Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Šta si igrao, više ili manje?SPY je napisao/la:Ajde ferer narkomanu jedan šta radiš![]()
A manje, tek kad sam uplatio vidio tvoj postgonzales je napisao/la:Šta si igrao, više ili manje?SPY je napisao/la:Ajde ferer narkomanu jedan šta radiš![]()
sad ide crveni i još jedan penalOrton je napisao/la:dobra utakmica skroz
ja bih se kladio na zagrebOrton je napisao/la:pobjeda lokomotive sada 4,moglo bi se sa 20 maraka probat,sta velis?
I ja taman isto krenuo napisati, pogledao tablicu i vidim zagrebu je vise potrebna pobjeda nego njima, uostalom logicno bi bilo da dodje prelaz 1/2zgmiky je napisao/la:ja bih se kladio na zagrebOrton je napisao/la:pobjeda lokomotive sada 4,moglo bi se sa 20 maraka probat,sta velis?
ma mislim da će bit XKenchi je napisao/la:I ja taman isto krenuo napisati, pogledao tablicu i vidim zagrebu je vise potrebna pobjeda nego njima, uostalom logicno bi bilo da dodje prelaz 1/2zgmiky je napisao/la:ja bih se kladio na zagrebOrton je napisao/la:pobjeda lokomotive sada 4,moglo bi se sa 20 maraka probat,sta velis?
kak misliš kao retard kad i je retardWilly je napisao/la:Fognini juče isprašio Rafu, a danas igra kao retard.
ja igrao 2 pa šta budeDoeTz je napisao/la:Jel siguran ba Nancy veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.