Mislim dakle postojim..muharenovic88 je napisao/la:Mislio sam kad ne igra jedan ili drugi. Uključi malo mozak. Protiv Slobode kad su izašla njih dvojica nismo napravili akcije.corleone87 je napisao/la:Đelimć i kad ne igra zabija golove![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim dakle postojim..muharenovic88 je napisao/la:Mislio sam kad ne igra jedan ili drugi. Uključi malo mozak. Protiv Slobode kad su izašla njih dvojica nismo napravili akcije.corleone87 je napisao/la:Đelimć i kad ne igra zabija golove![]()
Nema ni kod njeg ni kod volimtezeljo ovog, samo ovaj gore al meni radi bez problemaNydalen je napisao/la:Kako ide od onog sabete account na livestream.com mozda on streama.
Nije mogao raditi stream za danas.Nydalen je napisao/la:Kako ide od onog sabete account na livestream.com mozda on streama.
Djelmic najgori daleko bio protiv Slobode, odbijale se od njeg ko od drvo, to je tuzno bilo gledati, sta si ti gled'o Boga zna, cuj on akcije praviomuharenovic88 je napisao/la:Mislio sam kad ne igra jedan ili drugi. Uključi malo mozak. Protiv Slobode kad su izašla njih dvojica nismo napravili akcije.corleone87 je napisao/la:Đelimć i kad ne igra zabija golove![]()
Štopa i na moja tv ponekad, mogu misliti tu...Nydalen je napisao/la:Vjerujte mi ljudi da sam morao pojest nesto slatko koliko me pojeo ovaj stream ma ubi me zivog na secer mi udara