ŽELJO DO TITULE!
 ŽELJO DO TITULE!Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ŽELJO DO TITULE!
 ŽELJO DO TITULE!Ma meni je ova priča smješna.To mogu samo napaćeni papci pričati.Oni da puštaju BorcuMaliMemo je napisao/la:E kad bude derbi Sarajevo - Zeljo i kad ih uzmemeo na Kosevu, neka se sjete ovog posta, pa da ih ismijavamo.19TM87 je napisao/la:
evo jedna slika sa jednog drugog foruma, samo cu reci ko nam zlo mislio o ... visio...jos nesto ima mjesec dana jedno rekao sam da ce psihijatrija i CUM imati posla ako zeljo osvoji titulu

btw: zacrnio sam ime foruma jer sam vec opomenut za reklamiranje drugih
 .Eto kao da od njega zavisi hoće li Sarajevo pustiti tekmu - ma daj!Željo i Sarajevo uopšte nisu u lošim odnosima kao 2 kluba, čak naprotiv, i svaki normalan navijač i Želje i Sarajeva je toga svjestan.Pa ni oni nisu ludi da se ofiraju puštanjem utakmice.To je priča za malu djecu.
 .Eto kao da od njega zavisi hoće li Sarajevo pustiti tekmu - ma daj!Željo i Sarajevo uopšte nisu u lošim odnosima kao 2 kluba, čak naprotiv, i svaki normalan navijač i Želje i Sarajeva je toga svjestan.Pa ni oni nisu ludi da se ofiraju puštanjem utakmice.To je priča za malu djecu.kako ce se pitari usutit kad im tricu uvalimo na kosevu ....tm-ovac iz mase je napisao/la:jao sramote sta pisu ovi pitari...ccc...kak ih nije stid...znaci sve bi uradili sam da zeljo ne bude prvak..zalosno...al nema od tog nista...seha nema puno plazmi pa mora pazit na go...a i nijaza malo aktiviramo ak on to vec nije sve zavrsio i eto nama duple krune 10 god zaredom...
ŽELJO DO TITULE!
Hvala jarane puno!

pa hoces nijaza da ti dovedemo da potvrdi, ti nakon svake "istok ce biti pusten" trazis potvrdu, jhoces napismeno.nedaTM87 je napisao/la:evo i 2. koji danas to govori mozeli jos neko potvrditi il stavit neki dokaz da znamo il su to jos uvijek samo one "mahalske" price ?Bosnier je napisao/la:Istok ce biti Pusten u prodaju

nemoj zamjerit
 nemoj zamjerit 
Jao supackog golaBosnier je napisao/la:To aranevendetta87 je napisao/la:Hvala jarane puno!
 Na foru izveden korner, odbrana se nije ni postavila kako treba. Sehic stajao u blatu, pa nije ni mogao bolje od ovoga
  Na foru izveden korner, odbrana se nije ni postavila kako treba. Sehic stajao u blatu, pa nije ni mogao bolje od ovoga  

Hvala puno. Danas sam se zadesio pred kraj treninga i jedino znam da su ovi igrači koji su sinoć igrali, završili trening ranije. Uključujući i Šimića i Višću. Za Peraka nisam siguran.

pa bolje je to jer bi onda bilo peglanje po FSBIH mada smo mogli onako sa 0-3 uzet al nema vezeSpleeN_TM je napisao/la:NB na TVSA
"... na insistiranje strucnog staba Željezničara se utakmica nastavila..."
Ma ja mislim da bismo ih dobili 0-4 da se samo nastavila utakmica, jer su se oni bili totalno pogubili nakon pogodtka, ali nije vise bitno kako, vazno je da smo u finalu cista obrazaGrbavica moj zivot je napisao/la:pa bolje je to jer bi onda bilo peglanje po FSBIH mada smo mogli onako sa 0-3 uzet al nema vezeSpleeN_TM je napisao/la:NB na TVSA
"... na insistiranje strucnog staba Željezničara se utakmica nastavila..."

Na tom grafikonu najavili su suncano vrijeme za petak, a na ovom sajtu kisuSeyo_TM je napisao/la:
Ocekujem da ce neko na trecem sajtu naci da snijeg pada

Papaka ce vazda bit i njima se ne moze zabraniti da rade takve stvari.....
 Papaka ce vazda bit i njima se ne moze zabraniti da rade takve stvari.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.