FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- prasovic89
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Eh jos kad bi veceras Almerija igrala neriješeno i svi zadovoljni 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Ibrahimovic je danas trenirao sa ekipom

Zafalilo golova izgleda
dok oni nose,Ibra to sa strane nadgleda 

Zafalilo golova izgleda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma vidi se da je bosanceros, on ono ko lafo govori lijevo desno... sad k'o radi povrede ne moze, a mrsko mu ba kad nece dobit' ni cokoladu...miky_hz je napisao/la:Ibrahimovic je danas trenirao sa ekipom![]()
Zafalilo golova izgledadok oni nose,Ibra to sa strane nadgleda

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- nidjo_barca
- Kontakt:
Uf,super,Ibra poceo trenirat,bas kao sto sam i mislio,poslije tekme sa Deportivom da ce pocet sa treninzima.Sad ostaje da vidimo hoce li igrati za vikend,mada tesko.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
posebno obatite paznju na loptu valdesa. kakav efej je dao loptimiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

I zbilja, ne vidjeh da li se Guardadu ostvarila zivotna zelja. Je li Messijem razmijenio dres

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ja,znam da je izjavljivo da to zeli,ali nisam ni ja primjetio na kraju utakmice je li razmijenio s Messiem dres ?!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- prasovic89
- Kontakt:
Izjava Kun-a , kako bi volio njega vidjeti u Barci
“First, Leo Messi – and not because he’s a close friend. He’s won everything put in front of him. Next is Xavi, the brains of the world’s best team. Third, Ibrahimovic. He has everything: good physique, technique, he’s dynamic. Playing alongside Messi will be advantageous for him.”
I molim one koji nisu ovo preslusasli da obavezno preslusaju
“First, Leo Messi – and not because he’s a close friend. He’s won everything put in front of him. Next is Xavi, the brains of the world’s best team. Third, Ibrahimovic. He has everything: good physique, technique, he’s dynamic. Playing alongside Messi will be advantageous for him.”
I molim one koji nisu ovo preslusasli da obavezno preslusaju

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da,to je izjava Aguera kad je pitan za tri najbolja igraca.
I odlicna pjesma je ovo,iako znam od prije.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- prasovic89
- Kontakt:
Ma zna je svaki normalni navijacnidjo_barca je napisao/la:Da,to je izjava Aguera kad je pitan za tri najbolja igraca.

- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma naravno.
-Za Alberta Botiu,koji je posudjen Gijonu,interesuje se nekoliko klubova,prije svih Valencia,Villareal i Zaragoza.
I evo jos jedan video :
[youtube][/youtube]
-Za Alberta Botiu,koji je posudjen Gijonu,interesuje se nekoliko klubova,prije svih Valencia,Villareal i Zaragoza.
I evo jos jedan video :
[youtube][/youtube]
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Messi odma otisao sa terena medju prvima,prijetio sam Guardada kako okrece glavu po terenu vjerovatno trazeci Messija ali je ovaj vec izasao,ugl na terenu ga nisu zamjenili moguce da su u tunelu to uradiliBaDa12 je napisao/la:I zbilja, ne vidjeh da li se Guardadu ostvarila zivotna zelja. Je li Messijem razmijenio dres![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
prasovic89 je napisao/la:Ma zna je svaki normalni navijacnidjo_barca je napisao/la:Da,to je izjava Aguera kad je pitan za tri najbolja igraca.
I odlicna pjesma je ovo,iako znam od prije.![]()
Da, svaki pravi navijac.

A ova slika je genijalna. Govori vise od 100 rijeci.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Laporta danas navodno bio kod Morattija u posjeti....koga li sad misle kaparisati
Mada se nagadja da je posjeta bilo cisto prijateljska,usput da Laporta bude gost na utakmici protiv Juventusa

Mada se nagadja da je posjeta bilo cisto prijateljska,usput da Laporta bude gost na utakmici protiv Juventusa
- prasovic89
- Kontakt:
Sumnjam da je otisao prijateljski u Milanomiky_hz je napisao/la:Laporta danas navodno bio kod Morattija u posjeti....koga li sad misle kaparisati![]()

miky_hz je napisao/la:Laporta danas navodno bio kod Morattija u posjeti....koga li sad misle kaparisati![]()
maicona

amin
Por que ? Por que somos los mejores...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma ja mislim da je cisto onako,prijateljski,ali ko ce znati.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma da ono poznato je da su fkt dobri prijatelji ,mada vjerujem da ima jos nesto sa strane al eto ugl jos necemo saznati 

mislim da je vecina ovo gledala i slusala
molim vas samo poslusajte nekog arapskog komentatora
[youtube][/youtube]
molim vas samo poslusajte nekog arapskog komentatora
[youtube][/youtube]
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- prasovic89
- Kontakt:
Ja bi ako je moguce vise volio Silvu na lijevom krilu nego da uzmu Bilala
Njemački mediji već duže vrijeme se bave temom Ribery, odnosno kalkulacijama o njegovom ostanku u Bayernu ili prelasku u neki drugi veliki europski klub. Poznato je da Ribery ima ugovor s Bayernom do ljeta 2011. godine.
"Vjerujem da ću vrlo brzo moći reći u kojem klubu ću igrati sljedeće sezone. Možda već za sedam ili 10 dana", izjavio je francuski nogometaš za ****, a prenosi Bild.
Imate li kakvih novih ponuda?
"Nemam! Ali, već su poznate one od ranije. Real Madrid, Barcelona i Chelsea i dalje su zainteresirani za moj angažman."
Na upit o izgledima za ostanak u Bayernu, odgovorio je najkraće moguće.
"Šanse za ostanak ili odlazak su 50:50."
Njemački mediji već duže vrijeme se bave temom Ribery, odnosno kalkulacijama o njegovom ostanku u Bayernu ili prelasku u neki drugi veliki europski klub. Poznato je da Ribery ima ugovor s Bayernom do ljeta 2011. godine.
"Vjerujem da ću vrlo brzo moći reći u kojem klubu ću igrati sljedeće sezone. Možda već za sedam ili 10 dana", izjavio je francuski nogometaš za ****, a prenosi Bild.
Imate li kakvih novih ponuda?
"Nemam! Ali, već su poznate one od ranije. Real Madrid, Barcelona i Chelsea i dalje su zainteresirani za moj angažman."
Na upit o izgledima za ostanak u Bayernu, odgovorio je najkraće moguće.
"Šanse za ostanak ili odlazak su 50:50."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.