KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Cestitam.
Odlicna selekcija igraca koja dogodine taman bilo vise novca ce se tesko poklopit , prije svega mislim na Bobia.
U finalu ko god bude ce se lagano rutinirat.
Odlicna selekcija igraca koja dogodine taman bilo vise novca ce se tesko poklopit , prije svega mislim na Bobia.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ja bih voleo da to bude Cedevita jer ce biti manje tenzije i medijskih zayebancija , ovi crnogorci ce da prave rsum dole kao i uvek kad se igra protiv nas ili vas.Raul_64 je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
bolje budućnost, treba ih malo spuštati...Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ja bih voleo da to bude Cedevita jer ce biti manje tenzije i medijskih zayebancija , ovi crnogorci ce da prave rsum dole kao i uvek kad se igra protiv nas ili vas.Raul_64 je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
I FEEL DEVOTION Od sinoć sam ovo čuo/pročitao kamaru puta, i opet tako lijepo zvuči ko da čujem prvi put
. Ubili smo ih širinom. Dženkins na vrhunskom nivou čitavu seriju, Williams poludio kad je najviše trebalo (nba rola sinoć), Mitrović neprepoznatljivo dobar u odnosu na period od prije nekih mjesec-dva dana, Kalinić opet dokazao da je izrastao u igračinu... ipak na mene je poseban utisak ostavio Jović koji je majstorski iskoristio svaki minut na parketu
. Toliko osporavani Radonjić zgazio Dula u ove dvije utakmice.
Izjave naših nakon utakmice gospodske, čak i Nebojše Ilića koji je na kraju dobio flašicu od vinjaka u glavu. Sa druge strane, Dulo i Mačvan ostali dosljedni i imali snage i obraza da pričaju o Blažiču, sudijama i kriterijumima i pored više puta ponovljenih Pavlovićevih izliva siledžijstva u stilu najboljih sinova ulice. Kapa do poda za ponašanje Danilovića nakon utakmice
. Forumskim grobarima hvala na čestitkama.
Za one koji su se pitali gdje je Bobi nakon prve dvije utakmice

Za njegove ovosezonske standarde, nije baš kako on zna, ali sasvim dovoljno da se takva glupa pitanja više ne postavljaju.
Ja bih u finalu više volio Cedevitu, prije svega jer nekako kontam da ćemo dosta lakše do brejka doći u Zg nego u Pd.

I FEEL DEVOTION Od sinoć sam ovo čuo/pročitao kamaru puta, i opet tako lijepo zvuči ko da čujem prvi put

Izjave naših nakon utakmice gospodske, čak i Nebojše Ilića koji je na kraju dobio flašicu od vinjaka u glavu. Sa druge strane, Dulo i Mačvan ostali dosljedni i imali snage i obraza da pričaju o Blažiču, sudijama i kriterijumima i pored više puta ponovljenih Pavlovićevih izliva siledžijstva u stilu najboljih sinova ulice. Kapa do poda za ponašanje Danilovića nakon utakmice

Za one koji su se pitali gdje je Bobi nakon prve dvije utakmice

Za njegove ovosezonske standarde, nije baš kako on zna, ali sasvim dovoljno da se takva glupa pitanja više ne postavljaju.
Ja bih u finalu više volio Cedevitu, prije svega jer nekako kontam da ćemo dosta lakše do brejka doći u Zg nego u Pd.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
%: " $ " " ' $ ?, ' & & $ се %, " - ? " & $ "
http://www.mojacrvenazvezda.net/107678/ ... edi-bolji/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mojacrvenazvezda.net/107678/ ... edi-bolji/" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan_kardec
- Kontakt:
Fina, odmjerena i korektna izjava. Svi naši navijači koji budu u dvorani sutra i prekosutra uveče, Cedeviti ne trebaju zaboraviti ovo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
E ovo su pravi sportisti,a ne oni fudbaleri koji ne mogu preci centar protiv Partizana.
Je li povreda Cirbesa ozbiljna ili ce moci sutra igrati?

Ne igra sutra sigurno upitan za ostale utakmiceElTigre9 je napisao/la:E ovo su pravi sportisti,a ne oni fudbaleri koji ne mogu preci centar protiv Partizana.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Možda ipak zaigranerminh74 je napisao/la:Ne igra sutra sigurno upitan za ostale utakmiceElTigre9 je napisao/la:E ovo su pravi sportisti,a ne oni fudbaleri koji ne mogu preci centar protiv Partizana.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bobi na poluvremenu 14 poena, 10 skokova i 4 asistencije. Indeks 28. Sta reci osim - MVP.
I za svaki ružan pogled dobije faul, a za iste stvari njemu se ne sudi ništadscile je napisao/la:Bobi na poluvremenu 14 poena, 10 skokova i 4 asistencije. Indeks 28. Sta reci osim - MVP.
Ne treba mu to za MVP-a
Ja to vala nisam vidio. Bila su 3-4 faula na njemu u prvom, od toga je jedno ono kada ga je Prilepic uhvatio rukama nakon ofanzivnog skoka i jedan opravdan faul Bilana.. Ostalih se ne sjecam.
- alan_kardec
- Kontakt:
Očekivanih 2:0. Preslikana utakmica od sinoć (mada onu sinoć nisam gledao), Cedevita žilava ko što se i očekivalo. Ovo što Luka Mitrović igra zadnje 4 utakmice je maestralno.
Ajmo sad po brejk u Zagreb.

Ajmo sad po brejk u Zagreb.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Drago mi je da smo pobijedili, ali mi izvadise zivce sa onim napadima gdje se nije znalo sta se igra.. Jebote, igrali smo minimum 10 minuta bez pleja i onda smo dosli u situaciju da Blazic vodi napad.
Svojom zajebancijom od +16 do +4 meni izbise 20 evra iz dzepa jer sam ih igrao u hendikepu, da ce dobiti barem 7 razlike.
Svojom zajebancijom od +16 do +4 meni izbise 20 evra iz dzepa jer sam ih igrao u hendikepu, da ce dobiti barem 7 razlike.

Juniori postali prvaci Srbije.
Црвена $ ? – " " 69:66 (9:15, 15:19, 18:16, 27:16)
Црвена $ ?: $, " 9, $, " 26 (6 &, 4 ас), " 10 (9 &), $ 3 (4 ?, 2 ?), " 10 (5 &, 3 ?), ", " 3 (4 &), " 2 (5 &), $, $ 6 (5 &, 2 ?).
" ": ", ? 21 (5 ас, 4 &, 3 ?), " 12 (4 &), ? 4 (4 &), ", " 11 (8 &, 3 ас), " 6 (5 &), ", ", % 3 (4 &), " 5 (3 &), " 4 (6 &).

Postoji mogucnost da vecerasnji mec propuste Cirbes, Jovic i Lazic.
Kakvo je ovo razbijanje?
Prebacio slučajno na RTRS i čujem kuknjavu ovog što prenosi
Prebacio slučajno na RTRS i čujem kuknjavu ovog što prenosi

A.F.C. Bournemouth!
- alan_kardec
- Kontakt:
očito je došlo do emotivnog pražnjenja nakon polufinala, a vjerovatno ima i umora. Srećom dobili smo obje tekme u Bg. Fali Cirbes. Nadam se najboljem sutra jer bi u majstorici moglo biti svašta.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.