Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la zgmiky » 24 apr 2015, 22:09

janez ovdje na forumu ima super ljudi ali ih je sve manje jer prevladava neki novi val koji fura svoje, žalosno je nekome se sprdati i ismijavati ga koliko je uložio, toga prije nije bilo nikada, šta su sad svi tu neki šatro milijunaši i našli ismijavati momka, što ti kažeš bolje da se pozabave za početak sami sobom a onda prijedlozima da ZAJEDNO barem probamo uzeti neki dinar, ljudi ne shvaćaju da svojim ponašanjem, izrugivanjem i citiranjem fulanih prijedloga odvlače ljude da postavljaju i daju analizu,jer ako se fula naći će seneko pametan ko ji to znao ali eto prepisao je i sad mu je neko kriv, a zašto bi se neko uopće i trudio kada ljudi to ne znaju cijeniti a izrugivanje u nečije platežne moći je dno dna

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 24 apr 2015, 22:09

DrustveniParazit je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:27 e na Schalke kvota, imal ko muda?
Da se može mudima uplatit ja bi sad. :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2015, 22:11

E **** ga
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 24 apr 2015, 22:11

a daj Marseille, pa stvarnooooo
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 apr 2015, 22:12

3:4 Lorient. O moj Bože....
Željezničar živimo !

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 24 apr 2015, 22:15

katakomba je napisao/la:3:4 Lorient. O moj Bože....
3:5 :lol: :roll:

@zgmiky

Baš tako brate ono dođe vikend od 100 liga i 500 utakmica imamo 4-5 prijedloga i momaka koji se eto kao trude, doduše malo i raja treba povesti računa pa ne stavljati bez fine analize i malo više truda uložiti zato i pišemo da kritikujemo da se svi uključimo da se poboljša stanje na forumu i bolja aktivnost. A svi postovi koji nisu adekvatni i nemaju svrhu prijaviti i očekivati reakciju nadležnih MOD-eratora, ali vidim da dosta ima finih momaka tako da nam ne trebaju MOD-ovi budemo mi sredili samo da se aktiviramo sutra je subota dan za popravnog idemo sa prijedlozima. :thumbup:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 24 apr 2015, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 24 apr 2015, 22:15

Lorient 5 udaraca u okvir i 5 golova, žali Bože našu nadu nakon izjednačenja na 3:3

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 apr 2015, 22:16

Janez je napisao/la:
katakomba je napisao/la:3:4 Lorient. O moj Bože....
3:5 :lol: :roll:
jao jaoo hahahahahahahaha
Željezničar živimo !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 apr 2015, 22:16

ovom Marseju spomenik treba dici :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Taman se covjek ponada, raja garant na liveu na njih natovari kod 2-2 i 3-3 i onda slijedi sou :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 24 apr 2015, 22:18

Pozdrav momčiluci :salut:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 24 apr 2015, 22:18

nisu mi jasni nikako, obrana očajna

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 24 apr 2015, 22:18

mirzatele je napisao/la:Da, ali je van svake pameti da neko uplacuje 0.1 na kvotu 2 i stavlja takve listice na forum. Mislim da frajer trola, ali sve i da uplacuje tako mi to ne moramo znati, nek stavi te parove i obrazlozenje koje me mnogo vise zanima od uloga, a stavljati tikete sa uplatom 0.1 i dobitkom 0.2 je stvarno smijesno i glupo.
Gledaj to ovako, ja uplatim 10 KM na WWIn račun, što je 5,11€, student sam i ne mogu sebi priuštiti uplatu na račun 50 KM i rizik da ih izgubim dok mi je gubitak moje uplate tj. 10 KM prihvatljiviji. Sa tih 5€ mogu odigrati 5 listića sa uplatom po 1€ promašim, donji sam to znači kraj kockanja na neko vrijeme. Dok sa uplatom od 0,1 mogu odigrati 50 listića i ako dobijem ovako nešto meni je dobro.

slika

Ako ti je glupo što igramo listiće sa uplatom 0,10 poslat ću ti podatke pa mi uplati na račun neku veću svotu i ja ću igrati sa većim ulozima. Ako sam išta naučio vezano za kladionicu to je igraj koliko možeš izgubiti.

