Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
27 e na Schalke kvota, imal ko muda?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Za Marsej mogu sa jedno 90% da garantujem da će ovdje do prelaza da dođe previše imaju lude omjere sa 1/2 i 2/1 tako da u nastavku očekujem svašta 

Da li se može u premieru igrati više od 2 para iz naše lige ??
Željezničar živimo !
mozes odigrat sve samo moras imat 5 parova na listicukatakomba je napisao/la:Da li se može u premieru igrati više od 2 para iz naše lige ??
e super, hvala punobojler je napisao/la:mozes odigrat sve samo moras imat 5 parova na listicukatakomba je napisao/la:Da li se može u premieru igrati više od 2 para iz naše lige ??
Željezničar živimo !
U pravo vrijeme gol Marsej hajmo sada dalje do kraja 1 za raju koja Vas ima na tiketu

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Da se može mudima uplatit ja bi sad.DoeTz je napisao/la:27 e na Schalke kvota, imal ko muda?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
evo zadnjih 0,50 na 1 marsej i schalke daje gol 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ljudi koji vam je k... šta vas boli koliko je ko stavio na listić, vi stavite koliko hoćete, šta se izrugujete momku??!
možda zato i ne možete pogoditi ništa jer ste takvi, jadno stvarno i onda još spamate glavnu temu
možda zato i ne možete pogoditi ništa jer ste takvi, jadno stvarno i onda još spamate glavnu temu
-
- Kontakt:
cekam almere 3+ i j.ajax 3+,na obje utakmice do 29-e minute pala po dva gola i nista do kraja,koji baksuzluk u pm 

marsej ce na X izaci

Marsej jos jedan i Schalke jedan ajdeeee 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DrustveniParazit je napisao/la:Da se može mudima uplatit ja bi sad.DoeTz je napisao/la:27 e na Schalke kvota, imal ko muda?

PREKUCO HAHAHAHAHAHAHHA
ma izjednačit će braga sad, neće ostat 0-1 na polDoeTz je napisao/la:Koji si ti doktorzgmiky je napisao/la:Braga-Belenenses 2/1 na dvije-tri marke
Marsej ako ovo dobije na kraju treba čekati za koju god. kad ih UEFA optuži za namještanje
@zgmiky
Nažalost previše smo postali kritično po pitanju uplate i iznosa, a ne kvalitete i dobrih prijedloga više se ne gleda ko je i šta pogodio nego da li je odigrao na 0,5 ili 500 km. Na kraju svako uplaćuje koliko može, važnije je da su dobri parovi i da se pogodi. Ali eto ovaj podforum je uveliko izgubio na kvaliteti umjesto da imamo zajednički cilj da uzmemo na kladari mi se prepiremo oko toga ko je koliko iz novčanika izvalio love.

@zgmiky
Nažalost previše smo postali kritično po pitanju uplate i iznosa, a ne kvalitete i dobrih prijedloga više se ne gleda ko je i šta pogodio nego da li je odigrao na 0,5 ili 500 km. Na kraju svako uplaćuje koliko može, važnije je da su dobri parovi i da se pogodi. Ali eto ovaj podforum je uveliko izgubio na kvaliteti umjesto da imamo zajednički cilj da uzmemo na kladari mi se prepiremo oko toga ko je koliko iz novčanika izvalio love.

Da, ali je van svake pameti da neko uplacuje 0.1 na kvotu 2 i stavlja takve listice na forum. Mislim da frajer trola, ali sve i da uplacuje tako mi to ne moramo znati, nek stavi te parove i obrazlozenje koje me mnogo vise zanima od uloga, a stavljati tikete sa uplatom 0.1 i dobitkom 0.2 je stvarno smijesno i glupo.
okreće ovo Marseille
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Marsej ide kec, cudna utakmica do bola 

Nažalost, nažalost... zbog takvih komentara oko tih uplata i raznih drugih rasprava svakim danom je sve manje "prijedloga". Dugo pratim forum i znam da što se tiče tipstera stanje nikad nije bilo lošije, ima još izuzetaka ali me strah da i oni ne odu.
Bitan je prijedlog, a ne uplata.
Bitan je prijedlog, a ne uplata.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.