FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 21:56

Ajmo sad polako, znam da je euforija oko Bayerna, ali prvo liga i Espanyol.
I šta kažete na Vietta ? :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 22:00

Ako on nema ništa protiv da sjedi i ovako uleti sa klupe ili da odmjeni nekog umornog junaka, što bih se ja tu nešto bunio? :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 apr 2015, 22:02

Vietto in , Iniesta out
igramo 4-2-4 :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 22:05

Rajaz je napisao/la:Ajmo sad polako, znam da je euforija oko Bayerna, ali prvo liga i Espanyol.
I šta kažete na Vietta ? :mrgreen:
pa eto, samo skontaj da je u naredne 2-3 godine ovaj napadacki trio MSN prakticno "zakljucan" ;)
ako mu se sjedi na klupi i ako želi preuzeti ulogu Pedra, onda OK :thumbup: ja sam onda ZA, jer je dobar igrac

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 22:16

To ni meni nije jasno, ali kada pogledaš i Isco u Madridu je klupa kada su svi fit, nije da se Vietto ne bi naigrao.
I izgleda da Pedro ide, samo još nije poznato gdje, vjerovatno negdje u Italiju.

I da, Pogba, navodno Juventus je već odbio 70 miliona i sada traže 90 + Montoya i Pedro :mrgreen:

Bartomeu (president): "Pogba? He's a great player, but he has a contract. Everyone likes great players, but we have to watch him on tv."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 22:27

Rajaz je napisao/la:To ni meni nije jasno, ali kada pogledaš i Isco u Madridu je klupa kada su svi fit, nije da se Vietto ne bi naigrao.
I izgleda da Pedro ide, samo još nije poznato gdje, vjerovatno negdje u Italiju.

I da, Pogba, navodno Juventus je već odbio 70 miliona i sada traže 90 + Montoya i Pedro :mrgreen:

Bartomeu (president): "Pogba? He's a great player, but he has a contract. Everyone likes great players, but we have to watch him on tv."
Mi sad pricamo teoretski, znaci ako bi došao Vietto....to je to onda - uloga Pedra, ovo što je on trenutno u Barci.
Mislim, igra i Pedro kup utakmice, ponekad i startuje u Primeri (možda i sutra, ko zna), ali svaku bitniju utakmicu u narednim godinama ce igrati ovaj trio MSN (pod uslovom da su zdravi i na raspolaganju) + dosta i ovih "obicnih" utakmica.
E ako se to poklapa sa njegovim interesima i ambicijama, onda OK....npr. Pedro je ocito nezadovoljan i želi da ide.

Isco i Real su drugacija prica, drugacija vrsta rotacije....oni nemaju zakljucanu liniju, kao što je kod Barce slucaj sa prednjom/napadackom linijom...kod njih je ravnopravna konkurencija i svi mogu upasti ili ispasti iz tima.
Zato npr. Isco ima više utakmice ove sezone, nego kod nas Pedro.
Ne govorim o pozicijama na kojima igraju, vec o konkurenciji na tim pozicijama.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 apr 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2015, 22:29

Rajaz je napisao/la:To ni meni nije jasno, ali kada pogledaš i Isco u Madridu je klupa kada su svi fit, nije da se Vietto ne bi naigrao.

:sick: :puke: :puke: :puke: :puke:
muka mi kad se spomene ovaj u vezi sa barcom :damn:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 22:31

Ko će znat više. Uglavnom napadač će doći, pogotovo ako Pedro ode, eh sad da li će vratiti sa posudbi Tella i Deulofeua ne znam, ali Vietto se opasno spominje kao moguće pojačanje.

@barca_87 pa eo već prave formaciju za sljedeću sezonu

----Pogba-Busquets-Reus
----Messi-Suarez-Neymar

:mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 22:35

Tello teško, vraćanje Deulofeua je već dosta realnije.

Ne treba ti Reus, imaš Raketu. Znači samo Pogba. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 24 apr 2015, 22:37

a ja kad vidim Reusa u sredini tek mi tad ne bude dobro

Pogba je OK, narocito za ovaj Luchov run and gun

Deulofeu je bust, taj nece nikad karijeru napraviti zbog svog stava ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 22:41

Miki 92, upravo to :thumbup:

Pogba se ubio za ovaj Luchov run and gun, ali ako ce ovi tražiti 100 miliona - e nek yebu mater :salut: da je od zlata ne bi ga kupovao.
A vamo znaju nuditi 17 miliona za Alexisa :puke: :puke: puuu jbm ti takvo podcijenjivanje

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 apr 2015, 22:47

Zayeban protivnik, za koga će navijati ovi domači Pepoljupci što ga brane po Bayernovoj temi. :hmmmmm:

Pogba je ponajbolji veznjak na svijetu, ne znam šta neko ima protiv njega. Ne možeš znati kako će se ko uklopiti, sjetimo se Cesca, Barcine DNA i priše o prvim nogometnim koracima. :urnebes:
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 apr 2015, 22:49

messilla je napisao/la:Tello teško, vraćanje Deulofeua je već dosta realnije.

