao/la:Neznam vi sto pratite seriu a mislite li ko ija da se sutrasnja utakmica inter juventus nemoze zvat derby jer znamo da je juventus iz serie b usao u seriu a onda to nije derby
pa dobro to je utakmica gdje smo skoro uvijek favoriti

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa dobro, naziv Derby d'Italia i nije primjeren, jer je pravi derbi Juventus-Milan. Inter je ovdje zalutao
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
ti pocesto kazes neke stvari koje nisu primjerne i pametne , pa te molim da ubuduce malo pazis sta pises i kako nazivas navijace interadaffy je napisao/la:![]()
da su navijaci intera glupi znao sam, ali ovako?
Smijesni su mi ovi navijaci Juventusa kofol Juve ima vise navijaca nego Inter i Milan zajedno a pogledajte ovo:
Attendance
Team Avg
Internazionale 52.954
Napoli 44.005
Milan Stadio 41.033
Roma 39.430
Lazio 30.716
Fiorentina 27.389
Genoa 26.799
Bari 25.557
Sampdoria 24.675
Palermo 24.621
Juventus 22.573
Bologna 19.827
Parma 16.821
Udinese 16.747
Catania 14.734
Cagliari 13.563
Atalanta 11.750
Chievo 11.148
Livorno 10.861
Siena 10.793
Attendance
Team Avg
Internazionale 52.954
Napoli 44.005
Milan Stadio 41.033
Roma 39.430
Lazio 30.716
Fiorentina 27.389
Genoa 26.799
Bari 25.557
Sampdoria 24.675
Palermo 24.621
Juventus 22.573
Bologna 19.827
Parma 16.821
Udinese 16.747
Catania 14.734
Cagliari 13.563
Atalanta 11.750
Chievo 11.148
Livorno 10.861
Siena 10.793
- JuveSissoko
- Kontakt:
vidi se da bas i nisi upucen u stvari
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ovaj daffy je bidon od covjeka pa da se sekiras za svoj klub iz svog grada znao bi za sta se sekiras branis juventus nisi prismrdio stadionu juventusa bidonu jedan .
Samo jedan klub Velež Mostar

ti me inace znas, pa znas kakav sam navijac i za koga navijam u bih ligi?
Grbavica je napisao/la:Smijesni su mi ovi navijaci Juventusa kofol Juve ima vise navijaca nego Inter i Milan zajedno a pogledajte ovo:
Attendance
Team Avg
Internazionale 52.954
Napoli 44.005
Milan Stadio 41.033
Roma 39.430
Lazio 30.716
Fiorentina 27.389
Genoa 26.799
Bari 25.557
Sampdoria 24.675
Palermo 24.621
Juventus 22.573
Bologna 19.827
Parma 16.821
Udinese 16.747
Catania 14.734
Cagliari 13.563
Atalanta 11.750
Chievo 11.148
Livorno 10.861
Siena 10.793
Gospodine neupućeni, Juventus gradi novi stadion, a ovaj rezervni stadion na kojem sad igraju prima oko 25.000 ljudi, pa se nemoj čuditi što je takva posjećenost, jer veća ne može biti. Juventus ima registrovanih 12 miliona navijača i italiji, a Inter i Milan zajedno imaju 13. Uz to, Juventus je, uz Barcu, klub koji ima najviše navijača van svoje zemlje
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Nemojte se čuditi što daffy vrijeđa ljude, ljudi koji pišu ovakve stvari i zaslužuju uvredeAdnel je napisao/la:Neznam vi sto pratite seriu a mislite li ko ija da se sutrasnja utakmica inter juventus nemoze zvat derby jer znamo da je juventus iz serie b usao u seriu a onda to nije derby
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ovakav post i slične gluposti zaslužuje ignoranciju a ne vrijeđanje.gogo_s je napisao/la:Nemojte se čuditi što daffy vrijeđa ljude, ljudi koji pišu ovakve stvari i zaslužuju uvredeAdnel je napisao/la:Neznam vi sto pratite seriu a mislite li ko ija da se sutrasnja utakmica inter juventus nemoze zvat derby jer znamo da je juventus iz serie b usao u seriu a onda to nije derby
Reagirati na glupost vrijeđanjem, dokle ćemo tako...
Gospodine upuceni, nije tacno da prima oko 25.000 nego oko 28.000. Silnih 12 miliona navijaca ove sezone nije uspjelo cak ni jednom da napuni stadion Musolini, pardon Olimpicogogo_s je napisao/la:
Gospodine neupućeni, Juventus gradi novi stadion, a ovaj rezervni stadion na kojem sad igraju prima oko 25.000 ljudi, pa se nemoj čuditi što je takva posjećenost, jer veća ne može biti. Juventus ima registrovanih 12 miliona navijača i italiji, a Inter i Milan zajedno imaju 13. Uz to, Juventus je, uz Barcu, klub koji ima najviše navijača van svoje zemlje

Imate li vi navijaca na stadionu ili samo u ciframa, gospodine upuceni?
Ako ćemo već tako, nije ni 28.000 nego 27,994. I kad odbijemo ovih 22.500, dobijemo da je par hiljada mjesta prazno, što je standard na svakom stadionu.Grbavica je napisao/la:Gospodine upuceni, nije tacno da prima oko 25.000 nego oko 28.000. Silnih 12 miliona navijaca ove sezone nije uspjelo cak ni jednom da napuni stadion Musolini, pardon Olimpicogogo_s je napisao/la:
Imate li vi navijaca na stadionu ili samo u ciframa, gospodine upuceni?
A šta reći za Inter i Milan, čiji stadion prima 80.000, a na utakmice dolaze nekih 40-50 hiljada? Ovo nisu nikakvi dokazi da Juventus nema navijača. I taj se stadion nakada zvao Mussolini, istina, ali to nema veze sa Juventusom, jer to je gradski stadion, a Mussolini je tada bio na vlasti, pa nije ni čudo što se nekada tako zvao. I kad smo već kod gradskih stadiona, Juventus će za godinu-dvije biti prvi klub u Italiji koji će dobiti svoj stadion
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.