Pisem sa mobitelatuzlak1987 je napisao/la:S kimPametuglavu je napisao/la:
Skim se raspravljam
Malo da te skolujem.
Kaze ovaj gore da si trazio savjete pa zato...
Necemo vise u oftopic.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pisem sa mobitelatuzlak1987 je napisao/la:S kimPametuglavu je napisao/la:
Skim se raspravljam
Malo da te skolujem.
Vidim ti imaš 22,tj rođen si 15.marta 1993 godine.Pogba je napisao/la:Interesantno je potezanje godišta kada argumenata nema.
Recimo, klon Ahmo ima 12 maksimalno, ako ćemo već o tome.
Pa sta si rekao za Reala da ce uvaliti tri gola Atleticu na Bernabeu? Dali su im jedan gol na igraca manje.. Rekao sam ti fino da se ne provaljujes sa tim izjavama, moze se desiti jedna utakmica kao Porto-Bayern da pogodis ali reci da ce Juventus da dozivi neki potop je bas smijesno.invincible1921 je napisao/la:@Tuzlak ba dje si tinesto te nije bilo poslije revansa bayerna i reala
ja fino rekoh rutinski prolazi, a ti meni o nekim igracima tj da ce proc samo ako durigh 11 porta i atletika izadje
![]()
mozda bi bilo bolje da je izaslo
Juventus ce izvuc neki X na svom terenu i onda ce ovdje krenut omalovazavanja reala i srozavanja istog na nivo sevilje, onda ce pocet prica kako je ronaldo taraba kako je npr pirlo bolji u vaznijim tekmama kako ima ovo kako onaj igrac juventusa ima ono itd itd...
Onda ce se na Bernabeu desit potop Juventusa i ovi svi pocevsi od tuzlaka ce nestat sa foruma, a pojedini hejteri ce nastavljati traziti neku dlaku u jajatu na fazon: ATLETIKO JE TREBO PROC BEZ OBZIRA STO NISU IMALI NIJEDNU SANSU U DVIJE TEKME
Pa realno mogo je i real dat 2-3, al haj necemo o tom, cucemo se poslije dvomecatuzlak1987 je napisao/la:Pa sta si rekao za Reala da ce uvaliti tri gola Atleticu na Bernabeu? Dali su im jedan gol na igraca manje.. Rekao sam ti fino da se ne provaljujes sa tim izjavama, moze se desiti jedna utakmica kao Porto-Bayern da pogodis ali reci da ce Juventus da dozivi neki potop je bas smijesno.invincible1921 je napisao/la:@Tuzlak ba dje si tinesto te nije bilo poslije revansa bayerna i reala
ja fino rekoh rutinski prolazi, a ti meni o nekim igracima tj da ce proc samo ako durigh 11 porta i atletika izadje
![]()
mozda bi bilo bolje da je izaslo
Juventus ce izvuc neki X na svom terenu i onda ce ovdje krenut omalovazavanja reala i srozavanja istog na nivo sevilje, onda ce pocet prica kako je ronaldo taraba kako je npr pirlo bolji u vaznijim tekmama kako ima ovo kako onaj igrac juventusa ima ono itd itd...
Onda ce se na Bernabeu desit potop Juventusa i ovi svi pocevsi od tuzlaka ce nestat sa foruma, a pojedini hejteri ce nastavljati traziti neku dlaku u jajatu na fazon: ATLETIKO JE TREBO PROC BEZ OBZIRA STO NISU IMALI NIJEDNU SANSU U DVIJE TEKME
Ako neko zadnjih godina ne prima puno golova i zavrsava utakmice bez primljenih golova ili sa jednim primljenim onda je to ta ekipa..
Čovječe postavljaš Cecu na temi CL i kako onda da te neko ozbiljno shvati.Povuci se na vrijeme danas si naškrabao dosta gluposti.tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ja niti poceo sa tom pricom vec vi i Saurman sa nekim pricama o udaranju i Ceci
Covjece to je bila zafrkancija na ovoj temi jos iz izvlacenja kada je Juventus izvukao Monaca pa su se pojavili dezurni tvorci zavjera koji su pricali da je Juventus namjestio zdrijeb.Saurman je napisao/la:Čovječe postavljaš Cecu na temi CL i kako onda da te neko ozbiljno shvati.Povuci se na vrijeme danas si naškrabao dosta gluposti.tuzlak1987 je napisao/la:Nisam ja niti poceo sa tom pricom vec vi i Saurman sa nekim pricama o udaranju i Ceci
SteveHeighway je napisao/la:Vidim ti imaš 22,tj rođen si 15.marta 1993 godine.Pogba je napisao/la:Interesantno je potezanje godišta kada argumenata nema.
Recimo, klon Ahmo ima 12 maksimalno, ako ćemo već o tome.
Za slučaj da lazem tj.u nastojanjima da mi se pobije ovaj argument unaprijed sam se osigurao
http://hr.wikipedia.org/wiki/Paul_Pogba
al' kako vas pazi žrijeb citavu sezonu, pa to nisu istinemadridist je napisao/la:Ovo je kamilica rasprava,da je izvucen par Real:Barca vidjeli bi sta je konstruktivna rasprava i vodjenje dijaloga na visokoj razini.Ovako nemam sta za reci o Juventusu,svejedno mi je ,ako ih nabijemo super ublazit im bol na ljeto sa 75 milja za Pogbu ako izgubimo sva steta u tom bila te ih kaznit sa 50milja za Pogbu i vozdra.
Nadam se da se zejebavas oko vodjenja dijaloga na visokoj razini izmedju navijaca Ronalda i Mesija? Pa te rasprave su probile stratosferu fanbojizma i tu je smislen komentar tesko naci i kad ga ima od suza u ocima zbog histericnog smijeha,ne zezajmadridist je napisao/la:Ovo je kamilica rasprava,da je izvucen par Real:Barca vidjeli bi sta je konstruktivna rasprava i vodjenje dijaloga na visokoj razini.Ovako nemam sta za reci o Juventusu,svejedno mi je ,ako ih nabijemo super ublazit im bol na ljeto sa 75 milja za Pogbu ako izgubimo sva steta u tom bila te ih kaznit sa 50milja za Pogbu i vozdra.
A i rasprave izmedju pristalica Bayerna te Juventosovog chopora su znale biti legendarne.
za četvrtfinale se slažemmadridist je napisao/la:Nemoj tako ,svi su se grozili strasnog Choloa i njegovih ratnika,na kraju ko ce ..ma daj Madridu nek se rjesava olosi,tako da nas je zdrijeb sve samo ne mazio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.