Ne treba ti Reus, imaš Raketu. Znači samo Pogba. :kafa:
Da sam Deulofeu je izjavio da više ne želi vucaranje po posudbama a ni u Sevilli ne igra jer se zakačio sa Emeryom. Znači il' prodaja il' povratak kući.

Reus ide na ljeto, kažu da su se raspitivali Real i Barcelona, 35m eura, mada ja lično mislim da od toga nema ništa.

Pogba je glavni adut Bartomeua i učinit će sve da ga dovede, dogovoriće se negdje između i ostaće u Juventusu do zime.
miki_92 je napisao/la:Pogba je OK, narocito za ovaj Luchov run and gun
Slažem se

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 22:50

Juventus nam je nudio ljetos za Alexisa prvo 17, pa onda 19 miliona....ono kao final offer :rol:

e sad i mi trebamo tu njihovu žabarsku taktiku za Pogbu ;) samo copy- paste

Pošto nismo baš toliki jadovi - prvo ponudimo 19 miliona, oni odbiju logicno....onda ponuda 24, ovi opet sikter....e onda na kraju viknuti 30 :!: i još poruciti Take it or leave it.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 apr 2015, 22:54

Samo što su ovi naši prvo 70 mil. ponudili. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2015, 22:56

xaviesta je napisao/la:Zayeban protivnik, za koga će navijati ovi domači Pepoljupci što ga brane po Bayernovoj temi. :hmmmmm:

Pogba je ponajbolji veznjak na svijetu, ne znam šta neko ima protiv njega. Ne možeš znati kako će se ko uklopiti, sjetimo se Cesca, Barcine DNA i priše o prvim nogometnim koracima. :urnebes:
ja al samo pogledaj sta barca treba playmakera ili amf jel pogba ista od toga ????
nista normalno ,lik je jos jedan sergio busquets ili raketa
hajmo slagat jedne te iste tipove igraca na kamaru ,nije nam dosta ovih
daj 70+ miliona za igraca koji ti uopste ne treba ,ono bas bartin stil i bartin a logika
sreca pa do jula i :wave:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2015, 23:05

Reus bi mogao u ovakvom sistemu igrati Iniestinu poziciju, i logicno upadati gore kad neko izostane od glavnog trojca. 35 miliona za takvu igračinu je praktično džaba, i ako se ukaže prilika ne smije se propustiti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 apr 2015, 23:16

messilla je napisao/la:Samo što su ovi naši prvo 70 mil. ponudili. :mrgreen:
hehe :mrgreen: :lol: mi i pregovori :rol: dva razlicita svijeta

mi uvijek startamo sa ponudom dva puta skupljom od realne cijene XY igraca :tokralju: sunce ti krvavo...svaki trgovac trlja ruka, kad im se pojavi Barca kao kupac i vice Dok je bekana, bice i vune :facepalm: samo udaraj po ušima

Valjda ovaj talijan što je došao, pokaže malo znanja i mudrosti kad su transferi u pitanju :thumbup: ...žabari se znaju cijenkati :mrgreen:
a Zubi odmah 10 miliona za truplo Vermalena

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2015, 23:18

ne razumijem zasto raja hoce pogbu u barcu ,ne kontam stvarno gdje bi taj lik igrao ,da napomenem ne trazi barca zamjenu za busquetsa nego za xavija ili iniestu, luchovom run and gunu i ove sezone fali kreativaca i igraca koji ce zagospodariti ternom ,xavi udje i vidi se kako znaci njegova smirenost , to je jedina boljka ovoga sistema gdje ti valencija uzme loptu citavo prvo pol a vezni red ne moze sastavit tri pasa ,gdje ti real sa modricem i krosom zagospodari terenom ,jel pogba rijesenje za taj problem ,normalno da nije jer lik nije uopste igrac koji ima puno loptu u svojim nogama nego ima pirla vidala i marcisija koji drze vezni red juvea ,on je tu da predribla kojeg igraca opuca sa 16-20 metara i to je to. nista ne bi donio barci osim trke ,a trkaca ima ,dosta raketa busi i masche kad zatreba u veznom redu ,treba novih xavija iniesta ,to je potrebno barci.

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 24 apr 2015, 23:22

U kakvom sistemu bi Reus mogao Iniestinu poziciju? U ovom sada nikako jer je Iniesta povučen nazad maksimalno. Više je u odbrani nego što napada, ajd ranije bi mogao nazor, igrao je i Gudjohnsen.

Nema AMF šta tražiti u ovakvoj Barci sa ovim trojcem u napadu. Potreban je igrač koji je jak trkački, dobar u odbrani koliko i prema naprijed.
Novih Xavija nema, to ti je isto da tržiš novog Zidanea. Xavi je bio DMF, CMF i AMF u jednom.
Naravno to govorim pod pretpostavkom da se nastavi igrati ovakav fudbal, ako će doći neko ko će razjebati napadački trio, odnosno natjerati ih da budu kompaktniji sa ostatkom ekipe i da se više brane samim tim bi se otvorilo prosto9ra i za veznjaka koji je malo ofenzivnijji.

A u takvo što ne vjerujemo je l' de.
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.