Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 apr 2015, 22:31

SteveHeighway je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Gledaj to ovako, ja uplatim 10 KM na WWIn račun, što je 5,11€, student sam i ne mogu sebi priuštiti uplatu na račun 50 KM i rizik da ih izgubim dok mi je gubitak moje uplate tj. 10 KM prihvatljiviji. Sa tih 5€ mogu odigrati 5 listića sa uplatom po 1€ promašim, donji sam to znači kraj kockanja na neko vrijeme. Dok sa uplatom od 0,1 mogu odigrati 50 listića i ako dobijem ovako nešto meni je dobro.

slika

Ako ti je glupo što igramo listiće sa uplatom 0,10 poslat ću ti podatke pa mi uplati na račun neku veću svotu i ja ću igrati sa većim ulozima. Ako sam išta naučio vezano za kladionicu to je igraj koliko možeš izgubiti.

EDIT: Upravo zbog tih prozivanja uvijek kad postavljam listiće sakrijem uplatu mada bude tu i nekih većih uloga, zavisi od dana kako ide.
Ma bolje se i nemoj kladit kad ne znas,kakve su to kurcevve uplate,glupost da nemas cuj nemas stavis cenera na racun znaci imas i jos se tako glupo kladis,jos kad postavis ovdje te tikete,koja je svrha postavljanja takvih pickastih tiketa,sta mene zaboli sto ti ulazes 20 feningi jbt :facepalm:
Haj' pročitaj još jednom šta sam ja gore napisao, pa se javi opet. :salut:

@mirzatele dobio 2 KM na jednom listiću, to znači prilika da odigram drugi na kojem imam šansu dobiti 2 KM.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Hosa85
Kontakt:

Post Postao/la Hosa85 » 24 apr 2015, 22:31

Moggiano je napisao/la:bjezi jebote ovo i kladara,nisam marke uzeo evo 2 hefte,u minusu sam nekih cca 150-200 KM za to vrijeme.. Ide pauza
Idu u Čitluk milioni svaki dan, a onaj bingo je 10 puta veća pljačka

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:34

zgmiky je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Da, ali je van svake pameti da neko uplacuje 0.1 na kvotu 2 i stavlja takve listice na forum. Mislim da frajer trola, ali sve i da uplacuje tako mi to ne moramo znati, nek stavi te parove i obrazlozenje koje me mnogo vise zanima od uloga, a stavljati tikete sa uplatom 0.1 i dobitkom 0.2 je stvarno smijesno i glupo.
zašto bi bilo, pa sigurno nećeš uložiti na taj listić koliko i osoba koja ga stavi tu, nije bitno koliko je uloženo nego kvaliteta prijedloga, kada vidiš prijedlog ako si u mogućnosti malo baciš oko na to i sam procjeniš isplati li se ili ne, ako da staviš koliko ti nije problem izgubiti, a ako ne staviš tek toliko da ti ne bude žao ako prođe...treba gledati par ili listić a ne uplatu jer ne znaš kako ko živi, ima li ili nema a sirotinja često ima dobar nos za pogoditi ali nema sa čime igrati i boji se da ga neko ne opere tu
Pa brate ja to i govorim. Momak zbog kojeg se sad raspravljamo nije napisao nijedan prijedlog, stavi yebeni listic sa uplatom 0.1 i kvotom 2, i kako se ja trebam ponasati ? Da ga poslusam, jer je toliko siguran u taj tiket da je uplatio 0.1 a nije me razuvjerio jer mu je tesko napisati jednu recenicu o paru. Ne uplacujem ni ja hiljade i stotine na listice, kladim se kao i vecina vas na male/srednje uloge i ne zanima me uplata nego prijedlog. A isto tako ako moramo pricati o ulogu kazem da je za mene suludo, glupo, smijesno uplacivati 0.1 i tako igrati konstantno i nadati se necemu, mozda nisam upravu al to je moje misljenje.

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 24 apr 2015, 22:34

DrustveniParazit je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Gledaj to ovako, ja uplatim 10 KM na WWIn račun, što je 5,11€, student sam i ne mogu sebi priuštiti uplatu na račun 50 KM i rizik da ih izgubim dok mi je gubitak moje uplate tj. 10 KM prihvatljiviji. Sa tih 5€ mogu odigrati 5 listića sa uplatom po 1€ promašim, donji sam to znači kraj kockanja na neko vrijeme. Dok sa uplatom od 0,1 mogu odigrati 50 listića i ako dobijem ovako nešto meni je dobro.

slika

Ako ti je glupo što igramo listiće sa uplatom 0,10 poslat ću ti podatke pa mi uplati na račun neku veću svotu i ja ću igrati sa većim ulozima. Ako sam išta naučio vezano za kladionicu to je igraj koliko možeš izgubiti.

