Kašić je krilo. Od lijevih bekova imamo samo onog Hadzovica...muharenovic88 je napisao/la:Kad ode Kvesić, mjesto će se otvoriti Kašiću a ne Urdinovu. Mali je beton.KLIS je napisao/la:Kvesić vjerovatno odlazi na ljeto, tako da će biti mjesta za Urdinova.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Nešto mislim da će probati s njim na beku.ZZtop10 je napisao/la:Kašić je krilo. Od lijevih bekova imamo samo onog Hadzovica...muharenovic88 je napisao/la:Kad ode Kvesić, mjesto će se otvoriti Kašiću a ne Urdinovu. Mali je beton.KLIS je napisao/la:Kvesić vjerovatno odlazi na ljeto, tako da će biti mjesta za Urdinova.
Nama podhitno treba zadnji vezni igrac. Jadni mi ako udjemo u iducu sezonu sa hasanovicem kao jedinim rješenjem

Željezničar živimo !
Mi da smo imali Stanica i Tomica, bili bi ubjedljivo prvi, u tome lezi svaka fora. Ovako, halalolsun nasim juniorima kako god zavrsili.
Tesko da Kasic moze igrat beka. Nekako me izgledom na Viscu podsjeca mal, brz, stalno vreba priliku, slabije se vraca u odbranu. Barem sam takav utisak stekao ja, prosle godine dok je igrao za juniore.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
E sad malo tumbanje.Ne znam koliko vas se sjeća UHA ( Blagoje Bratić) na zadnjem veznom,ali meni je taj upravo Srđan Stanić.Em je trkački uvijek fit,em je srčan,em zna i faul napravit i presjeć napad,a zna i povuć loptu i dodat kad treba, znači ko rođen za tu poziciju.Sjetite se kako je Amar Bukija prebacio na tu poziciju a ovaj mu vratio na pravi način.Uz malog Amira i Sadikovića,ukoliko ovaj zadnji pokaže muda,smatram idelna kombinacija. Također Uzelac, momak koji zna dati upotrebljivu loptu naprijed,ima dobru dugu sa 16 na 16.Beganović upotrebljiv kao polušpic i kao prednji vezni,što je i pokazao u dosadašnjim nastupima. Može igrati umjesto Sadikovića bez problema.Desna strana puna ko šiš. Benjo se vraća,Memija kremen,može i Zeljo,Đelminjo dobar.Za lijevu stranu ,koja je malo tanja ,prijedlog je Subić iz Borca, jer je stvarno dobar igrač i ako Kvesa ode,smatram ga pravim za to mjesto .No to je do uprave i para. Čekamo Nuspahića,koji me oduševio protiv Metalurga,ali je poslije te povrede potonuo.Nadam se da će vratiti formu i povjerenje Odovića. Naprijed su Rio,Koka,koji može i lijevo i desno i iza Ria, uz po potrebi Beganovića.A onda Amir Hadžiahmetović,koji ima samo jednu manu,a to su njegove godine.Pokretima i načinom igre podsjeća na Škoru. Ako se nastavi razvijati ovako ima priliku izrasti u vrhunskog igrača. Opet bih izrazio žal za malim Gojakom i Arom,jer uz njih ovaj tim bi bio stvarno za prava dostignuća u Europi.Znači,sad ako ovi iz uprave,uzmognu snage i naravno para da realizuju ove stvari,može se postići određeni rezultat.No u ovom trenutku i sa ovim što imamo nadam se barem 3 mjestu.Nydalen je napisao/la:Mi da smo imali Stanica i Tomica, bili bi ubjedljivo prvi, u tome lezi svaka fora. Ovako, halalolsun nasim juniorima kako god zavrsili.
A što se tiče navijanja, pa mnogo nas je bilo i kad nas je politika otjerala u drugu ligu i mislila da nas je uništila pa se zajebala. Pa i sad su se zajebali.Mi koji gazimo 6 deceniju života izdurali smo sa ŽELJOM i gore pa ćemo i ovaj put.U to budite sigurni.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa ljudi dragi ja ne mogu da svatim kako se tako lako predajete.
Eto evropa cilj. Uredu, ali budemo li tako gledali, onda je bolje odmah da racunamo to 4 mjesto. Koje moze da vodi, nigdje!
Vidite i sami da je tanka linija izmedu onog tko ce zavrsiti prvi i onog na cetvrtom mjesto.
Sitvacija je takva, da niti jedna od ovih ekipa koje se bore za titulu, ne mogu reci sa sigurnoscu da ce biti prvaci. U tome svatko od nas vidi svoju sansu.
Prije ce se desiti da izgubimo od Borca kuci, ali da dobijemo Sarajeva na strani. Po nasem trenutnom stanju.
Neke rezultatske konstatne dobrih igra tesko da mogu mladi momci napraviti i neralno je za ocekivati, ali sa druge strane, preostale ekipe imaju iskusnije igrace pa ne mogu da uhvate konstantu dobih rezultata kako bi se odvojili naprijed.
Zato, ima tu jos mnogo toga da se igra. BIt ce svega. Od radosti do razocaranje.
Ali kako god, mislim da imamo svoju sansu i da je trebamo prigrliti a ne skrivati se iza drugih i kao nesto cekati.
To sto se cekalo, cekalo se, sada treba krenuti na sve ili nista pa sta bude neka bude.
Niko im nece reci pogresnu rijec ako samo ostave srca na terenu do kraja.
Ne znam sta je tu problem.
Da li se mi plasimo proci kroz cilj prvi?
Da li nama netko nedozvoljava da zavrsimo kao prvi?