EDIT: Upravo zbog tih prozivanja uvijek kad postavljam listiće sakrijem uplatu mada bude tu i nekih većih uloga, zavisi od dana kako ide.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 24 apr 2015, 22:20

Kako je krenulo kladit cu se samo na Engleze.......Marsej :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 24 apr 2015, 22:22

mirzatele je napisao/la:Da, ali je van svake pameti da neko uplacuje 0.1 na kvotu 2 i stavlja takve listice na forum. Mislim da frajer trola, ali sve i da uplacuje tako mi to ne moramo znati, nek stavi te parove i obrazlozenje koje me mnogo vise zanima od uloga, a stavljati tikete sa uplatom 0.1 i dobitkom 0.2 je stvarno smijesno i glupo.
Gledaj to ovako, ja uplatim 10 KM na WWIn račun, što je 5,11€, student sam i ne mogu sebi priuštiti uplatu na račun 50 KM i rizik da ih izgubim dok mi je gubitak moje uplate tj. 10 KM prihvatljiviji. Sa tih 5€ mogu odigrati 5 listića sa uplatom po 1€ promašim, donji sam to znači kraj kockanja na neko vrijeme. Dok sa uplatom od 0,1 mogu odigrati 50 listića i ako dobijem ovako nešto meni je dobro.

slika

Ako ti je glupo što igramo listiće sa uplatom 0,10 poslat ću ti podatke pa mi uplati na račun neku veću svotu i ja ću igrati sa većim ulozima. Ako sam išta naučio vezano za kladionicu to je igraj koliko možeš izgubiti.

EDIT: Upravo zbog tih prozivanja uvijek kad postavljam listiće sakrijem uplatu mada bude tu i nekih većih uloga, zavisi od dana kako ide.
Ma bolje se i nemoj kladit kad ne znas,kakve su to kurcevve uplate,glupost da nemas cuj nemas stavis cenera na racun znaci imas i jos se tako glupo kladis,jos kad postavis ovdje te tikete,koja je svrha postavljanja takvih pickastih tiketa,sta mene zaboli sto ti ulazes 20 feningi jbt :facepalm:
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 24 apr 2015, 22:22

Marseille jednako haos, ja još na jednom imao 1x

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 apr 2015, 22:23

Hass je napisao/la:Pozdrav momčiluci :salut:
Pozz i tebi :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 24 apr 2015, 22:26

bjezi jebote ovo i kladara,nisam marke uzeo evo 2 hefte,u minusu sam nekih cca 150-200 KM za to vrijeme.. Ide pauza
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 apr 2015, 22:26

zašto bi bilo, pa sigurno nećeš uložiti na taj listić koliko i osoba koja ga stavi tu, nije bitno koliko je uloženo nego kvaliteta prijedloga, kada vidiš prijedlog ako si u mogućnosti malo baciš oko na to i sam procjeniš isplati li se ili ne, ako da staviš koliko ti nije problem izgubiti, a ako ne staviš tek toliko da ti ne bude žao ako prođe...treba gledati par ili listić a ne uplatu jer ne znaš kako ko živi, ima li ili nema a sirotinja često ima dobar nos za pogoditi ali nema sa čime igrati i boji se da ga neko ne opere tu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 apr 2015, 22:28

slika

Jbt da li sam ja glup ili vi ne razumijete o cemu govorim.

Prvo, rekao sam da me uplata uopste ne zanima toliko. Puno me vise interesuje analiza i par rijeci o tom paru a toga skoro i da nema nikako. Boli me ona stvar za one koji dodju ujutro i postave dobitan tiket a dan prije nisu stavili nista na glavnu temu.

A sto se tice ovih uloga od 0.10. Ok mozda ja ne shvatam, ali ti kazes meni je dobro a dobio si 2KM i pritom pogodio solidnu kvotu. Niko ne igra kladionicu da postane milioner, ali igras da uz zabavu mozda nesto i dobijes ili barem da se nadas da ces dobit, a cemu se ti Bgt nadas sa dobitkom od 2KM, da ces kupit zvake od kladionice ?

I na kraju, jos jednom zaboli me qrac koliko uplacujete i ne moram to nikad vidjeti, ali cu cijenit kad stavite par na glavnu temu i napisete dvije yebene recenice o tom paru da bi me nagovorili da odigram

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 24 apr 2015, 22:28

Kaka sirotinja pusti to sto se kladi ako lafo nema nek se zaposli i eto mu para. Ovakvi poput njega i daju pare kladionicama,trebo bi pogadjati 40 listica u nizu da bi bio u nekom plusu. I kaad vec uplata nije bitna koji je vrag stavlja onda jbt
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.