Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Operisan ranjeni Zvezdin navijač
Beograd -- Potparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović izjavio je da je povređeni u stabilnom stanju, "da je budan, svestan i orjentisan".
Navijač Crvene zvezde, Igor Vrelić (21) pogođen je juče metkom u stomak u tuči na severnoj tribini beogradske Marakane, tokom utakmice protiv OFK Beograd. Radilo se o prostrelnoj rani u predelu stomaka. Ministar unutrašnjih poslova kaže da policija ima saznanja o izvršiocu. Ranjenog navijača je do Urgentnog centra prevezla ekipa klinike "Anlave" koja je dežurala na stadionu.
Ministar policije Ivica Dačić rekao je da policija ima saznanja o potencijalnom izvršiocu i da je potraga za njim u toku.
"Policija pregleda sve snimke sa ove utakmice koji postoje. U policiji posedujemo saznanja o eventualnom potencijalnom izvršiocu ovog dela. Paralelno sa tim će se vršiti istraga i utvrditi odgovornost kako je uopšte moguće da se na stadion Crvene zvezde unese vatreno oružje. Tu se više ne radi o fizičkim sukobima navijača već o upotrebi vatrenog oružja. Kao što je poznato, za to nije zadužena policija nego redarske službe i agencije za obezbeđenje koje je angažovao organizator utakmice", kaže Dačić.
Povređenog navijača do Urgentonog centra prevezla je klilnika "Anlave" koja je bila dežrna na stadionu.
"U drugoj polovini utakmice, na severnoj tribini došlo je do incidenta, kada je mladić star oko 20 godina teško povređen upucavanjem tj. ustrelnom ranom u predelu trbuha sa leve strane. Hitno je reanimiran na licu mesta a zatim sanitetskim vozilom, u pratnji lekarskog tima klinike Anlave prebačen u Urgentni centar Kliničkog centara Srbije, radi daljeg tretmana i opercije. Operacija je u toku i povrede su vitalne, odnosno opasne po život", kaže predsednik klinike "Anlave", Slobodan Ivanović.
Prema našim saznanjima u tuči na severnoj tribini, gde se okupljaju najvatrenije pristalice Crvene zvezde, još dvojica navijača zadobila su lakše telesne povrede.
U fudbalskom klubu Crvena zvezda rekli su da nemaju komentar i da će sačekati da policija završi istragu.
Inače, pre večerašnje utakmice navijači Crvene Zvezde oštetili su dva autobusa na gradskim linijama 59 i 23.
Beograd -- Potparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović izjavio je da je povređeni u stabilnom stanju, "da je budan, svestan i orjentisan".
Navijač Crvene zvezde, Igor Vrelić (21) pogođen je juče metkom u stomak u tuči na severnoj tribini beogradske Marakane, tokom utakmice protiv OFK Beograd. Radilo se o prostrelnoj rani u predelu stomaka. Ministar unutrašnjih poslova kaže da policija ima saznanja o izvršiocu. Ranjenog navijača je do Urgentnog centra prevezla ekipa klinike "Anlave" koja je dežurala na stadionu.
Ministar policije Ivica Dačić rekao je da policija ima saznanja o potencijalnom izvršiocu i da je potraga za njim u toku.
"Policija pregleda sve snimke sa ove utakmice koji postoje. U policiji posedujemo saznanja o eventualnom potencijalnom izvršiocu ovog dela. Paralelno sa tim će se vršiti istraga i utvrditi odgovornost kako je uopšte moguće da se na stadion Crvene zvezde unese vatreno oružje. Tu se više ne radi o fizičkim sukobima navijača već o upotrebi vatrenog oružja. Kao što je poznato, za to nije zadužena policija nego redarske službe i agencije za obezbeđenje koje je angažovao organizator utakmice", kaže Dačić.
Povređenog navijača do Urgentonog centra prevezla je klilnika "Anlave" koja je bila dežrna na stadionu.
"U drugoj polovini utakmice, na severnoj tribini došlo je do incidenta, kada je mladić star oko 20 godina teško povređen upucavanjem tj. ustrelnom ranom u predelu trbuha sa leve strane. Hitno je reanimiran na licu mesta a zatim sanitetskim vozilom, u pratnji lekarskog tima klinike Anlave prebačen u Urgentni centar Kliničkog centara Srbije, radi daljeg tretmana i opercije. Operacija je u toku i povrede su vitalne, odnosno opasne po život", kaže predsednik klinike "Anlave", Slobodan Ivanović.
Prema našim saznanjima u tuči na severnoj tribini, gde se okupljaju najvatrenije pristalice Crvene zvezde, još dvojica navijača zadobila su lakše telesne povrede.
U fudbalskom klubu Crvena zvezda rekli su da nemaju komentar i da će sačekati da policija završi istragu.
Inače, pre večerašnje utakmice navijači Crvene Zvezde oštetili su dva autobusa na gradskim linijama 59 i 23.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Video sam da se nesta deasva na severu ali nisam provalio sta jer sam bio vamo na desnoj strani zapada ispod krova,nisam ni znao sta je bilo dok nisam video na vestima sinoc kada sam dosao.Jbg bice mu valjda dobro,ne znam ni o kom se mladicu radi je nigde ne javljaju.Willy je napisao/la:Devil je bio na utakmici, čekamo njegov komentar.harry_90 je napisao/la:Navijač Crvene Zvezde u kritičnom stanju
Novi težak incident zbio se u srijedu u srpskom nogometu. Tijekom polufinalne utakmice nacionalnog kupa između Crvene Zvezde i OFK Beograda, jedan navijač zadobio je prostrijelnu ranu. Liječnici se bore za njegov život...
Nesretni navijač stradao je tijekom tučnjave u drugom poluvremenu na sjevernoj tribini, na kojoj se okupljaju najvatreniji navijači Crvene Zvezde.
Mladić je zadobio teške ozljede i prostrijelnu ranu s lijeve strane trbuha. Naša ekipa je odmah mladića reanimirala i prebacila u bolnicu, na operacijskli stol. Ozljede su vitalne, odnosno opasne po život - izjavio je direktor klinike Anklave Slobodan Ivanović za televiziju B92.
Crvena Zvezda je pobijedila 1-0 golom Lekića u 87. minuti. U drugoj polufinalnoj utakmici, danas će se sastati branitelj naslova Partizan i Vojvodina.
edit:Evo sada procitah o kome se radi i ne znam imenom toga lika mozda kada bi mu video facu znao bi,ali vidim da je mladji od mene tako da ga iz skole i sa faxa ne znam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
CollegeGunner je napisao/la:@LBJ MVP
Sretan rodjendan
Hvalabavarian_bk je napisao/la:LBJ sretan rođendan ,sve najbolje !