EDIT: Upravo zbog tih prozivanja uvijek kad postavljam listiće sakrijem uplatu mada bude tu i nekih većih uloga, zavisi od dana kako ide.
Ma bolje se i nemoj kladit kad ne znas,kakve su to kurcevve uplate,glupost da nemas cuj nemas stavis cenera na racun znaci imas i jos se tako glupo kladis,jos kad postavis ovdje te tikete,koja je svrha postavljanja takvih pickastih tiketa,sta mene zaboli sto ti ulazes 20 feningi jbt :facepalm:
Haj' pročitaj još jednom šta sam ja gore napisao, pa se javi opet. :salut:

@mirzatele dobio 2 KM na jednom listiću, to znači prilika da odigram drugi na kojem imam šansu dobiti 2 KM.
Evo javljam se,cuj procitaj ponovo. :lol:
Jes ti dobro jbt dobio 2 marke od toga mozes odigrati 10 listica uspio si u zivotu jbt.
Ti si jedini lik u svijetu koji kladaru igra radi dobitka koji ce opet iskljucivo koristit u svrhu narednog kladjenja. :lol:
Jbo dobitak ti dobijes 20 centi i eto ti 2 listica,e ne vjerujem svega mi :lol:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 24 apr 2015, 22:35

Hass je napisao/la:Pozdrav momčiluci :salut:
Pozdrav brate di si nam ti? :mrgreen: :P

Ma nije bitna uplata momci neka svako uplaćuje u skladu sa svojim mogućnostima nego dajte da oživimo "Prijedlozi,sugestije..." to je jedino i isljučivo važno. :thumbup: ;)

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 24 apr 2015, 22:40

Eo braćo,tu sam.
Btw,sutra ću postavit dobitne tikete iz prethodnog perioda,jer me u zadnje vrijeme tenis ide samo tako.Na forumu neću postavljat tikete,dok se ne uozbilje pojedinci :thumbdown:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 apr 2015, 22:40

Koliko puta ste vidjeli da sam ja postavio dobitni listić? :D A prijedloge ne stavljam zato što većinom igram live. Ovo što odigram je većinom od prijedloga sa foruma. I jedan prijedlog za vas dvojicu, igrajte kako ste naučili i želim vam sreću dobijajte svaki dan po milju a mene i @exorcista pustite da igramo kako mi hoćemo. Koliko bi svijet bio ljepši kad bi se ljudi bavili samo onim što ih se tiče... :?

Moja rasprava sa vama dvojicom ovdje završava. :wave:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 22:41

Boli vas qrac na koliko i za koliko momak igra. Zanemarite ga ako vam smeta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 apr 2015, 22:42

Hass je napisao/la:Eo braćo,tu sam.
Btw,sutra ću postavit dobitne tikete iz prethodnog perioda,jer me u zadnje vrijeme tenis ide samo tako.Na forumu neću postavljat tikete,dok se ne uozbilje pojedinci :thumbdown:
Šalji na pp, je.bo ga ti. Očekujem te sutra. :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 apr 2015, 22:43

gonzales je napisao/la:
Hass je napisao/la:Eo braćo,tu sam.
Šalji na pp, je.bo ga ti. Očekujem te sutra. :D
ista stvar, ako ne pošalješ dolazim ti u kafić :D

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 apr 2015, 22:44

Ja ću otići i oteti mu pare što je digao ovih dana na tenisu :lol:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:45

DrustveniParazit je napisao/la: A prijedloge ne stavljam
i moja rasprava s tobom ovdje zavrsava.

@sabinho ne smeta mi ulog, nego to sto nema analize za parove, jos pritom momak koji to radi ima stotinjak postova. Uredu kad miky ili neko koga znamo postavi prijedlog bez analize, njega cu mozda i poslusati, ali momka koji je novi i postavi mi tiket sa minimalnom uplatom i bez analize sigurno necu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2015, 22:47

:tralala: Zato ti kazem, zanemari ga. Jeidno sto mi je zao je sto nije vise ulagao prosao je dosta tiketa. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 24 apr 2015, 22:48

Sabinho je napisao/la::tralala: Zato ti kazem, zanemari ga. Jeidno sto mi je zao je sto nije vise ulagao prosao je dosta tiketa. :hmmmmm:
Ma i to sto kazes,sta me i zaboli realno,samo mi je retardirano da se neko tako kladi al od sad pa na dalje necu vise komentara bacit oko toga pa makar ulagao po dvije ceske krune na listice
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 24 apr 2015, 22:49

Hahaha može može na pp. :-)
Btw,nema smisla da ja nekom slikam tikete,bezze sam prosli put dobio 'lađenje od 7 dana :rol:
Previše trollovanja,a premalo parova.
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:51

Ma zanemarujem ja njih sve i ne pisem nista vec dugo, ali zato sada imamo dnevno 1 ili nijedan prijedlog i 100 slika tiketa od forumasa sa <100 postova, a mozda ovaj exorcist ima neku extra informaciju na svom tiketu ali mu je mrsko napisati. Umjesto sto odradi printscreen i stavi tiket, bolje je da napise dvije rijeci. I zato imamo sve manje prijedloga, i zato imamo sve manje dobrih forumasa ( za kladionicu ) i zato ode ovaj pdf u qrac da prostis :D

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 24 apr 2015, 22:53

Imal ko 0,5e da posalje na wwinu? za 1,5km kredita,unistio me je Rice i Marsej pa da probam nba sta. kuknjava

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 apr 2015, 22:57

ajde braga više

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 apr 2015, 22:57

Hass ako nije problem mozes i meni na pp...

Na strasnu sve to kako igra i koliko upacuje, ali budimo realni lik treba pogoditi 5 tiketa da bude dobar 1e sa ovim njegovim uplatama od 0,1e. Ali eto mozda momak zna nesto sto mi ne znamo :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 24 apr 2015, 22:58

Sta nam je s Bragom :?: ocel u prelaz :hmmmmm:
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.