Mozda se opet sa druge strane bojimo nove golijade u nasoj mrezi ili cega vec?
Ne mogu da svatim, da si tu 2 boda od cilja i mi se kao spustamo na zemlju, "eto nama je evropa cilj"?
Koja evropa zapravo?
Ispadanje u drugom predkolu o vecih amatera od nas samih?
Mozda ja grijesim, ali sigurno nisam jedini koji vidi priliku. A sada sto mi necemo da tu priliku iskoristimo, to treba druge pitati. Razumijem da nemamo ekipu za takvo nesto, ali zar je drugi imaju zapravo? Nemaju, jer da imaju rezultat bi to odavno pokazivao...
Eto evropa cilj. Uredu, ali budemo li tako gledali, onda je bolje odmah da racunamo to 4 mjesto. Koje moze da vodi, nigdje!
Vidite i sami da je tanka linija izmedu onog tko ce zavrsiti prvi i onog na cetvrtom mjesto.
Sitvacija je takva, da niti jedna od ovih ekipa koje se bore za titulu, ne mogu reci sa sigurnoscu da ce biti prvaci. U tome svatko od nas vidi svoju sansu.
Prije ce se desiti da izgubimo od Borca kuci, ali da dobijemo Sarajeva na strani. Po nasem trenutnom stanju.
Neke rezultatske konstatne dobrih igra tesko da mogu mladi momci napraviti i neralno je za ocekivati, ali sa druge strane, preostale ekipe imaju iskusnije igrace pa ne mogu da uhvate konstantu dobih rezultata kako bi se odvojili naprijed.
Zato, ima tu jos mnogo toga da se igra. BIt ce svega. Od radosti do razocaranje.
Ali kako god, mislim da imamo svoju sansu i da je trebamo prigrliti a ne skrivati se iza drugih i kao nesto cekati.
To sto se cekalo, cekalo se, sada treba krenuti na sve ili nista pa sta bude neka bude.
Niko im nece reci pogresnu rijec ako samo ostave srca na terenu do kraja.
Ne znam sta je tu problem.
Da li se mi plasimo proci kroz cilj prvi?
Da li nama netko nedozvoljava da zavrsimo kao prvi?
Mozda se opet sa druge strane bojimo nove golijade u nasoj mrezi ili cega vec?
Ne mogu da svatim, da si tu 2 boda od cilja i mi se kao spustamo na zemlju, "eto nama je evropa cilj"?
Koja evropa zapravo?
Ispadanje u drugom predkolu o vecih amatera od nas samih?
Mozda ja grijesim, ali sigurno nisam jedini koji vidi priliku. A sada sto mi necemo da tu priliku iskoristimo, to treba druge pitati. Razumijem da nemamo ekipu za takvo nesto, ali zar je drugi imaju zapravo? Nemaju, jer da imaju rezultat bi to odavno pokazivao...
- bistrikboy
- Kontakt:
Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Neznam sto ali valjda sto sam star ali ja volim ovu djecu koda su moja.Nikad mi drazi Zeljo nije bio ko sad.nema umisljenih zvjezda foliran ja bore se igraju kako mogu i uopste se ne sekiram za rezultat jer znam da i kad pobjedjuju i kad gube da ih to boli tj tim igracima je stalo do Zelje a ne do para.
Slicno razmisljamo ja kad vidim voljni momenat kod igraca nemam im sta zamjeriti.Kako neko moze zamjeriti Beganovicu kako sam cuo preplako je cijelu noc nakon slobode ljudi mu govorili nije liga prvaka.sigurno ce kvalitet ove mlade ekipe doci na naplatu ove sezone to nije niko ni ocekivao.da smo imali u pogonu stanu i tomu ubjedjen sam da bi se borili za titulu.nije ni ovako iskljuceno nista ja sam zadovoljan plasmanom u evropu i da prikljucimo jos kojeg juniora te zakrpimo famozno mjesto u veznom redu nekim kvalitetnim igracem.Alipasino je napisao/la:Neznam sto ali valjda sto sam star ali ja volim ovu djecu koda su moja.Nikad mi drazi Zeljo nije bio ko sad.nema umisljenih zvjezda foliran ja bore se igraju kako mogu i uopste se ne sekiram za rezultat jer znam da i kad pobjedjuju i kad gube da ih to boli tj tim igracima je stalo do Zelje a ne do para.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Ljiljani87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svi koji smo za ovaj projekat smo od pocetka bili spremni na ove djetinjaste poteze. I objektivno, toga do sad nije ni bilo koliko se moglo ocekivati, sto je stvarno super stvar. Mislim da ne postoji osoba koja je Beganovicu zamjerila na onom potezu. Uspjecemo mi u ovome sigurno, aBd.pile87 je napisao/la:Beganovicu kako sam cuo preplako je cijelu noc nakon slobode ljudi mu govorili nije liga prvaka.sigurno ce kvalitet ove mlade ekipe doci na naplatu ove sezone to nije niko ni ocekivao.da smo imali u pogonu stanu i tomu ubjedjen sam da bi se borili za titulu.nije ni ovako iskljuceno nista ja sam zadovoljan plasmanom u evropu i da prikljucimo jos kojeg juniora te zakrpimo famozno mjesto u veznom redu nekim kvalitetnim igracem.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jos malo i vrijeme je da se krene, nek nam je bog na pomoci danas i ako bog da pobjeda 1-3.
ima li kakvog prenosa?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Biće danas mnogo zajebano, njima gori, nama gori, pobjeda nas vraća u igru, a sve ostalo bi nas moglo udaljiti od ovih pozicija iznad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
0:1 i više nego dovoljno, hajde Željo !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.