I šta kažete na Vietta ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
pa eto, samo skontaj da je u naredne 2-3 godine ovaj napadacki trio MSN prakticno "zakljucan"Rajaz je napisao/la:Ajmo sad polako, znam da je euforija oko Bayerna, ali prvo liga i Espanyol.
I šta kažete na Vietta ?
Mi sad pricamo teoretski, znaci ako bi došao Vietto....to je to onda - uloga Pedra, ovo što je on trenutno u Barci.Rajaz je napisao/la:To ni meni nije jasno, ali kada pogledaš i Isco u Madridu je klupa kada su svi fit, nije da se Vietto ne bi naigrao.
I izgleda da Pedro ide, samo još nije poznato gdje, vjerovatno negdje u Italiju.
I da, Pogba, navodno Juventus je već odbio 70 miliona i sada traže 90 + Montoya i Pedro![]()
Bartomeu (president): "Pogba? He's a great player, but he has a contract. Everyone likes great players, but we have to watch him on tv."
Rajaz je napisao/la:To ni meni nije jasno, ali kada pogledaš i Isco u Madridu je klupa kada su svi fit, nije da se Vietto ne bi naigrao.
I izgleda da Pedro ide, samo još nije poznato gdje, vjerovatno negdje u Italiju.
I da, Pogba, navodno Juventus je već odbio 70 miliona i sada traže 90 + Montoya i Pedro![]()
Bartomeu (president): "Pogba? He's a great player, but he has a contract. Everyone likes great players, but we have to watch him on tv."
Da sam Deulofeu je izjavio da više ne želi vucaranje po posudbama a ni u Sevilli ne igra jer se zakačio sa Emeryom. Znači il' prodaja il' povratak kući.messilla je napisao/la:Tello teško, vraćanje Deulofeua je već dosta realnije.
Ne treba ti Reus, imaš Raketu. Znači samo Pogba.
Slažem semiki_92 je napisao/la:Pogba je OK, narocito za ovaj Luchov run and gun
ja al samo pogledaj sta barca treba playmakera ili amf jel pogba ista od toga ????xaviesta je napisao/la:Zayeban protivnik, za koga će navijati ovi domači Pepoljupci što ga brane po Bayernovoj temi.![]()
Pogba je ponajbolji veznjak na svijetu, ne znam šta neko ima protiv njega. Ne možeš znati kako će se ko uklopiti, sjetimo se Cesca, Barcine DNA i priše o prvim nogometnim koracima.
hehemessilla je napisao/la:Samo što su ovi naši prvo 70 mil. ponudili.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.