Novi sam na forumu, tek sam se prijavio, ali pratim ga vec duze vrijeme, minimalno 2 godine.
Imao sm potrebu da se prijavim i ukljucim se u ovu diskusiju oko juga, jer me boli to sto se desava, jer to odavno nije to vise, jer sam poznavao rahmetli Mirzu, jer bi nas Zeljo i sa ovom djecom osvojio titulu siguran sam, da smo u stanju napraviti atmosferu kao prve godine kad se Amar vratio.
Sa ovim klosarima se pokusalo na sve nacine, zna se o kojima pricamo, ali ne ide. Nije ih jednostavno otjerati, moguce je, ali bilo bi jos mrtvih glava, sto nikom ne treba, nikom ne treba da unisti svoj zivot zbog klosara, da pogine zbog klosara. Uprava takodjer ima vezane ruke, jer ti klosari su u stanju i njima napraviti probleme, a to su ozbiljni ljudi, stariji ljudi, ljudi koji imaju porodice, pa se ide linijom manjeg otpora, ali posljednja tragedija je pokazala, da se ne moze vise nastaviti. Drzava, policija sta ja znam ko sve takodje ne moze nista uraditi, ona ga stiti. Postavite se na mjesto bilo kojeg iskrenog navijaca, navijaca koji godina stoji na tom jugu, zbog ljubavi prema Zelji, nemocan je u svemu ovome, kao i bilo ko od nas, jer jedino sto moze je izgubiti glavu, ako bilo sta pokusa promjeniti. Ja mislim da jedna duga pauza, mozda ali samo mozda moze nesto promjeniti, ali tu gubi Zeljo, gube ovi mladi momci na koje smo svi ponosni. momci koji zasluzuju nasu podrsku, svih 90 minuta, svaku utakmicu, jer vole Zelju, bore se za Zelju. ali im je i to sada uskraceno, nadam se radi veceg dobra, radi boljeg sutra i za klub i navijace...
Izvinjavam se na malo duzem postu, ima toliko jos toga, ali prica je uzaludna...
Mirza brate rahmet ti dusi. Velika praznina je ostala, nenadoknadiva...