Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neandertalac
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Neandertalac » 24 apr 2015, 11:28

harishp je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ako je cudo pobijediti Wels, Izrael na svom terenu. Onda yebi taj nas odlazak na bilo kakvo prvenstvo.
Pobijediti ekipe protiv kojih smo uzeli samo bod u gostima jeste dobar rezultat. A sta tek reci za tesko gostovanje Kipru, koji nas je mlatnuo na nasem terenu.
Nista onda :guz: i cekati opet 20 godina nebi li otisli na kakvo veliko prvenstvo.
Kakve to veze ima sa ovim napisanim? Zasto je tako tesko pogledati istini u oci, pa priznati kako je Safet unistio ove kvalifikacije, te da je Mesi ostavljena skoro nmoguca misja plasmana na euro. Ili se namjerno pravis budala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 24 apr 2015, 11:46

bravo za selektora, nadam se da ce i Galesica kontaktirati/makar jednom uzivo pogledati.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 apr 2015, 17:50

Dejan Radonjić na pragu reprezentacije Bosne i Hercegovine
STASITI PULSKI CENTARFOR ZANIMLJIV BAŽDAREVIĆU
Kako neslužbeno iz pouzdanih izvora saznajemo Dejan Radonjić mogao bi zaigrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Radonjić je svojim igrama i fantastičnom formom zaintrigirao izbornika „ljiljana“ Mehmeda Baždarevića, a Dejanov otac koji je rođen u Bosni i Hercegovini trebao biti spona za dobivanje državljanstva. U upravi Istre 1961 nisu iznenađeni ovom informacijom budući da je sasvim jasno da Radonjićeve igre nisu mogle ostati nezapažene. Na naš upit koliko su informacije o pozivu Radonjiću u BIH reprezentaciju točne iz kluba dobili potvrdu da su iz BIH saveza tražili informacije o ovom vrhunskom nogometašu. Dejan Radonjić je drugi strijelac HNL-a s 14 postignutih pogodaka, produkt je trenera Igora Pamića i Nevena Šprajcera, a formalno je igrač Dinama.

Gledao sam ovog momka i strašan je igrac, 100% šanse skoro uvijek zabije, rijetko kad promaši. U Dinamu se nije dokazao, pao je u depresiju, cak se i povukao iz fudbala, ima ludu glavu ali je majstor..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 20:05

Željooooo je napisao/la:Dejan Radonjić na pragu reprezentacije Bosne i Hercegovine
STASITI PULSKI CENTARFOR ZANIMLJIV BAŽDAREVIĆU
Kako neslužbeno iz pouzdanih izvora saznajemo Dejan Radonjić mogao bi zaigrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Radonjić je svojim igrama i fantastičnom formom zaintrigirao izbornika „ljiljana“ Mehmeda Baždarevića, a Dejanov otac koji je rođen u Bosni i Hercegovini trebao biti spona za dobivanje državljanstva. U upravi Istre 1961 nisu iznenađeni ovom informacijom budući da je sasvim jasno da Radonjićeve igre nisu mogle ostati nezapažene. Na naš upit koliko su informacije o pozivu Radonjiću u BIH reprezentaciju točne iz kluba dobili potvrdu da su iz BIH saveza tražili informacije o ovom vrhunskom nogometašu. Dejan Radonjić je drugi strijelac HNL-a s 14 postignutih pogodaka, produkt je trenera Igora Pamića i Nevena Šprajcera, a formalno je igrač Dinama.

Gledao sam ovog momka i strašan je igrac, 100% šanse skoro uvijek zabije, rijetko kad promaši. U Dinamu se nije dokazao, pao je u depresiju, cak se i povukao iz fudbala, ima ludu glavu ali je majstor..
Dobar napadac, stvarno dobar.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 apr 2015, 20:11

Mesa sad si na*ebao od nasih forumasa. Cuj Istra 1961. Mora da je germanac.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 20:25

calcio je napisao/la:Mesa sad si na*ebao od nasih forumasa. Cuj Istra 1961. Mora da je germanac.
Ne to je igrac Dinama posudjen Istri. Makar ja mislim tako.
Stvarno donosi razliku u HNLu iako liga i nije neko mjerilo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 apr 2015, 20:29

dubrovnik je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mesa sad si na*ebao od nasih forumasa. Cuj Istra 1961. Mora da je germanac.
Momak je bomba, ovo mu je druga sezona nako sto je prestao igrati nekoliko godina. Iznenadjujuce brz za visinu, hladnokrvan...vjerovatno se vraca u Dinamo ili ide u inostranstvo.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 24 apr 2015, 20:35

dubrovnik je napisao/la:
Pa mi i nemamo sad neke skrivene neisprobane dijamante u ligama petice, da se razumijemo. Najbolji bh. igrači su uglavnom već odavno u reprezentaciji. Svi ovi igrači koje Meša uvodi - Dumić, Horić, Mahmutović, Cocalić, Đurić, Radonjić - i nisu tu da naprave prevagu na terenu, već čisto da se proširi roster i da nam se ne može desiti da se hvatamo za glavu zbog jedne povrede ili kartona, kao što je slučaj kad samo znamo za Ibiševića i Džeku od napadača, ili slično.