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sretan rodjus
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
CollegeGunner je napisao/la:@LBJ MVP
Sretan rodjendan
Hehehe super hvalalejla je napisao/la:Sretan rodjus![]()
[youtube][/youtube]

hvalaharry_90 je napisao/la:CollegeGunner je napisao/la:@LBJ MVP
Sretan rodjendan
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rob do bagro
- Kontakt:
Sretan rodjendan Armijo BiH !!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Danas jaran u skolu donio sal Borca. I hocemo moja najbolja jaranica, on i ja na odmor. Kad oni hoce da nose onaj sal. Nisam isla sa njima i ostala sam gladna, iz principa
Btw, evo jos jedne zezancije, isto nas troje u glavnoj ulozi:

Ovo sto svi misle da je sahovnica je ustvari lopta

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Nemoguće nema šanse ono je šahovnicalejla je napisao/la:Danas jaran u skolu donio sal Borca. I hocemo moja najbolja jaranica, on i ja na odmor. Kad oni hoce da nose onaj sal. Nisam isla sa njima i ostala sam gladna, iz principa![]()

moze pomoc malo ko se razumije
kako da pokrenem wall hack za cod 4
hitno je potrebno
kako da pokrenem wall hack za cod 4
hitno je potrebno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
rob do bagro je napisao/la:Sretan rodjendan Armijo BiH !!!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
moze li mi neko iz zenice reci gdje ovdje ima kupit steznjak za prst. ugano sam danas, pa mi doktor reko da moram to nosat.
- majestic24
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:moze li mi neko iz zenice reci gdje ovdje ima kupit steznjak za prst. ugano sam danas, pa mi doktor reko da moram to nosat.
Pogledaj u privatnim apotekama,vjerovatno imaju tu.
P.S Imam problem s lap-topom..kad kucam kao da zastaje,i onda mi se zna desiti da mi se redoslijed slova mziJeni (izmjeni)-et sta se desi. Do cega je to problem???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Fura se na brazilce,kod njih je to sad INotok je napisao/la:svasta sam u zivotu cuo i vidio,al da neko unosi pistolj na tribinu,i jos ga supije unijeti

-
- Kontakt:
Nema ,mala zna bosanskilejla je napisao/la:Danas jaran u skolu donio sal Borca. I hocemo moja najbolja jaranica, on i ja na odmor. Kad oni hoce da nose onaj sal. Nisam isla sa njima i ostala sam gladna, iz principa![]()

- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
jeli zna neko kakav dobar convector za pretvaranja video u 3gp format?
da stavi link da download.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
http://download.cnet.com/ABC-3GP-MP4-Co ... 00343.htmlraja_sa_sjevera je napisao/la:jeli zna neko kakav dobar convector za pretvaranja video u 3gp format?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- rob do bagro
- Kontakt:
Da se malo zagrijemo, mozda u subotu krenem zajedno sa Hordama u Zenicu na tekmu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.