Nisam nikad čuo za ovog momka, nadao sam se da je malo mlađi, vidim uskoro 25 godina...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 apr 2015, 20:57

Edol je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Pa mi i nemamo sad neke skrivene neisprobane dijamante u ligama petice, da se razumijemo. Najbolji bh. igrači su uglavnom već odavno u reprezentaciji. Svi ovi igrači koje Meša uvodi - Dumić, Horić, Mahmutović, Cocalić, Đurić, Radonjić - i nisu tu da naprave prevagu na terenu, već čisto da se proširi roster i da nam se ne može desiti da se hvatamo za glavu zbog jedne povrede ili kartona, kao što je slučaj kad samo znamo za Ibiševića i Džeku od napadača, ili slično.

Nisam nikad čuo za ovog momka, nadao sam se da je malo mlađi, vidim uskoro 25 godina...
Imao je nekakvu cudnu karijeru kao Dado Prso ako ga se sjecas. Skoro se bio ostavio nogometa pa opet proigro i to dobro. A novih dijamanata ima samo ih treba kupiti. Burnic npr. Od seniora po meni trenutno je Milicevic prioritet iako ni on nije bas mlad. Doci ce jos koji znas i sam da to u nas najcesce odgaja dijaspora pa cekas da izleti. Ima par igraca u velikim klubovima pa cemo vidjeti kako ce napredovati. Zeljo stalno stanca igrace, Sarajevo je pocelo, valjda ce koji i iz Sirokog odluciti za Zmajeve. Mesa radi vrhunski posao i ja vjeruj mi prvi put nemam bas nista za dodati. U zadnje vrijeme vecinom dijelim pohvale i uzivam u vijestima od novog selektora.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2015, 21:17

Ocajan pokusaj spina i iznosenje tolike kolicine neznanja. Aparati te deru a calcio? :urnebes: :urnebes:
Mora da boli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 24 apr 2015, 21:36

Posto nisam isao nikad u Zenicu na utakmice repke, interesuje me zna li ko kad bi se mogle karte pustiti u prodaju i koliko bi karte kostale, ako neko zna na osnovu prijasnjih tekmi zna ni neko za istok, zapad, sjever i jug
Hvala velika unaprijed
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 24 apr 2015, 21:47

Istra 1961 mozes mislit, ista ona koju Tino dere uzduz i poprijeko. Papetovci na aparatima :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2015, 21:50

Ne odustajete momci od bivseg selektora, pa cak i kad ga 6 mjeseci nema vise. :facepalm:

Opsesija. :roll:

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 24 apr 2015, 21:53

Boli me glava od ovi papetovaca kako vam vise ne dosadi da serete po temi selektora rep.BIH i dalje pisete o toj glavundri ovdje :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 apr 2015, 08:10

Koji licemjeri...al' barem se covjek posteno nasmije....'ajdukovci ne valjaju a istrani su "biseri" koji nadolaze.. :urnebes: aferim momci... :tokralju:

Dobar napadac moze samo doci iz Zeljine skole...sve ostalo minus nula..

Opsesija je, da vi spominjete Papeta na svim mogucim temama, a njega nema vise... :zviz: Da Mesa dovede dijete od 12 godina..vi bi to opravdavali i po Papetu pljuvali..i onda o opsesiji pricali... :crazy:

@Pametuglavu...tebi taj nick bas i ne fercera dobro..probaj sa zikuglavu..

PS.Pape trosi vase pare po Francuskoj.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 25 apr 2015, 11:51

Svaka cast Meši na dosadasnjem radu! Covjek zove/putuje/posjeca igrace i to je najvaznije!
G BUSSA BUSS

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 apr 2015, 11:57

Trenutno nas najperspektivniji napadač ne dolazi iz Zeljine škole, nego Igmanove.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 12:07

jasmin10 je napisao/la:Trenutno nas najperspektivniji napadač ne dolazi iz Zeljine škole, nego Igmanove.

Malo je on "izvikan"? :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 apr 2015, 12:24

Prije bih rekao da su Hodžić, Bajić 'izvikani'. Smail je iz Igmana otišao u ambicioznog Njemačkog drugolisa. Već s je prekucao drugu Austrijsku ligu i sigurno ce od sljedeće sezone igrati u nekoj jačoj ligi.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 25 apr 2015, 12:38

Nit ce Prevljak u Salzburg, niti u Leipzig.... tamo realno nema bi promil sanse da ode... ovako ce ili ostati u Lieferingu ili u neki klub sa dna austrijske prve lige... stoga i nije bas sve ruzicaszo kako se predstavlja... ako ces tako gledati gdje je ko presao onda je Hodzic presao u Liverpool... a poredjenje leipziga i liverpoola je nepotrebno...

Debelo je on navikan jer trpa u 2.austr ligi koja je drama drama losa... a jos pritom u ekipi nema konkurencije kao recimo hodzic koji ima henriqueza... sigurno jednog od najboljih mladih napadaca svijeta...

Ono sto je odigrao u Tuzli stvarno je ocajno bilo... upitno je koliko ce moci protiv jacih i boljih defanzivaca...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 20 gostiju.